₪ Bölüm 1 | I Know You Fucking Slut

27.8K 1.6K 1.1K
                                    

Y/N: Lütfen yorum ve oy.. Okunma sayısı artarsa gerçekten hızlı bölüm atacağım *sözveribakın*

Aradan 1 hafta geçtiğinde Baekhyun diğer maddeyi gerçekleştirmek için zamanın geldiğini fark etti. Yapmayı en çok dilediği şey 1. Madde olsa da bunu erken yaparsa olacak felaketin farkındaydı.

3.Madde; Birinin evine gizlice gir ve koltukta uyu.

Baekhyun şu saaten sonra kısa süreli bir hapsin sorun olmayacağı kanaatine vardığında sokaklarda dolaşmak yerine bir siteyi tercih etti. Her şekilde bir sorun olması - fark edilmesi gibi ki bu ultra güvenlikli bir sitede yüksek ihtimaldi - durumunda Sehun onu oradan çıkaracak kadar yetenekliydi.

Baekhyun gözlerini büyük evlere çevirdi. Villalar sitenin içinde hiçbiri birbirinin önüne gelmeyecek şekilde dizayn edilmişti ve yukarıdan bakıldığında '박' (Park) soyadını oluşturuyorlardı. Evler karışık renkler yerine benzer renklerle boyanmıştı ve bazılarının üstlerinde özel kaplamalar vardı.

Siteye girerken Sehun sayesinde öğrendiği bir ismi söyledi ve içeri kolayca girdi. Sehun gerçekten mükemmeldi. Gözleri etrafta seçeceği herhangi bir ev ararken diğerlerine kıyasla daha renkli ve eğlenceli gözüken ev takıldı gözüne. Baekhyun gülümsedi ve ayakları kendiliğinden o eve doğru hareketlendi.

Son günlerde Baekhyun'un öksürükleri azalmıştı ve kendini hiç de kötü hissetmiyordu. Doktor ne kadar hastalığının ileri seviye olduğunu söylerse söylesin Baekhyun kendini harika hissediyordu.

'Hey daire numarası 210. Şifresi ne? Kamera kayıtlarından bulursun Hunnie' Baekhyun Sehun'a gönderdiği mesajdan kısa bir süre sonra şifrenin '143' olduğunu öğrenmişti. İçindeki dalga geçme dürtüsünü bastırmaya çalıştı. Her şeyi bırakıp kapıyı çalıp 'Ciddi misin dostum? I Love You ha?' demek istiyordu fakat bu fikri aklından uzaklaştırdı.

Şifreyi girdi ve kapının açılma sesini duyduğunda içinden ev sahibinin uyuyor olmasını diledi. Cidden, bu detayı nasıl atlamıştı. Yine de gece saat 01.30'ken herhalde uyanık değildi. Sessiz adımlarla eve girdi ve ışıkların kapalı olmasıyla gülümsedi.

Kısa bir süre oturma odasını aramakla geçtikten sonra - ev gerçekten büyüktü - mutlulukla koltuğa uzandı ve karanlık olmasına rağmen görünen duvarları incelemeye başladı. Etrafta bir sürü gitar vardı. Koltuğa iyice yayıldı ve telefonunu çıkararak okumayı çok sevdiği hikayelerden birini açtı.

Liseden mezun olmadan önce en yakın arkadaşlarından olan SeulBi onu EXO'ya alıştırmıştı bu yüzden hala EXO hakkında yazılan hikayeleri okuyordu. EXO çoktan tarihe karışmış olsa bile. Baekhyun liseye başladığında EXO 6 kişi olarak çıkış yapmışlardı ve Baekhyun liseden mezun olduğunda 4.yıllarıydı. Yavaş yavaş parçalandıktan sonra tamamen silinmişlerdi.

Bu tamamen hayran olmayan Baekhyun'u bile üzmüştü. O hala Kris ve Tao arasında bir şeyler olduğuna inanıyordu. Telefonunun ışığını en kısığa indirdi ve belki 10 kereden fazla okuduğu hikayeyi tekrar okumaya başladı.

Kısa süre sonra uykusu ağır basmış ve telefon yavaşça ellerinden kayarak üstüne düşmüştü. Gözleri kapandı ve küçük bir esneme eşliğinde Baekhyun rahat ve geniş koltukta uykuya daldı. Sabah erken kalkması gerektiğinin farkındaydı. Erken kalkmalıydı ki, ev sahibi kendisini görmeden evden çıkmalıydı.

Ama bu planda bir aksaklık vardı. Baekhyun asla erken kalkmazdı. Gece uyurken devamlı hareket eder ve mutlaka bir şeylerini çıkarırdı. - Özellikle ıslak rüyalar gördüğü geceler - Baekhyun gecenin bir yarısı girdiği evde farkında olmadan pantolonunu itekledi ve yatağı kadar rahat koltukta evinde hissetti. Hiçbir şey tuhaf değildi, belki gözünü açsaydı ve nerede olduğunu fark etseydi sabah olacak felaketten kendini kurtarabilirdi.

OMG,I'm Pregnant! [#1]Where stories live. Discover now