₪ Bölüm 8 | Is It Honeymoon?

19.4K 1.4K 438
                                    

Y/N: Şöyle her bölüme anında yorum yapan birkaç kişi var ben onları böyle çok seviyorum <3 Umarım seversiniz. Bir de KaiSoo özel yaptım ama o ikisi hikayede çok yer almayacak sadece Baekhyun'un abisi olduğu için bazı yerlerde olacaklar ve belki bir kaç özel bölüm yaparım onlara >.<

Baekhyun ağzına tıktığı ketçaplı avakoduyu bütün suratına bulaştırmayı es geçmeden yemeye devam ederken Chanyeol boş bakışlarla onu izliyordu. Aklında bir fikir vardı fakat sormakla sormamak arasında kararsızdı. Öpüşmelerinden beri herhangi bir yakınlıkları olmamıştı ve Chanyeol sebebini bilmeden o ince dudakları tekrar tatmak istiyordu.

Baekhyun dikkatini çekmek için hafifçe öksürdü fakat Baekhyun bütün ilgisini yediklerine odakladığından Chanyeol'u fark etmemişti bile. Bu sefer elindeki kaşığı biraz sesli bir şekilde masaya bıraktı ama çabası yine boşa çıkınca direk seslenmenin en basit yol olduğuna karar verdi. 

"Baekhyun?" Baekhyun zar zor gözlerini avakadodan çekti ve kısa bir süre Chanyeol'a bakıp önüne geri döndü.

"Ofondöm?" Ağzı dolu bir şekilde konuştu.

"Biz, tatile çıkalım mı? Ne dersin?" Baekhyun ağzındakini zar zor yutarak Chanyeol'a baktı.

"Ne tatili?" Chanyeol ensesini kaşıdı ve omuz silkti.

"Bilirsin basit bir tatil. Rahatlamak için?" 

"Balayı gibi mi?" Baekhyun sorduğunda Chanyeol tükürüğüyle boğulmaya başlamıştı. 

"H-hayır, yani belki. Ama sonuçta biz evli değiliz. Herneyse gitmek ister misin?" Baekhyun gülümseyerek kafasını salladı. 

"Peki nereye?" Baekhyun sorduğunda Chanyeol utangaçça cevapladı.

"Aslında bizim bir evimiz ve kayak merkezimiz var. Yani eğer gitmek istersen orada kalalım" Baekhyun kahkaha attı.

"Çoktan ayarladın değil mi?" Chanyeol dudaklarını büktü. 

'Dev bunu yapma! Benden daha sevimli oluyorsun' 

"Beni tanıman bazen korkutucu oluyor" Baekhyun omuz silkti.

"Seni tanımıyorum. Sadece gösterdiğin kadarını biliyorum" Kısa bir süre sessizlik oluştuktan sonra Baekhyun tekrar lafa girdi.

"Ne zaman gidiyoruz" Ortamı neşelendirmek istediği ses tonundan belli oluyordu. 

"Aslında pazar günü uçağa bineriz ve pazartesi orada oluruz diye düşündüm. Ve istediğimiz kadar kalırız" Baekhyun onayladı.

"O zaman hazırlanmak için 1 haftamız var? O bir haftada umarım daha fazla kıyafet küçülmez" Baekhyun altındaki eşofmanı çekiştirirken Chanyeol gülümsedi.

"Bu kötü değil, sevimli" 

*****

"Senin bavullarınla alakalı bir sorun var. Ya bavulların kendisi ağır ya da yanında bir eşşek taşıyorsun" Chanyeol söylenerek taksiye bavulları taşırken Baekhyun çoktan yerine kurulmuştu bile. Taksi şoförü ikisinin sevimliliğine gülerken Chanyeol arabaya binebildi. 

Gidecekleri yeri söyledikten sonra arabada didişmekten başka bir şey yapmadılar ama nedense bu...fazla samimi hissettirmişti? Yani nasıl desem, sanki evli çiftler gibi. 

"Uzun genç eşin hamile onun nazına katlanman gerekir" Taksici gülümseyerek söyledi. Baekhyun kendisine dil çıkardığında Chanyeol itiraz etmedi. Eşim.. Baekhyun. Eskisiden daha az tiksinç geliyordu. En azından MinAh'dan iyiydi. Sahi ailesi henüz hala karar verememişti değil mi?

OMG,I'm Pregnant! [#1]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin