₪ Bölüm 19 | Our Babies Are Coming

20.9K 1.1K 627
                                    

Y/N: Bir önceki bölümün okunma sayısı niye az ? Arttırın lütfen ㅠ.ㅠ Bir de mobilden ithaf yapamıyorum ama bu bölümü @CharmCircle a adıyorum.

Dört Ay Sonra

Baekhyun dudaklarını dişledi ve gergince zile bastı. Chanyeol ona güç vermek için elini Baekhyun'un sırtında gezdiriyordu. Kapı gürültüyle açıldı ve Baekhyun annesinin yorgun yüzüyle karşılaştı. İşte bir bakıma listesindeki bir maddeyi daha yapıyordu.

'Ailene gay olduğunu söyle' Aslında bu ölmeden hemen önce yapacağı maddelerden biriydi. En azından o zaman uzun bir hesap vermek zorunda değildi fakat şu an hiç olmadığı kadar stresli hissediyordu. Elele tutuştuğu bir erkek ve kocaman bir karnı varken ailesi buna nasıl bir tepki verirdi ölesiye korkuyordu.

Aslında bu itirafı yapmalarını Chanyeol istemişti. İkisi evlenmeden önce ailesini ikna etmeleri gerektiğini söylemişti. Bu aslında Baekhyun'un hoşuna gitmişti. Chanyeol gerçekten iyi bir ailenin çocuğuydu.

Baekhyun'un annesinin gözleri Baekhyun ve Chanyeol'un birleşmiş ellerine kaydı ve soran gözlerle Baekhyun'a baktı. Baekhyun'un karnı gözünden kaçmamıştı fakat öncelik o değildi.

"Bu çocuk senin yanına gitmek için izin istediğin çocuk değil mi?" Annesinin sesi oldukça soğuk gelmişti. Chanyeol uzun süredir oğlunu görmemesine rağmen böyle bir tepki veren Bayan Byun'a baktı.

"E-evet" Baekhyun'un sesi titrediğinde Chanyeol kısa olanın elini sıktı. Zayıf görünmesini istemiyordu, buna gerek yoktu.

"İçeri gelin" Annesi kenara çekilerek söyledi. Bay Byun televizyon izlerken içeri giren oğluyla ayaklandı. Başta gülümsemişti fakat Chanyeol'la birbirine kilitlenmiş ellerini gördüğünde suratı düştü.

"Anne, baba sizinle konuşmam gereken önemli bir konu var" Baekhyun'un sesi kendine güvenir bir şekilde çıkmıştı. Chanyeol bundan memnundu. Baekhyun kendisine sahipti. Eğer ailesi onaylamazsa umrunda bile olmazdı. Zaten 4 ay beklemişlerdi. Kendi ailesi işleri bittikten sonra, döndüklerinde düğünün yapılmasını istemişlerdi.

"Baba biliyorum abimi bu yüzden evlatlıktan reddettiniz ama beni dinleyin lütfen. Bölmeden." Babası sıkıntıyla kafa salladı.

"Ben gerçekten uzun süredir cinsel tercihimin farkındaydım. Aslında biseksüeldim. Kızlardan da hoşlanıyordum. Size söylemedim ama bir sorunum vardı ve bu yüzden kendime bir liste hazırlamıştım. Bu listeye göre hiç tanımadığım biriyle yatacaktım. Ve bu kişi Park Chanyeol oldu. Başta sadece sex yaptık. Sonrası yoktu ama bir kaç kere daha karşılaştık. Ben hamile olduğumu öğrendim. İmkansız gelmişti ama gerçekti. Sizden gitmek için izin aldım çünkü o bebeklerimin sorumluluğunu almalıydı. İstemsizce aşık oldum ben. Bu şapşal deve. Anne lütfen anla beni. Bir fark yok. Bir kıza aşık olmakla bir erkeğe aşık olmak arasında bir fark yok" Bayan Byun'un ifadesi anlaşılmazken babasının bundan pek de memnun olmadığı suratından anlaşılıyordu.

Chanyeol lafa karıştı. Sinirlenmeye başlıyordu.

"Oğlunuz bir hata yapmadı." Chanyeol'un ses tonu sertti. Babasının kaşları çatıldı ve Chanyeol'a döndü. Bu uzun çocuktan çok da hoşlanmamıştı. Aralarında tartışma başlayacağı sırada Baekhyun'un acı inlemesi evdeki sessizliği bozdu.

"Hey bebeğim sorun ne sorun ne?" Chanyeol telaşla Baekhyun'a yaklaştı ve saçlarını kaldırdı.

"Sanırım suyum geldi" Baekhyun bacaklarını ıslatan bir sıvı hissettiğinde söyledi. Chanyeol'un gözleri büyüdüğünde panikledi ve kısa bir süre dondu.

"Lanet olası çocuk Baekhyun doğuracak!" Bayan Byun bağırdı. Telaşlanmıştı.

Chanyeol kendine gelebildiğinde büyük bir hızla Baekhyun'u kucakladı ve evden çıkarak arabaya koşturmaya başladı. Bay ve Bayan Byun da peşlerinden gelirken Chanyeol Baekhyun'u ön koltuğa oturttu ve annesiyle babası da arka koltuğa geçtiler.

OMG,I'm Pregnant! [#1]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin