₪ Bölüm 12 | There İs No Escape From Love

20.3K 1.3K 428
                                    

"Luhan" Mırıldandı Sehun vücudu tamamen büyük olanın vücuduna yapışmışken. Baekhyun haricinde kimseyle beraber uyandığı olmamıştı ve bu ilginç hissettiriyordu özellikle de çıplakken. Penisi hala Luhan'ın içindeydi - önceki gece ona sarıldığından beri kıpırdamamıştı - ve ufacık bir kıpırdanmada Sehun yine tahrik oluyordu.

Luhan ağzını şaplattı ve vücudunu esnetmek için gerindi. Kısa bir süre sonra hala içinde olan penisi ve Sehun'un şaşkın suratını fark ettiğinde dondu. Sehun da kendisi gibi kıpırdadığında ağzından küçük bir çığlık kaçtı. Sehun'un penisi istemsizce tatlı noktasına değmişti. 

Sehun ufak bir sırıtışla penisini tekrar o noktaya doğru ittirdi. Luhan'ın ağzından yüksek sesli bir inleme daha çıktığında Sehun Luhan'ın ince belini kavradı ve kendini daha hızlı bir şekilde Luhan'ın içine itmeye devam etti. 

Dar delik kasıldıkça Sehun hissettiği zevkle başını geriye atıyor geri kalan zamanlarda ise Luhan'ın beyaz boynunu emiyordu. 

Luhan çaresizce elini yatağa koymuş güç almaya çalışıyordu. 

"S-se s-ehun" Luhan inledi ve kendini daha fazla Sehun'a bastırdı.

"Efendim bebeğim" Sehun girişlerini biraz daha yavaşlattığında elini kısa olanın penisine attı ve itişlerinin ritmiyle çekmeye başladı. 

Luhan elini Sehun'un kendi belindeki elinin üzerine koydu ve inlemeye devam etti. İçindeki sıcaklığı hissettiğinde kafası yorgunlukla yatağa koydu ve kendi sıvısını da Sehun'un eline bıraktı. 

"İyi misin?" Sehun titrek çıkan sesiyle sordu. Luhan kafasını salladı ve Sehun'a dönmeye çalıştı. Arkası bütün gecenin acısını taşıyordu bu yüzden zorlanarak da olsa dönmeyi başardı. 

"Dün konuştuklarımızı hatırlıyor musun? Bak, bunu yapmak zorunda değiliz. İlişkimizi böyle saçma bir şeyin üzerine kurmak zorunda değiliz" Sehun söyledi. Bir şekilde kendini suçlu hissediyordu. Uzun bir süre eşi olacak kişiyle duygusuzca ilişkiye girmek istemiyordu.

"Beni istemiyorsun" Luhan mırıldandı. Kimsenin onu istemediğinin farkına varıyordu. Sehun afalladı ve inanamazlıkla Luhan'a baktı.

"Luhan! Tanrım! Sen cidden inanılmazsın. Seni istiyorum. Az önce seni becermiş olsam bile seni arzuluyorum ve kahretsin ki dediğin gibi peşimde koşan sürtüklerden fazlasıyla güzelsin. Çünkü sen çok güzelsin." Sehun bağırdı. Luhan'ın kendini ezmesi saçmalıktı. Doğru bile değildi.

Luhan tepki vermeden Sehun'a baktıktan sonra kollarını hızla ona doladı ve suratını uzun olanın boynuna gömdü.

"Tanrım Luhan çocuk gibisin" Sehun gülümseyerek Luhan'a sarıldı. 

Luhan birkaç şey mırıldandı ama Sehun pek bir şey anlamamıştı. Aldırmadı ve kollarını daha da sıkı sardı. 

"Luhan" Sehun seslendi. Cevap gelmediğinde tekrar seslendi. Ardından kısık bir horultu duyduğunda Luhan'ın kendi boynunda uyuya kaldığını anlamıştı. Kendini sırt üstü yatırdı ve kısa olanı kendi üstüne daha da çok çekti. Sabah olmasına rağmen Luhan uyandırılmak için fazla güzel uyuyordu. 

*****

"Baekhyun biraz yavaş olur musun?" Chanyeol sızlandı. Baekhyun onu lunaparka doğru çekiştiriyordu ve Chanyeol gittikleri yerden pek de memnun görünmüyordu. 

"Hey hadi ama mızmızlık yapma" Baekhyun yerinde tepindi ve beklemeden Chanyeol'u çekiştirmeye devam ettiğinde Chanyeol dudaklarını büktü.

"Şu an bana eziyet ediyorsun" Chanyeol mızmızlandı. 

"Sen de bana ediyorsun. Hamileyken senin gibi bir devle uğraşmak ne kadar zor haberin var mı?" Baekhyun karnını göstererek söyledi. Barıştıkları günün ardından 2 hafta daha geçmişti ve Baekhyun'un karnı çoktan şişmişti. 

OMG,I'm Pregnant! [#1]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora