₪ Bölüm 9 | Wedding & Honeymoon (M) Part 1

20.4K 1.3K 362
                                    

Y/N: Birkaç bölüm gerçekten ithaf etmek istediğimn kişiler var onlara ithaf yapacağım. Böyle anında yorum atan ve takip edenler. Özel bir sırası yok ama size qalp qalp

Baekhyun havlunun bacaklarından yere kaydığını hissettiğinde panikledi. Tamamen çıplaktı ve bu önünde sarhoş ve azgın bir Chanyeol varken oldukçe tehlikeliydi. 

"Ihmm Baek" Chanyeol elleriyle Baekhyun'un kalçasını avuçladı ve sıktı. Baekhyun ani gelen hisle Chanyeol'a biraz daha yaklaştı. Chanyeol dudaklarını tekrar kısa olanın dudaklarına kenetlerken Baekhyun, Chanyeol sayesinde sarhoş olduğunu hissediyordu. 

Kesinlikle bu içmekten değildi, zaten içemezdi ama Baekhyun kendini nedense sarhoş gibi hissediyordu. Chanyeol'u arzuluyordu ama bir kez daha onunla duygular olmadan sevişmek istemiyordu. Zaten bu sevişmek de değildi. Sadece sex'ti. 

Baekhyun kendisine dokunmaya çalışan devi itekledi ve gözlerine baktı. 

"B-ben istemiyorum" Baekhyun yalan söylediğinin farkındaydı. Kendisi de Chanyeol'la tekrar beraber olmak istiyordu. Özellikle de bebekleri karnındayken onun nazikliğini hissetmek istiyordu ama Chanyeol'un şu an tek amacının birini becermek olduğunu görüyordu Baekhyun.

Chanyeol neden olduğunu anlamadığı bir şekilde kırgın görünen Baekhyun'a baktı.

"Ben sadece sizi hissetmek istiyorum Baekhyun" Biraz zor konuşsa da Baekhyun onun sesindeki samimiyeti duyuyordu. Baekhyun kendinde Chanyeol'a daha fazla karşı koyacak gücü bulamıyordu ve tanrı aşkına odanın ortasında çırılçıplak duruken azmış devi nasıl durdurmayı planlıyordu?

"Lütfen" Chanyeol elleriyle Baekhyun'un yumuşak yanaklarını okşarken minik dudaklara kısa bir öpücük daha bıraktı ve kısa olanı yatağa ittirmeye başladı. Baekhyun sırtının yatağa değdiğini hissettiğinde gergince soludu. Neden gergin ya da utangaç hissettiğini bilmiyordu, belki de bu yaptığın kişiye göre değişiyordu.

Chanyeol dudaklarını Baekhyun'un beyaz boynuna bastırdı ve kendine ait izler onun beyaz tenine yerleşene kadar bir kaç yeri ısırdı ve emdi. Sanki canını yakmaktan korkarmış gibi her şeyi nazikçe yapıyordu ve Baekhyun bunun büyüsüne kapılmaktan korkuyordu. 

Yine de Chanyeol'un elleri bütün vücudunda gezinirken Baekhyun ürperdiğini hissediyordu. Büyük eller her tarafta ona dokunuyordu. 

Chanyeol minik göğüs uçlarını sırayla ağzına alıp, emerek dişlerken Baekhyun dudaklarını ısırarak inlemesini saklama çabasından vazgeçmişti. Chanyeol kısa olanın zevk verici inlemelerini şimdi rahatça duyabiliyordu. Elleri kısa olanın şişmiş karnını bulduğunda Baekhyun merakla Chanyeol'u izlemeye başladı.

Chanyeol dudaklarını Baekhyun'un karnına bastırdı ve kulağını oraya dayadı. 

"Sizi seviyorum çocuklar" Chanyeol fısıldadığında Baekhyun hızla Chanyeol'u yukarı çekti ve onun dudaklarına yapıştı. İşte istediği şeyi hissetmişti, bir aile gibi hissettirmişti.

Chanyeol yarım yamalak gülümsedi. Üstündeki sarhoşluk etkisi yavaşça yok olmaya başlıyordu fakat hala ne yaptığını fark edemeyecek kadar kendinden geçmiş haldeydi. 

Kendi üzerindeki tişörtü yavaşça çıkardıktan sonra Baekhyun'un bacaklarını kavradı ve okşadı. Ardından onları iki yana araladı. Baekhyun'un sıkı pembe deliği ve ilgi bekleyen penisi karşısına çıkmıştı. Chanyeol pantolonunu tekmeledikten sonra öpücüklerini Baekhyun'un kasıklarından şişmiş penise çevirdi.

Dilini yarığa sürttüğünde Baekhyun yüksek sesle inlemişti. Chanyeol penisi hızlı hareketlerle emerken Baekhyun onun kafasını kendisine daha da bastırdı. Bu acayip zevk vericiydi. Chanyeol blob sesiyle penisi ağzından çıkardı ve kendi boxerını aralarından yok etti. 

OMG,I'm Pregnant! [#1]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin