b e ş .

9.5K 980 1.2K
                                    

Minho'yu kendisinden uzaklaştırmak üzereydi ama bunu yapamadan, Minho sordu:

"Kulakların neden bu kadar kırmızı?"

Jisung zihinsel olarak kendini tokatladı. 'Hayatım daha ne kadar utanç verici olabilir?' Hızla pozisyonunu düzeltirken kendi kendine düşündü. Minho onu bıraktı ve Jisung, mesafesini korumak için çete üyesinden birkaç adım uzaklaştı.

"Çünkü burası gerçekten çok sıcak." dedi Jisung, korkunç yalanını örtbas etmeye çalışırken, kendini havalandırmaya çalışıyordu. Kulakları neden bu kadar kırmızıydı?

"Burası sıcak bile değil. Klima açık." Minho gözlerini devirdi. "İnanmadım ama neyse."

"Benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Klima açıksa ne olmuş yani? Masaları paspaslamaktan ve ovmaktan hâlâ terliyim." Jisung tersledi ancak kiminle konuştuğunu hatırladığı anda pişmanlık duydu.

Bunu duyduktan sonra Minho, Jisung'a gözleriyle hançer fırlatırcasına baktı. Diğeri, terslediği için özür dilemek için ağzını açtı ama daha bir şey söyleyemeden Minho ona yaklaşmaya başladı.

Uzun boylu olanın kendisine yaklaştığını fark eden Jisung, mesafesini korumak için geri adım attı. Ne yazık ki, makul bir mesafeyi koruyamadan Jisung'un kalçası bir masaya çarptı ve daha ileri gitmesi engellendi. Minho, Jisung'a yaklaşmaya devam etti ve tam önündeyken durdu.

Jisung kalbinin kıçında attığını hissedebiliyordu. Minho'nun ona yumruk atacağını, tokatlayacağını ya da yakasından yakalayıp yere atacağını biliyordu. Minho'nun bunu her zaman başkalarına yaptığını görürdü. Böyle bilinirdi. Jisung, onlardan biri olacağını asla düşünmedi. Minho'nun bundan sonra ne yapacağını görmek istemeyerek gözlerini kapattı. Jisung, Minho'nun yumruğunun yanağına çarpmasını bekledi ama bunun yerine Jisung, Minho'nun sağ kulağında fısıldayan sesini duydu,

"Bir seferliğine görmezden geleceğim. Bir dahaki sefere kiminle konuştuğunu unutma, Han Jisung."

Jisung, Minho'nun nefesini boynunda hissedebiliyordu. Jisung'un tüyleri diken diken olurken omurgası ürperdi. Minho dikleşti ve soğuk bir bakış atarak Jisung'tan uzaklaştı. Diğer oğlanı korkudan titretecek bir bakış attı. Bununla, büyük olan eşyalarını kaptı ve sınıftan çıktı.

Jisung orada kaldı, şaşkına dönük, gözleri ardına kadar açıktı. Kalbi göğsüne çarpıyordu. Az önce olanları kavrayamadı. Jisung, Minho'nun ona ne kadar yakın olduğunu düşündükçe yanaklarının daha da ısındığını hissetti.

'Minho ismimi nasıl biliyor? Minho neden bana yumruk atmadı? Genelde tereddüt etmezdi. Yani, şikayet etmiyorum ama neden? Neden böyle hissediyorum? Minho'nun neden bende böyle etkisi var? Minho gerçekten beni temizlikle yalnız mı bıraktı?' Ekipmanları kaldırmaya başladığında tüm bu düşünceler Jisung'un zihninde uçuyordu.

-

Temizledikten ve okuldan eve yürüdükten sonra Jisung araba yolundan çıktı, evin ön kapısını açtı.

Etrafa baktı ve kimsenin evde olmadığını gördü. Ayakkabılarını çıkardı ve odasına koştu. Yatak odası kapısından içeri girdiğinde yatağına atladı.

Jisung, telefonunun ellerinde titrediğini hissetti ve bu onu biraz korkuttu. Oturup telefon bildirimlerine baktı ve grup sohbetinde Felix'ten bir mesaj aldığını gördü.

yongyongbokie
jisung cezan bitti mi?
bize ne olduğunu anlat

jisung
evet az önce eve geldim.

His Scars || MinsungWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu