₪ Bölüm 13 | Like The First Kiss

20.6K 1.3K 285
                                    

Y/N: Bütün yorumlarınız için çok teşekkürler. Sizi çok seviyorum. Ayrıca benden ithaf isteyen herkese ithaf ederim @gzm_2ne1 bir sonraki bolum sana ithaf edeceğim ama önce aklımda birkaç kişi var. >.<

"Burada yatabilirsiniz" Baekhyun misafir odasındaki geniş yatağı Jongİn ve Kyungsoo için hazırlamıştı. Evet, Baekhyun olacakları az çok kestirmişti. Chanyeol ne kadar Jongİn'in arkadaşı olursa olsun Kyungsoo kardeşini güvenilir ellere emanet etmeliydi ve anlatılanları dinleyince Chanyeol pek de sadık biri gibi değildi. Bu yüzden Kyungsoo - tabi ki Jongİn'i de beraberinde sürüklemişti daha doğrusu Jongİn onun peşinde kuyruk gibiydi - onları incelemek için bir süreliğine onların evine yerleşmişti.

Chanyeol bu konuda gerçekten gergindi. Sanki Baekhyun'un anne ve babası onu test ediyordu. Baekhyun bu kısa süre içinde bir çok kez Chanyeol'u Kyungsoo'nun yanında yapacakları ve yapmayacakları konusunda uyarmıştı.

Chanyeol eğer Baekhyun'un söylediklerini yaparsa bir sorun olmayacaktı.

"Siz aynı odada mı yatacaksınız?" Kyungsoo şaşkınlıkla sordu.

"Ah ne harika, önce kardeşimi hamile bırak sonra sorumsuzca onunla evlenme ve yanında yedek gibi tut sonra da aynı yatakta yat ve her gece onu becer" Baekhyun kızararak Kyungsoo'nun koluna vardı.

"Her gece yapmıyoruz"

"Demek ki bazen yapıyorsunuz" Kyungsoo tek kaşını kaldırdı ve Chanyeol'un stresten oluşan aptal hareketlerine baktı.

Dürüst olmak gerekirse elbette farkındaydı ki Chanyeol kötü biri değildi. Zaten eğer bir sorun olsa Baekhyun'un onun yanında kalmayacağına emindi fakat bu ikisi arasında bir duygu karmaşası olduğunun da farkındaydı.

Lunaparkta aynı evli çiftler gibiydiler ve mutlu görünüyorlardı fakat konuştuklarında birbirlerinden uzak gibi davranıyorlardı. Kyungsoo onların sorunlarının ne olduğunu anlamalıydı. Ayrıca Jongİn, ah evet o cidden bir çocuğa dönmüştü.

Kyungsoo'yu her konuda kıskanmaya başlamıştı ve bu Kyungsoo'yu delirtmek üzereydi. Pekala, kıskanılmak elbette hoştu ama Jongİn abartıyordu. Şirkette çalışırken kendi aldığı elemanı Kyungsoo'ya sarkmakla suçlamak aptalcaydı. Oysa ki çocuk sadece Kyungsoo'ya yardım etmek istemişti.

Baekhyun bir şeyler mırıldanarak Chanyeol'un kolunu tuttu ve odalarına sürükledi. Gelen ayak seslerinden Kyungsoo'nun da arkalarında olduğunu anlamışlardı.

"Peki oldu işte" Kyungsoo yere kurduğu yatağa gülümseyerek baktı.

"Sana yerde mutluluklar Chanyeol. Kardeşime yaklaşmayı deneme" Baekhyun kendisine sulu gözlerle bakarken Kyungsoo gülümseyerek dışarı çıktı. Ah, biliyordu ki Baekhyun ve Chanyeol yine beraber yatacaklardı.

"Hey sorun değil buraya gel" Baekhyun Kyungsoo odadan çıktıktan sonra Chanyeol'a seslendi.

"Yerde yatarsan sırtın ağrır buraya gel tek başıma uyumak istemiyorum" Baekhyun yanını patpatladı. Chanyeol suratında samimi bir gülümsemeyle kısa olana yaklaştı ve yanına yerleşti.

Dudaklarını kısa olanın alnına bastırdı ve kollarını sıkıca ona sardı. Artık bu bir alışkanlık haline gelmişti. Hava sıcakta olsa soğuk da olsa birbirlerine yapışarak uyuyorlardı. Baekhyun Chanyeol'un elini karnına koydu ve kendi elini de üstüne yerleştirdi.

Chanyeol hafifçe gülümsedi. Bebekleri büyümeye başlamıştı ve Baekhyun her geçen gün daha da duygusallaşacaktı. Belki saçma sebeplerden kavga çıkarıp Chanyeol özür dileyene kadar ağlayacaktı. Saçma yemekler isteyecekti ve onları yedikten sonra kilo aldığı için onu artık sevmediğini söyleyecekti Chanyeol'a.

OMG,I'm Pregnant! [#1]On viuen les histories. Descobreix ara