₪ Bölüm 16 | Test Of DNA

18.4K 1.2K 335
                                    

Baekhyun birbirine kenetlenmiş ellere baktı ve gülümsedi. Chanyeol'la sevgili değillerdi. Aralarında 'sevgili' ya da daha fazlası olarak adlandırılacak bir ilişki yoktu fakat yine de Baekhyun her şeye rağmen mutluydu. İlişkilerinin mükemmel olduğunu hissediyordu.

Chanyeol kısa olanın tepkisini gördüğünde gülümsedi ve yürümeye ara vermeden devam etti. Baekhyun Chanyeol tarafından sürüklenirken tanıdık kapıdan girdiler.

"Nasıl gidiyor?" Doktor sevecen bir gülümseme eşliğinde sordu. Baekhyun doktora karşı gülümsedi.

"Çok iyi" Karnını okşadı. Çoktan 3 buçuk ay olmuştu. Baekhyun'un karnı artık göze takılacak kadar büyümüştü. Tabi ki bu Chanyeol için en güzel şeydi. Belki başkaları hamileliği alınacak kilolardan dolayı sevmiyordu ya da şişmanlamaktan. Büyük bir karından şikayetçiydi ama Chanyeol herkesin aksine en çok da buna bayılıyordu. Sevimli bir göbek Chanyeol'un bayılacağı bir şeydi.

"Hadi yat şuraya" Doktorla artık samimi olmuşlardı. Baekhyun onu onayladı ve tişörtünü sıyırıp kendini rahatsız yere bıraktı.

Chanyeol tekrar Baekhyun'un ellerini tuttu.

"Baekhyun bugün bir kontrol daha yapacağım. Bir sorun var mı diye" Doktor gözleriyle Baekhyun'un alt kısmını gösterdiğinde Baekhyun hafifçe kızardı.

"P-pekala" Doktor endişeyle Chanyeol'a baktığında Chanyeol kafasını salladı. Bunlar Baekhyun'un dikkatini bile çekmemişti.

Doktor önce Baekhyun'un alt bölgesinde herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol ettikten sonra sıvıyı karnına yayıp görüntüyü bekledi. Baekhyun parlak gözlerle ekrana baktı. İkizleri... Ekrana hayran gözlerle bakan Chanyeol ve Baekhyun birbirlerine baktılar. Chanyeol Baekhyun'un mutluluğunu görebiliyordu. Bu, bu mutluğu yok etmek istemiyordu.

Kontrol bittikten sonra tekrar elleri buluştu. Chanyeol Baekhyun tuvalete gittiğinde Chanyeol doktorun yanındaki yerini aldı. Konuşmaları bittiğinde Baekhyun'a doğru ilerledi ve ona gülümsedi.

"Bugün ne yapacağız?" Baekhyun neşeyle sorduğunda Chanyeol somurttu.

"Benim çalışmam gerek" Baekhyun dudaklarını büktü ve Chanyeol'un koluna asıldı.

"Hadi ama bugün benimle kal" Baekhyun yalvardı fakat Chanyeol onaylamadı. Gerçekten uğraşması gereken fazla işi vardı.

"Hemen eve git. Hamilesin ve acayip çekici görünüyorsun" Chanyeol Baekhyun'u süzüp söyledi. Baekhyun sözlere karşı gözlerini devirdi.

"Sana öyle geliyor gerizekalı" Chanyeol gülümsedi ve Baekhyun'la beraber arabaya bindiler.

*******

Geçen bir haftada neredeyse hergün Chanyeol şirketteydi. Baekhyun sekreteri olmasına rağmen Chanyeol sonunda onu eve gönderiyordu. Daha 1 saat bile çalışmadan. Yine de hepsi Baekhyun'un fazlasıyla hoşuna gidiyordu.

Kapı çaldığında oturduğu yerden fırladı. Kapıyı açtı ve kendisine elindeki paketi uzatan adama imza verdi. O Chanyeol'u istemişti ama kendisi de onun çocuğunun annesi olduğuna göre kendisi de bunu yapabilirdi.

Elindeki ince paketi sehbanın üzerine bıraktı ve kitabını okumaya geri döndü. Gözü devamlı paketin üstüne kaydığında sonunda dayanamadı ve hızla oraya uzandı. Paketi yırtarcasına açtı ve kağıtlara göz attı. Anlamsız yazıların sonunda gördüğü cümleyle dondu.

Pekala kesinlikle bunu beklemiyordu. Şu an kendini fazlasıyla boş hissediyordu. Cidden Chanyeol ona güvenmemiş miydi? Neden yalan söyleme gereği duymalıydı ki?

OMG,I'm Pregnant! [#1]Where stories live. Discover now