₪ Bölüm 4 | The Start Of Chemotherapy

20.1K 1.5K 495
                                    

( Öncelikle burada kemoteropiyi hamile birine uygulayacakları için ilaçlar daha hafif ve önemli olan moral. Bu sebeple de ilaçlar saç dökülmesine yol açmıyor ama Baekhyun'un gerçekten yorulmasına neden oluyor. )

Chanyeol hala somurtmaya devam ederek kaşığını gevrekle dolu kaseye soktu ve sütle ıslanmış gevreği ağzına tıktı.

"Chanyeol yavaş ye" Baekhyun onu uyardı ve Chanyeol'un aksine daha nazik hareketlerle yemeğini yemeye devam etti.

"Bugün işin var mı?" Baekhyun, olumsuz bir cevap alacağından korkarak sordu.

"Ne istiyorsun?"

"Sadece biraz eşya ve dekorasyon değişikliği" Chanyeol omuz silkti ve kafasını salladı. Bütün gün evde boş boş oturmaktansa Baekhyun'la - her ne kadar ona gıcık olsa da - alışverişe gitmeye hayır diyemezdi.

"Giyinmek ve kapının önüne gelmek için 20 dakikan var" Chanyeol kendi boş kasesini lavaboya koyarken söyledi. Baekhyun'un suratında kocaman bir gülümseme belirdiğinde Chanyeol o gülümsemeyi tekrar görmemek için hızla mutfaktan çıktı. - çünkü yine ve yine gıcık olmuştu -

Baekhyun yemeği az önce Chanyeol'un yaptığı gibi ağzına tıkıştırmaya başladı ve bittiği anda yukarı koşarak yeni Chanyeol'un odasına yerleştirilmiş bavullarını karıştırmaya başladı. Chanyeol giyinmek için banyoya girmişti - sanki daha önce iki kez sevişmemişler gibi - birbirlerinden utanıyorlardı.

Baekhyun sonunda aradığı giysileri bulduğunda sırıttı ve üstündekileri hızla çıkarttı. Dar, çok dar kırmızı kareli pantolonunu zar zor giydiğinde kapının açılma sesini duydu. Utançla elleriyle göğüs uçlarını kapattı ve kenardaki tişörtü üstüne geçirdi.

Chanyeol ona bir kez bile bakmadan odadan çıktı ve aşağı indi. Baekhyun'u beklemek kız arkadaşını beklemek gibiydi.

Baekhyun eyelinerırla son dokunuşu yaptıktan sonra kendine bakıp gülümsedi ve sekerek aşağı inmeye başladı. Baekhyun merdivenlerden teker teker inerken Chanyeol tam da filmlerdeki gibi hissetmişti. Hani, kızla erkeğin randevusu vardır da kız güzel giyinir ve özellikle saçlarını yapar. Daha sonra erkek onu merdivenlerin başında beklerken o yavaşça erkeği tüm güzelliğiyle büyüleyerek aşağı iner. Evet, Chanyeol Baekhyun'a bakarken tam da bunu hissetmişti.

Baekhyun son 2 merdiven kala aşağı atladı ve gülümsedi.

"Çıkalım mı?" Chanyeol onayladı ve kısa olanın bacaklarından gözünü alamazken bir yere çarpmamak için özel bir çaba sarf etmesi gerekti.

Arabayla büyük markete vardıklarında ( Bauhouse gibi ev eşyaları satan bir market ) ikisi de yeni şeyler almak için fazla hevesli görünüyorlardı. Bu konu da Baekhyun'u en çok mutlu eden parasını düşünmeden rahatça istediğini alabilecek olmasıydı.

Güneş batmaya yaklaştığında Baekhyun ve Chanyeol arkalarında kendilerini takip eden nakliye aracıyla beraber eve doğru gidiyorlardı. Aynı yeni evli çiftler gibi neredeyse bütün eşyaları yeniden almışlardı.

Baekhyun özellikle yatak odası için ikisinin de eşyalarının sığabileceği kocaman bir dolap almıştı ve bunun yanında bebek odası için bir beşik ve bir kaç dolab almışlardı. Yeni masa ve daha bir çok şey. Aynı zamanda Baekhyun etrafa bir sürü süs ve çocukça şey almayı da ihmal etmemişti.

Eve geldiklerinde her şeyi görevlilere kurdurttuktan sonra yerleştirmeleri kendileri yapmak zorunda kalmışlardı ve bu Baekhyun'u biraz zorlamıştı. Eninde sonunda Chanyeol Baekhyun'a dinlenmesi gerektiğini söylemişti ve geri kalan her şeyi kendi halletmişti.

OMG,I'm Pregnant! [#1]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin