Cele 7 Corpuri Ale Omului

61 0 0
                                    

1)Corpul fizic
2)Corpul mental
3)Corpul emotional
4)Corpul relational
5)Corpul senzorial
6)Corpul cauzal
7)Sinele Divin
Corpul fizic este cel mai grosier corp,vizibil. Prin el exprimam tot ce continem in celalalte corpuri energetice si informationale. De aceea boala se manifesta si se exprima prin corpul fizic, dar ea este activata din celalalte corpuri mai subtile. Cand boala ajunge in corpul fizic, ea este deja acceptata si intretinuta in unele corpuri superioare ca frecventa celui fizic. Corpul fizic este ca un radiograf al celorlalte corpuri subtile. Este instrumentul prin care manifestam ce avem mai sus.
Corpul mental este un corp informational, prin care cream si traducem ce primim din celalalte corpuri. Este corpul prin care putem interveni cel mai usor pentru autovindecare. De ce? Deoarece in corpul mental datorita programelor pe care le continem inca de la nastere, dam interpretari pentru un gest,un eveniment,un moment sau o situatie ca fiind constructiva sau distructiva. Acolo am dat forta bolii sa se manifeste si in corpul fizic si tot de acolo putem sa schimbam credinta si convingerea care a dus la boala. Tot din corpul mental putem inlocui si schimba comportamentele si atitudinile noastre distructive cu unele constructive. Pentru asta e nevoie de cunoastere. E necesar sa punem intrebari , iar Sinele Divin ne va releva raspunsurile atunci cand vrem, conform citatului: „cere si ti se va da, cauta si vei afla, bate si ti se va deschide!"
Corpul emotional este un corp continut in corpul fizic, unde sunt inregistrate toate emotiile traite de noi de-a lungul vietii, inca de la nastere si pana in momentul prezent. Emotia este un reflex celular conform cu declansarea pe care neuronala din creier spre corp. Fiecare retea neuronala din creier produce un reflex muscular sau aparitia sindromului : „lupta sau fugi" la un asa zis pericol, amenintare sau furie. Cand apare acea emotie corpul intra in alerta avertizat de creier care transmite un mesaj catre suprarenale ca sa secrete suficienta adrenalina care se duce in muschi , iar muschii sunt pregatiti de deplasare rapida sau de lupta. Creierul nostru este programat si conceput ca sa aiba grija de instrumentul uman, adica de corpul fizic, pentru ca sa se poata manifesta Spiritul optim in aceasta dimensiune. Fiind invatati de mici ca scop principal sa supravietuim,de aici aparitia emotiilor de toate tipurile. Deci corpul emotional e legat de fiecare din programele din creier,care sunt implementate in noi ca un cod de supravietuire. Atunci cand corpul fizic primeste semnale de la creier, el nu se poate abtine sau impotrivi de la ceva sau altceva, ci reactioneaza corespunzator caii neuronale emotionale a creierului.
Programele din creier determina manifestarea corpului emotional , iar de fiecare data cand apare un sentiment de plans, manie, fericire, stres este ca si cum intram intr un ciclu emotional. Ciclul emotional este creat de aparitia din mediul exterior a ceva ce ne scoate din confortul obisnuit, de zi cu zi , care parca apasa pe niste butoane rosii (deoarece am mai trait acea stare si este implementata in subconstientul nostru.)
Acesta este motivul pentru care si peste cateva zile cand te gandesti la ce ti s a intamplat sau apare o discutie care iti aduce aminte de ce ai trait zilele trecute, declansezi aceleasi sentimente ca in momentul initial.
Corpul relational este un corp continut tot in corpul fizic, prin creier si hologramele formate. Continem in el holograme pe care le am preluat si invatat prin imitatie tot ce este legat de relatii. In primul rand contine hologramele a ceea ce am vazut la parintii nostrii. Acest corp ne ghideaza in a crea relatiile cu cei din jurul nostru,fie cu cei apropiati , fie cu cei pe care ii intalnim pt prima oara. Cand intram in contact pentru prima oara cu cineva, corpul nostru relational scaneaza informatiile din corpul relational al celeilalte persoane si se creaza legaturi subtile daca sunt holograme pe frecventa specifica. De aceea spunem uneori despre niste oameni pe care ii vedem pentru prima data ca " parca te cunosc de o viata" De fapt ii cunoastem prin citirea informatiilor din corpul lor relational si intrarea in rezonanta benefica cu acestea. Adica suntem pe aceeasi frecventa. Este corpul prin care suntem AVERTIZATI daca omul cu care intram in relatie este pe frecventa cu noi sau nu. Daca stim sa traducem ce ne transmite acest corp putem evita anumite relatii toxice.
Corpul senzorial este un corp prin care percepem mediul exterior si cu care traducem ce avem nevoie sau nu. Este corpul prin care receptam mediul exterior si implementam in creier informatiile legate de acesta. Este corpul prin care introducem mesajele legate de supravietuirea corpului fizic, in creier.
Corpul cauzal este corpul in care avem implementat ce am experimentat ca si CAUZA-EFECT de a lungul existentei noastra prezente sau trecute.In corpul cauzal sunt inregistrate toate hologramele noastre prin care am experimentat ceva sau altceva. Este memoria fiintarii noastre. Atat timp cat continem in acest corp o informatie sau alta sub forma de holograme,aceea vom atrage in realitatea noastra prezenta si viitoare. Cu ajutorul acestui corp, noi putem schimba cu forta mintii unele holograme pe care le am implementat dar nu mai vrem sa le experimentam. Cu ajutorul corpului mental intervenim aici, in corpul cauzal, pentru a introduce constient alte holograme care tin de sanatate radianta, de tinerete vesnica, de bucurie in manifestare, de vitalitate, etc.
Sinele DIvin este acea parte din noi care este in comuniune cu tot si toate, este unit cu natura, cu semenii, cu universul , este liantul dintre noi si exteriorul nostru, este liantul dintre microcosmos si macrocosmos.Sinele DIvin este acea scanteie prin care ne putem desavarsi si putem stapani materia. Acest corp este imaterial , vesnic si etern. In Sinele Divin avem implementata toata cunoasterea emisa vreodata de cineva. Asta deoarece Sinele nostru divin este o particica din Dumnezeu. Este acea parte din noi care este omnipotenta, omniprezenta si omniscienta.

Dumnezeu este lumina conştiinţei noastre.Onde histórias criam vida. Descubra agora