Iubirea de mamă

18 0 0
                                    

Cu toții avem o mamă pe care o iubim si tinem la ea, pe care o pretuim si o iubim ca pe lumina ochilor nostri. Mama este cea mai minunata creatura de pe fata pamantului, si asta se poate observa in toate regnurile, de la cel animal pana la cel uman. Cu toții stim pâna unde este dispusa o mama sa mearga pentru copiii ei, o mama adevarata este dispusa sa isi sacrifice viata pentru copilul ei, o mama adevarata are grija ca 99.99% din viata ei sa fie investitie pentru copilul ei. Iubirea unei mame întrece adâncurile oceanului. Ca şi Dumnezeu, mama trebuie iubită necondiţionat.Dragostea unei mame este balsamul minune care vindecă toate rănile. Sentimentul de iubire este cel mai profund atunci cand vine vorba despre iubirea de mama, celelalte sentimente pot fi rivalizate, dar iubirea este singurul sentiment unic care este infinit si absolut. Dragostea de mamă faţă de copil este mai preţioasă decât toată averea de pe pământ. Imi iubesc mama la fel cum iubesc oxigenul, fara acest sentiment de iubire viata ta ar fi pustie si goală. Iubirea mamei este lampa de veghe a casei. Iubirea casa nu consta in patru pereti si un tavan, consta in persoana pe care o iubesti, iar daca tu ai pe persoana pe care o iubesti langa tine atunci te vei simtii oriunde ai merge in lumea asta ca si acasă. Dragostea fata de mama este eternitatea sufletului dăruit pentru a iubi, este un dar divin ce izvorăşte din interiorul nostru, este bucuria inimii atunci când priveşte interiorul sufletului, este cerul albastru al infinitului, este cosmosul cu luna şi cu stelele, este soarele ce încălzeşte pământul, este gândul pruncului atunci când o vede pe mama sa. Cuvintele ma limiteaza la ce as putea sa spun despre sentimentul de mama, pentru ca universul este format dintr-un infinit de atomi , iar alfabetul are doar 34 de litere. Dragostea de mamă face ca toate celelalte sentimente să pălească. Iubirea de mama este cea mai pura forma de iubire posibila, exceptand dragostea lui Dumnezeu pentru noi.

O femeie care vrea sa devina mama se gandeste din timp la copilul ei si ce sa ii ofere , chiar daca acesta inca nu a ajuns pe lume si singura mostenire pe care o avem este ADN ul nostru care este transmis din generatie in generatie de catre parinti. Ea ne naste si se straduieste din toate puterile pentru noi ca sa ducem o viata mai buna, adevarata mama este o adevarata leoaica si nimeni nu ii poate rivaliza iubirea care o are ea fata de copiii ei. Ne învață cu răbdare să mergem, să întrebăm, să mulțumim, să ne rugăm, să ne ferim și mai ales să ne bucurăm. Căci zâmbetul mamei e primul semn că dragostea există și că trebuie să ne bucurăm de ea.

Tot ce vrea o mama este sa isi vada copilul fericit si implinit, ei nu ii trebuie averi sau lucruri materiale ci pretuieste starile spirituale care sunt complex de profunde si de neimaginat de tradus in cuvinte. Ce sentiment are o mama cand ea este manrda de copilul ei? Nu se poate descrie in cuvinte , dar daca te uiti atent in ochii maimei tale vei stii cu adevarat ce simte pentru tine fara sa ii mai pui vre-o intrebare, pentru ca ochii sunt oglinda sufletlui si cateodata este de ajuns o singura privire ca mama ta sa iti poate transmita tot ce simte ea fata de tine. Iubeste-ti si pretuieste-ti mama muritorule cat mai poti. Invata sa o iubesti din tot sufletul tau si nu vei mai regreta dupa ce ea nu va mai exista in acest plan terestru.

Dumnezeu este lumina conştiinţei noastre.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum