y i r m i d o k u z .

7.2K 598 1.8K
                                    

"Hey Hwajoon. Nasılsın?"

İsmi geçen çocuk kafasını telefonundan kaldırdı ve karşısındaki kişiye baktı. "Oh hey! Ben iyiyim, sanırım. Sen?"

"Ben harikayım! Peki hayat nasıl gidiyor? Hâlâ sevdiğin kişiye teklif edemedin mi?"

Hwajoon'un yüzü gözle görülür şekilde düştü. Sözü edilen şeyle gözleri karardı, incinmiş görünüyordu. "Hiç iyi değil. Minho Jisung'tan ayrılmıyor. Ve onun benimle daha iyi olduğunu fark etmesini sağlamak için elimden gelen her şeyi yaptım. Bu işe yaramıyor."

"Hey, neden bu kadar olumsuzsun? O kadar kötü olamaz."

Hwajoon dik dik baktı, "Bana tokat attı."

"Belki de onlara ayrılmaları için biraz zaman tanımalısın. Sonra içeri girip Minho'yu neşelendirebilir ve hamleni yapabilirsin."

"Aslında kötü bir fikir değil, ama bu o kadar kolay değil. Jisung'a yakın bir yere gidemem yoksa Minho geçen seferden daha kötü kıçımı tekmeler."

Arkadaşı iç geçirdi ve başını salladı. "Sen çok aptalsın."

Hwajoon başını yana eğdi ve kaşlarını çattı. "Pardon, ne?"

"Minho bunu sadece seni korkutmak için söyledi. Aslında seni dövmeyecek. Tokat seni korkutmak içindi." Arkadaşı saçmalıyordu ama umursamadı, sadece diğerini ikna etmeye çalışıyordu. Başka biri olsaydı ona inanmazdı ama Hwajoon o kadar çaresiz bir kaltaktı ki her şeye inanırdı.

Hwajoon'un gözlerinde umut parladı. "Bekle gerçekten mi?" diye sordu ve arkadaşı ona başını salladı.

"Ama onu şimdi istiyorum. Ayrılmalarını beklemek istemiyorum. Bunun daha erken olmasını istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum." Hwajoon kaşlarını çattı.

"Hwajoon, Jisung'tan ayrılması için her şeyi denediğini söylediğini hatırlıyor musun?"

"Evet, az önce söyledim."

"Peki ya sana her şeyi denemediğini söylersem?"

Hwajoon alay etti. "Deli olduğunu söylerim, işe yarayacağını düşündüğün başka ne olabilir? Sana söylüyorum, hepsini denedim."

"Eh, kesinlikle işe yarayacak bir yolum var."

Hwajoon etkilenmemişti. Başka bir yolu olmadığına ve arkadaşının fikrinin muhtemelen boktan olacağına gerçekten inanıyordu. Şüpheyle doluydu ve sahip olduğu umut kayboldu. "Tamam söyle."

Arkadaşı eğildi ve kulağına fısıldadı. Hwajoon bunu duyunca gözleri parladı ve yüreği tekrar umutla doldu. Sanki en büyük altın potunu keşfetmişti.

"Ve bunu yaparsan Minho, Jisung'un ne kadar çirkin ve iğrenç göründüğünü fark edecek ve ondan ayrılacak. Sonra senin ne kadar harika göründüğünü anlayacak ve sana sürünerek gelip onunla çıkmanı isteyecek." dedi arkadaşı.

"Sen bir dahisin! Bu kesinlikle işe yarayacak. Bunu bugün yapacağım. Minho beklediğimden daha erken erkek arkadaşım olacak."

"Evet, bu kesinlikle olacak."

"Bana bu kadar yardım ettiğin için çok teşekkür ederim Soobin."

Soobin gülümsedi, Hwajoon ona teşekkür ettiği için değil, Hwajoon aslında planı uygulayacağı içindi. "Tabi, sorun değil! Sana yardım etmek için her zaman buradayım."

'Bu salak buralı olmadığına çok sevindim. Minho'yla uğraşacak kadar aptal. O sadece işimi kolaylaştırıyor'.

-

His Scars || MinsungWhere stories live. Discover now