o n y e d i .

9.4K 870 2.3K
                                    

say the name

-

"Uyan!" Seungmin Jisung'un kulağının dibinde bağırdı.

Jisung inledi ve yatağına oturdu, uykuyu gözlerinden uzaklaştırdı. Bilinci tamamen açık olduğunda, dünkü kıyafetleri giydiğini fark etti. Jisung hâlâ Minho'nun dün ona verdiği ceketi giyiyordu. Çocuk anıyı düşünürken ısının yanaklarına doğru yükseldiğini hissetti.

'Onun üzerinde mi uyudum? Lütfen hayır.' Jisung sessizce dua etti.

"Hey Seungmin?" diye seslendi.

Arkadaşı cevap olarak mırıldandı.

"...Dün kamp ateşinde ne olduğunu bilmiyorsun... Değil mi?" Jisung, cevabı gerçekten bilmek isteyip istemediğini bilmeden sordu.

Seungmin sırıttı, "Minho'nun sana ceketini verdikten ve onun omzunda uyuyakaldıktan sonra ne olduğunu mu soruyorsun?"

Jisung söz üzerine kızardı, "E-evet."

"Minho, yatakta rahatça uyuyabilmen için kulübeye geri götüreceğini söylemeden önce birkaç saniye yüzüne hayranlıkla bakıyordu." Seungmin yanıtladı.

Jisung bu konuda daha da kızardı. "B-beni kulübeye geri mi taşıdı?"

Seungmin diğer erkeğin tepkisine sırıtarak başını salladı, "Lee Minho'ya ne yaptığına bak."

"Ne demek istiyorsun?"

"Minho'nun hiç kimseye karşı bu kadar yumuşak davrandığını görmemiştim. Çete üyelerine bile. Bunun mümkün olduğunu düşünmemiştim. Changbin ve Hyunjin bile sana karşı davranışı karşısında şok oldular."

"Minho sadece iyi davranıyordu, biz sadece arkadaşız." Jisung konuyu geçiştirmeye çalıştı.

"Çok iyi biliyorsun ki Minho, sırf omzunda uyudukları için Changbin veya Hyunjin'i asla kulübeye taşımaz. Onlara başlarını omzuna yaslama şansı bile vermez." Seungmin kollarını çaprazladı.

"Herkes kahvaltıda mı?" Jisung konuyu hızla değiştirdi. Çocuk hiçbir şeyi kabul etmek istemedi, bu yüzden konuyu değiştiriyordu. Jisung bu tekniği çok kullanırdı çünkü çok inatçıydı ve yanıldığını kabul etmekten hoşlanmazdı. Seungmin onunla başa çıkmayı ve vazgeçmeyi öğrenmişti. "Evet." Seungmin cevap verdi. "O yüzden acele et ve hazırlan çünkü erkek arkadaşın seni bekliyor."

Jisung gözlerini devirdi, "O benim erkek arkadaşım değil."

Seungmin homurdandı, "Henüz değil."

Jisung bu yorumu görmezden geldi ve hazırlandı. Yemeğe doğru yürüdüler. İkisi masaya vardıklarında Jisung herkesin yiyeceklerini aldığını gördü, ama kahvaltı yemediği için elbette aldırmadı. Jisung, Seungmin'in yerinde bir tabak olduğunu fark etti ve güldü. 'Muhtemelen Hyunjin onun için almıştır.'

"Nasıl uyudun?" Minho, Jisung'a yanına oturduğu anda sordu.

Jisung'u hazırlıksız yakaladı. Dün birlikte küçük bir an paylaşmış olsalar da Jisung, Minho'nun tıpkı önceki sabah yaptığı gibi bugün onu görmezden gelmesini bekliyordu. Böyle yapmasıyla ünlüydü, ama belki de gerçekten arkadaş oluyorlardı.

"Harika uyudum. Ceketini ödünç verdiğin için teşekkürler ve omzunda uyuyakaldığım için üzgünüm." Jisung kırmızı yüzünü saklamak için aşağı baktı. "Beni uyandırmalıydın. Beni kulübeye geri götürmek zorunda kaldığın için kendimi kötü hissediyorum."

"Merak etme, aldırmadım. Ayrıca seni huzurlu uykundan uyandırmak istemedim. Yorgun görünüyordun." Minho, Jisung'a baktı ve omuzlarını silkti.

His Scars || MinsungHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin