₪ Bölüm 10 | Wedding & Honeymoon (M) Part 2

18.6K 1.3K 373
                                    

Flashback

"Balayında nereye gideceğinizi ayarladık çocuklar" Luhan'ın annesi düğünden iki gün sonra otururlarken söyledi. İlk gece pek de başarılı olmamıştı. Sehun ani bir işinin çıktığını söyleyip kaçmıştı ve Luhan ilk kez ona minnettar hissetmişti.

"Nereye?" Luhan umursamazca sordu.

"Kayağa!" Luhan babasının neşesine gözlerini devirdi.

"Biliyorsun arkadaşın Chanyeol'un ailesine ait bir kayak merkezi var, oraya gidiyorsunuz"

Luhan'ın ailesi Chanyeol ve onun sevgili olduklarını hiçbir zaman öğrenenmemişti. Luhan eğer Chanyeol'la hala çıkıyor olsaydı şu an evli olduğu kişinin o olacağına emindi.

Gözleri büyüdü ve paniğe kapıldı.

"Anne orası olmasa olmaz mı?" Sehun Luhan'ın tavrına karşılık gözlerini devirdi.

"Üzgünüm Lu, bütün hazırlıklar tamam. Hizmetçiler bavullarını hazırladı. Yarın akşam gidiyorsunuz" Luhan'ın annesi Sehun'a gülümsedi. Luhan annesinin Sehun'a olan sevgisine anlam veremiyordu. Daha önce birkaç kez sevgilisini eve getirdiğinde annesi ve babası onu canından bezdirmek için her şeyi yapmışlardı.

****

Sehun söylenerek bavulları ittirdi ve içeri fırlattı.

"YAH! Oh Sehun! Onların içinde önemli şeyler var" Sehun sırıttı.

"Ne gibi?"

"Yani mesela tanga falan mı var?" Sehun yan bir şekilde gülerken sordu ve Luhan'ın suratının sinirden kızarmasını izledi.

"Seni öldüreceğim velet" Luhan Sehun'un üstüne yürüdü fakat Sehun ondan hızlı davranıp odadan kaçmıştı. En azından şu Chanyeol denen ipnenin - Hem en yakın arkadaşını üzmüştü hem de gerçek olmasa bile kocasını bu yüzden ondan nefret ediyordu - mekanını gezerdi.

Etrafa bakınmaya devam ederken zamanını harcıyordu fakat yaklaşık 15 dakika sonra tanıdık sesi işitmişti. Luhan'ın sesi sanki biraz kırgın geliyordu?

Hızlı adımlarla sese yöneldi ve yerdeki Chanyeol'u görmesiyle duraksadı ve kenara sindi.

"Luhan seni sevdiğimi biliyorsun sana aşığım lütfen" Chanyeol yalvarıyordu ve Sehun eğer Baekhyun bu görüntüyü görseydi Chanyeol'un gözlerindeki samimiyetle ne kadar incinirdi tahmin bile edemiyordu.

"O bir hataydı, lanet olası bir hata ve şimdi beni tehdit ediyor. Buna mecburum Luhan. Lütfen affet beni" Sehun Luhan'ın tepkisiz bedenini izledi. Ağlamıyor ya da gülümsemiyordu sadece boş bir şekilde bakıyordu.

Oraya gitmesi gerektiğini hissetti ve bacakları onu yönlendirdi.

"Luhan?" Sanki oraya yeni gelmiş gibi tereddütle girdi içeri. İkisinin de gözleri Sehun'u bulduğunda Luhan hızlıca elini Sehun'a uzattı. Sehun kendi elini küçük ellere ulaştırdığında Luhan parmaklarını onun parmaklarına geçirdi.

"Ss-en ne sik-" Chanyeol ayağa kalkıp Sehun'un üstüne yürüyeceği sırada Luhan'ın sözü onu durdurdu.

"O benim kocam Chanyeol. Ve ben onu seviyorum. Üzgünüm. Bence şu an düşünmen gereken daha fazla şey var. Az önce sen onun hata olduğunu söylerken biricik sürtüğün seni duydu. Arkamızdaydı." Luhan soğuk bir şekilde söylerken sadece Chanyeol değil Sehun'da paniğe kapılmıştı.

Chanyeol onun çocuğunun babasıydı mutlaka onu affederdi ama kendisi? Ona evlendiğini bile söylememişti ama Baekhyun hepsini duymuştu. Sehun Chanyeol'un koşarak uzaklaştığını gördü.

OMG,I'm Pregnant! [#1]Where stories live. Discover now