₪ Bölüm 23 | Special Final | Flashback Episode

15.9K 1K 245
                                    

Y/N: Sonunda final yapıyoruz. >.< Tuhaf hissediyorum. Bu hikayeyi gerçekten severek yazdım ve siz hikayeyi daha da güzel hale getirdiniz. Hikaye boyunca yazdığınız yorumların hepsini okudum cevap yazmadım çünkü orada gerçek yorum sayısının görünmesini istiyordum. Kendi cevaplarımın da değil. Yaptığınız bütün yorumlara gerçekten güldüm ve mutlu oldum

Baekhyun ölmemesine rağmen - ki Chanyeol Baekhyun'un hastalığını öğrendiğinde gerçekten Baekhyun'a uzun bir süre küs kalmıştı. Chanyeol Baekhyun'un kendisine inanmadığını düşündüğü için çok kırıldığını söylemişti. - ölmeden önce yapılacak listesinde olan bütün maddeleri yerine getirmek istiyordu. 1.,4., ve 6. maddeler kalmıştı. Peki kalbi 1. maddeyi yapmaya el vermiyordu aslında.

Bütün parasını çekmekte sıkıntı yoktu ama hala yaşamaya devam ederlerken parasını harcamak istemiyordu. Chanyeol bu konuda gerçekten 'zekice' bir fikir bulmuştu. Baekhyun bankadaki tüm parasını çekmişti ve Chanyeol'un kendisini kucağına alması karşılığında hepsini Chanyeol'a vermişti. İşte harcandı!

Asıl olay, kardeşinin sevgilisini öp görevinde yaşanmıştı.

Flashback

"Gerçekten Jongİn'i öpecek değilsin herhalde?" Chanyeol kocaman gözlerle sordu. Baekhyun suratını buruşturdu ve kolunu Chanyeol'dan çekmeye çalıştı.

"Baekhyun!" Chanyeol tekrar bağırdığında Baekhyun kaşlarını çatarak Chanyeol'a döndü.

"O listedeki her şeyi yapacağım tamam mı?" Chanyeol somurttu ve kollarını bağladı. Aynen küçük bir çocuk gibi Baekhyun'a tavır almıştı.

Baekhyun gözlerini devirdi ve zile bastı. Bu konuda kimsenin olumlu bir tepki vermesini beklemiyordu ama Chanyeol abartıyordu, abartıyordu değil mi? Jongİn gülümseyerek kapıyı açtığında Kyungsoo da Chanyeol gibi somurtuyordu.

"Hyun-"

"Ağzını açma Baek" Kyungsoo elini Baekhyun'un ağzına bastırdı ve hızlıca arkasını döndü.

"Aldırma ona, hamile olduğunu biliyorsun bir de üstüne sen bunu isteyince uzun bir süre ağladı" Jongİn Kyungsoo'ya bakarken söyledi. Baekhyun sorun olmadığını göstermek için omuz silkti.

O da şu an SooMin'e hamileydi ve Kyungsoo'yu çok iyi anlıyordu. Bir de abisinin ilk hamileliği olduğu düşünülürse..

"Bu işe sen de hevesli görünüyorsun" Chanyeol Jongİn'i dürttü.

"Ahh, saçmalama sadece komik buluyorum" Jongin omuz silkti. Baekhyun gülümsediğinde Chanyeol ona bakmadan içeri girdi.

"Hamileyim ben öküz! Bana dikkat et!" Baekhyun bağırdı.

"Sen git Jongİn'le öpüş" Chanyeol Kyungsoo'nun yanındaki yerini aldı ve dudaklarını büktü.

"Ama listeme kardeşimin sevgilisiyle öpüş yazmışım ne yapabilirim?" Baekhyun isyan etti ve ayağını yere vurdu.

"Hey hey bekle" Chanyeol mutlulukla gülümsedi ve Kyungsoo'nun önünde eğildi.

"Prensesim benimle çıkar mısın? Jongİn'i boşver benimle sevgili ol" Chanyeol Kyungsoo'ya göz kırptı ve sordu. Baekhyun ve Jongİn ne olduğunu anlamaz bir şekilde onlara bakarken Kyungsoo kıkırdadı.

"Elbette prensim. Artık sevgilimsin" Chanyeol gülümsedi ve Kyungsoo'ya sıkıca sarıldı. Ardından ayağa kalktı ve büyük adımlarla Baekhyun'a yaklaştı. Kısa olanı kendi bedenine yapıştırdı ve kafasını eğerek minik dudakları öpmeye başladı. Baekhyun yavaşça gözlerini kapattı ve kendini Chanyeol'a teslim etti. Bu his, hiçbir zaman değişmiyordu. Baekhyun Chanyeol'un dudakları kendi dudaklarının üstündeyken kalbinin nasıl attığının farkındaydı, Chanyeol'a deli gibi aşık olduğunun farkındaydı ve tam da Chanyeol'un göğsünün üzerinde olan eli aşkının karşılıksız olmadığını gösteriyordu.

OMG,I'm Pregnant! [#1]Where stories live. Discover now