₪ Bölüm 7 | KaiSoo Special Flashback Episode

19.2K 1.3K 229
                                    

 Y/N: Öncelikle üzücü haber daha önce zaten söylemiştim her gün sınavım var ki bugünde vardı. Bu yüzden bütün hafta bölüm atamayacağım. Ama Cumartesi günü yine eskisi gibi her gün atmaya devam edeceğim. Siz de haftasonuna kadar beni öldürmeyin ha? Sınavlardan kurtulmam gerek. Ve ayrıca bugün KaiSoo Day! Umarım sonsuza kadar beraber olurlar <3

Flashback 

| 12 Ocak 2008 | - | Kyungsoo 18 yaşında|

Do Kyungsoo, derslerinde mükemmel sosyal hayatında berbat öğrenci. Kardeşi dışında konuştuğu kimse olmayan ve kendini derslere adayan basit ve önemsiz biri. İnsanlar tarafından tartaklanmaya alışmış, belki biraz duygusal prenses. 

Kyungsoo sonunda liseden mezun olduğunda okulu birincilikle bitirmişti, bu ailesinin onunla gurur duymasını elbette ki sağlamıştı fakat yine de insanlar tarafından itilip kakılmak kaçınılmazdı. Kyungsoo bu yüzden lise denilen kabustan kurtulduğu için minnettardı. Bunun yanında ehliyetini yeni almıştı ve acemi sürücülük denemeleri yapıyordu. 

Eğer dışarıdan izlerseniz onun arabayı daha yeni kullanmaya başladığını anlardınız. 

Kyungsoo uzun bir süre araba almak için para biriktirmişti ve sonunda eski de olsa bir arabası olmuştu. Direksiyonu park etmek için çevirirken boş alanın yanındaki araçtan uyarı sesleri gelmeye başladığında ve Kyungsoo hafifçe sarsıldığında arabaya çarptığını yeni fark edebilmişti.

Kyungsoo endişeyle dudaklarını dişledi ve kimsenin gelmemesi için dua etmeye başladı. Yavaşça arabayı geri çekti ve uygun bir şekilde park etti. Bir süre arabada bekledikten sonra kimsenin gelmeyeceğini düşünmeye başladığında camının tıklatıldığını duydu. 

Esmer ve yakışıklı bir çocuk arabasına doğru eğilmiş ona çıkmasını işaret ediyordu. Kyungsoo gözlerini kırpıştırdı ve korkakça arabadan indi. 

Hadi ama çarptığı arabanın sahibinin o olduğu çok belliydi. Araba bir Mercedes’ti ve çocuğun zengin olduğu daha görünüşünden bile algılanabiliyordu.

Kyungsoo arabadan çıktı ve gergince kendini arabaya yasladı.

“Hesabını vermeyi düşünüyor musun?” Esmer olan arabadaki çiziği işaret etti. Kyungsoo sıkıca gözlerini kapadı ve kafasını salladı. Esmer olan ister istemez bu görüntüye gülümsemişti. Bu kısa çocuk acayip sevimliydi. 

“Oh, pekala bu arabanın boyası 5 binden aşağı tutmaz, aynı zamanda servise göndermek için de bir bin, parayı ne zamana verirsin?” 

Esmer olan bir bakışta bile Kyungsoo’nun arabanın masrafını ödemeyecek kadar zor durumda olduğunu fark edebilmişti. Yine de kısa olanın ne yapacağını merak etti. 

Kyungsoo şaşkınca kafasını kaldırdı. Büyük olan gözleri daha da büyümüştü.

“B-ben başka bir şey yapsam?” Korkakça sordu. Adamın vereceği cevaptan deli gibi korkuyordu. Ailesi eğer böyle bir borç altına girdiğini öğrenirse ona çok kızardı. 

“Sadece…kölem olmaya ne dersin koca göz?” Esmer olan yan bir sırıtışla sordu. 

“N-nasıl bir köle?” Kyungsoo’nun aklında yanlış fikirler geldikçe vücudu titremişti.

“İstediklerimi getiren ve bana kahve alan falan” Esmer olan omuz silkti.

“Ya da istersen parayı ver” Kyungsoo hızlıca esmer olanı reddetti ve kölesi olmayı kabul etti.

‘Lanet olsun, doğum günümde yaşadıklarıma bak’ Kyungsoo içinden geçirdi.

| 24 Mart 2008 | 

OMG,I'm Pregnant! [#1]Where stories live. Discover now