y i r m i ü ç .

8.1K 696 917
                                    

medyaya sevdiğim bir şarkı bıraktım, iyi okumalar 🥺

Jisung ve Felix okula geldiklerinde, Jeongin ve Seungmin her zamanki gibi onlara doğru yürüdüler, ama bir şeyler doğru görünmüyordu.

"Bugün Hwajoon ile takılmayacak mısın?" Felix, Seungmin'e sordu.

Seungmin, yeni çocuğun adından söz edildiğinde inledi. "Keşke takılmasaydım ama takılmam lazım. O henüz burada değil."

"Hadi ama, o kadar kötü olamaz." Jisung, arkadaşının dramatikliğine gözlerini devirdi.

Seungmin Jisung'a ölü bir bakış attı, "Güven bana. Kötü." Jisung alay etti.

Aniden Jisung'un omzuna rastgele bir kol atıldı ve zavallı çocuğun korkuyla zıplamasına neden oldu. Bu kimin eli? Hızla kolun sahibine baktı ve gözleri yumuşadı.

"Minho?" dedi şaşkınlık içinde. O burada ne yapıyor?

İki çocuğu korkudan sıçratarak Hyunjin Seungmin'in yanında görünürken Changbin Felix'in yanında belirdi. Kısa süre sonra Chan, Woojin ve Yedam da çembere katıldı. Yedam, Jeongin'in yanına oturdu, ona gülümsedi ve çocuğu eritti.

Minho kafasını eğdi ve Jisung'a gülümsedi. "Selam bebeğim."

"Öğle yemeğine kadar yoksun sanıyordum?"

Çete üyesi başını salladı, "Bugün değil. Hiçbir şey yapmıyoruz, bu yüzden okula zamanında gelip sizinle takılmaya karar verdim."

Jisung homurdandı, "Minho okula zamanında mı geliyor? Bu ilk." Minho şakacı bir şekilde gözlerini devirdi.

Felix, Changbin'in göğsünü tokatladı ve Changbin'in uzun boyluya şaşkın gözlerle bakmasını sağladı. "Ow, neden bana vurdun?" Çete üyesi sordu.

"Neden bana bugün erken geleceğini söylemedin?"

"Bu sabaha kadar bilmiyordum." Changbin teslim olarak ellerini kaldırdı. "Ayrıca seni şaşırtacağımı düşündüm." Felix'i gülümsetti.

"Kim Seungmin!" Biri ansızın bağırdı. Seungmin bu sesi her yerden tanıyabilirdi. İçten inledi ve daha fazla çocukla takılmamak için saklanmak ve okulda değilmiş gibi davranmak istedi. Grup kafalarını sesin sahibine çevirdi ve gözleri Hwajoon'a kondu.

"Pekala, bu benim ayrılma işaretim. Hoşça kalın çocuklar." Seungmin küçük çemberden ayrılmadan veda etti ve Hwajoon ile dolabına yürüdü.

Hyunjin'in yüzü bir anlığına düştü ama çabucak toparlandı. Kimse fark etmedi ama Minho'nun gözünden kaçmadı. Arkadaşının ne kadar saçma davrandığıyla içten alay etti. Minho, gören olup olmadığını görmek için etrafına baktı ve Chan ile göz göze geldi. Lider, Hyunjin'in cüretkarlığı karşısında tembelce gözlerini devirdi.

Bir gece önce Chan, Hyunjin'e Seungmin'den hoşlanıp hoşlanmadığını sormuştu ve diğeri yine reddetmişti. Seungmin'den hoşlanmadığı konusunda ısrar etmişti ama kimseyi kandıramadı, hepsi daha önce öğle yemeğinde Seungmin orada olmadığında Hyunjin'in yüzünü görmüştü. Hepsi onun kendisine ve çeteye yalan söylediğini biliyordu. Gerçeği inkar etmeyi bırakıp kendisine itiraf etmesi an meselesiydi.

-

Hyunjin sınıftaki hiçbir dersle ilgilenmedi, ilgilenemedi çünkü zihni çok meşguldü. Başkasını düşünmekle, yanında oturan kişiyi düşünmekle meşguldü.

'Beni görmezden mi geliyor? Pazartesiden beri benimle konuşmadı. O Hwajoon denen çocuk geldiğinden beri, Seungmin sırf yeni çocukla takılmak için kendi arkadaşlarını terk ediyor. Hwajoon hakkında bu kadar özel olan ne? Felix, Jisung veya Jeongin neden bu konuda şaşkın değil?' Hyunjin düşünmekten kendini alıkoyamadı. Hızla başını salladı. 'Neden umursuyorum ki? Ondan hoşlanıyor falan değilim... Değil mi? O halde Seungmin o piçle takılırken neden kıskanıyorum? Çete haklı mı? Seungmin'i seviyor muyum? Hayır ya olamaz...'

His Scars || MinsungHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin