Descoperind adevăratul tău sine

13 0 0
                                    

Condiția omului este de a aspira la absolut, pentru a putea atinge absolutul trebuie să ne cunoaștem rădăcinile propriei unicități, individualități, autenticități si toate elementele care constituie și alcătuiesc tot ce formează structura întregului univers. Însă majoritatea indivizilor nu pun accent pe cunoașterea intrinsecă a sinelui lor, care este de fapt infinitatea universului, ei privind viața,sensul existenței și structura tuturor elementelor foarte superficial. Cel care vrea să-și cunoască sensul existenței lui trebuie să-și pună în sinele lui o serie de întrebări, care pe parcursul acestui plan existențial îl fac să conștientizeze sau să înțeleagă adevărata menire a tuturor elementelor, fenomenelor care exprimă adevărul realității, astfel încât să rupă lanțul karmic al iluziilor și mirajul care îi este impus prin manipulare și alte metode malefice de către societatea în care trăiește.

 Cel care vrea să-și cunoască sensul existenței lui trebuie să-și pună în sinele lui o serie de întrebări, care pe parcursul acestui plan existențial îl fac să conștientizeze sau să înțeleagă adevărata menire a tuturor elementelor, fenomenelor car...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Fiecare drum pe care îl alege fiecare dintre noi, generează propriul lanț karmic, fie că este vorba despre o carieră, cunoașterea sinelui propriu și toate stările de spirit trăite generează anumite consecințe care se ramifică și au un impact asupra toate interacțiunile destinelor noastre .
Corpul uman al omului este iluzoriu, adevărata lui esența fiind de fapt sufletul lui care trece pintr-un ciclu de reîncarnări până când sufletul atinge și conștientizează esența adevărului infinit; când sufletul uman atinge acest punct de iluminare, el se eliberează plutind în formă pură de energie și multe alte elemente prin univers și toate planurile existențiale, astfel încât sufletul eliberat transcende infinitul încât numai are nevoie de un corp uman(cele șapte corpuri ale omului).

Corpul uman al omului este iluzoriu, adevărata lui esența fiind de fapt sufletul lui care trece pintr-un ciclu de reîncarnări până când sufletul atinge și conștientizează esența adevărului infinit; când sufletul uman atinge acest punct de iluminar...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Procesul prin care un suflet acumulează toate elementele care generează condiția de iluminare și eliberare, care transcende restul spectrului de emoții și sentimente umane este unul care se sincronizează doar când sufletul atinge perfecțiunea infinită, la fel cum fructul din copac se coace doar la momentul potrivit.
Ca omul sa atingă infinitul trebuie să conștientizeze că adevăratul lui adevăr care este de fapt adevărul absolut, se află doar în sinele lui. Prin cucerirea subconștientului, conștientul transcende subconștientul devenind supraconștient. Când conștientul devine supraconștient, sufletul uman conștientizează concret toată fabrica realități și a universului absolut. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dumnezeu este lumina conştiinţei noastre.Where stories live. Discover now