Sen Olabilir Misin?-4.Bölüm

807 47 6
                                    

Sehun' a kötü bir bakis atarak beklemeye basladim. O'da bana bakiyordu.

-"Ee ödevi ne yapacagiz?" Dedim sanki umursamiyomus gibi.


-"Odevin konusu neydi?" Sordu bana konusmak icin konu acarmiscasina.

-"Nasil yani konuyu bilmiyor musun? " Bir saniye ben konuyu almadim ki. Tabii su egoist Oh Bok Sehun'u izlerken bir sey dinleyemadim ki. Bir de bana soruyor hah.

-"Nasil yani sende mi konuyu bilmiyorsun? "

-"Sen ne yapiyorsan bende onu yapiyordum iste."

Nasil yani o'da mi beni izlemis.

-''Ne-ne yapıyordun?''

-''Beni dinlemiyor musun Bambi?'' Bana bambi mi demişti o? Sesi çok güzel. Adımı söylesede ses kaydı alsam sonra onu alarm yap-Ne diyorum ben ya?

-''Dinliyorum, sadece ne yaptığını merak ettim Sehun.'' Sehunu bastırarak söylemiştim. Niye bu kadar heyecanlanıyorum ki?

-''Ve bende dedim ki, sen ne yapıyorsan onu yaptım. Açık konuşmak gerekirse...'' Hadi söylesene be göt adam. Meraklandırıyosun insani. Yani merak ettiğimden değil sadece, sadece evet.. siz merak ediyorsunuz diye yoksa niye merak ediyim.(!)

-''Dersi dinledim. Başka ne yapabilirdim ki? Hah.'' Daha önce sana göt demiş miydim? Hah.. öyleyse bir kez daha söyliyim 'Göt'.

{SEHUN}

Yalan söylemiştim. Aslında onu izlemiştim. Nedense onu tanımak istiyordum. Sanki içimde onu tanıyormuş gibi bir histe yok değil ama daha ona soramam yakınlaşmamız lazım. Acaba erkeklerden hoşlandığımı söylesem mi? Hayır, hayır bunu yapamam. Bana neden bunu söylüyorsun derse ne yapacağım? En iyisi onu tanımak. Birazda olsa kendimden hoşlandırmak. Bu biraz zor olacak ama başaracağım. Ah.. Luhan peşimden koşacaksın. Düz olsan bile.

-''Ee ne yapacağız o zaman? Kimsenin telefon numarasıda yok. Birini arayıp soramayızda. Aslında ben gideyim. Okulun ilk gününde bir yabancının evinde olmam çok saçma. Seni tanımıyorum bile.''

A-ama neden bunu söyledi ki şimdi. Bende onun benden hoşlandığını sanmıştım. Bir anda neden böyle ddeğişti ki? Luhan neden böyle yapıyorsun,sakın benden kaçma. Beni tanımıyor olabilirsin. Ama tanıdığında gerçekten yanımdan ayrılmak istemeyeceğine iddiaya bile girerim.

-''S-sen bilirsin Luhan. İstersen gidebilirsin, benim için sorun yok.Ödevin konusunu yarın alırız. Ve yarın akşam yaparız.'' 

-''Tamam. Ben gidiyorum. Görüşürüz Sehun.'' 

Niye gitti ki. Gerçekten sıkıcı bir hayatım vardı. Annem ve babam ben küçükken ölmüştü. Bana büyük bir miras bırakmışlardı. Onu bankaya yatıran amcam şimdi kendine büyük bir şirket açtı ve ülkenin en zenginlerinden. Bana o bakıyor. Şirketin gelecekte ki varisi ben olacakmışım. Götümün varisi. Benim fikrimi aldınız mı? Ama konumuz şuan bu değil. Daha büyük bir sorunum var. Luhan'a kendimi neden bu kadar yakın hissediyorum?

[LUHAN]

 İçimde çok garip bir duygu vardı. Gözlerine daha önce bakmışım gibi. Ben insanlarla böyle kolay kolay konuşmazdım. Ya da ilk tanıştığım günden onun evine gitmezdim. Neden böyle oldu ki şimdi? Nerede hata yaptım. 

Evimin,evinden uzak olmasına rağmen yürüdüm. Yürümek zorundaydım. Param yoktu. Aslında vardı ama parayı babama vermek zorundaydım. Eğer parayı ona vermezsem beni dövüyordu. Artık alışmıştım. Acımıyordu. Kalbimin acıdığı kadar. Sadece birine ihtiyacım vardı. Kalbimi yeniden attıracak biri. Onun için yaiayacağım biri. Sehun mu? Hayır. Olamaz,olmamalı. Ben ona aşık olmam. Ben karşı cinsten hoşlanıyorum. Ben bambi değilim. Erkeksiyim,erkeksi!

Oh Bok Sehun.. hala kendime verdiğim sözü unutmadım. 

 Seni kendime aşık edeceğim!

[SEHUN]

 Bambi Luhan seni kendime aşık edeceğim!

YOLUN SONUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin