o n d ö r t .

9.5K 904 3.3K
                                    

"Üç numaralı kulübede, Jisung, Seungmin, Felix, Minho, Changbin ve Hyunjin."

Bahsedilen altı çocuğun gözleri büyüdü. Söylenenlere inanamadılar. Dünyadaki olasılıkların bu kadar kötü olmasına imkan yoktu.

Jisung, ona zaten aynı yüz ifadesiyle bakan Felix'e gözlerindeki panikle baktı.

"Bunlar kulübe arkadaşlarınız. Umarım memnunsunuzdur. Hayır bir değişiklik isteyemezsiniz çünkü o zaman bu her şeyi mahvedecektir. Tüm öğretmenler gruplarınız hakkında uzun uzun düşündü, bu yüzden lütfen takdir edin. Yaklaşık on dakika içinde ayrılacağız, bu arada siz çocuklar istediğinizi yapabilirsiniz ama sınıftan ayrılmayın." Öğretmen bazı e-postaları yanıtlamak için masasına oturdu. "Ah! Ayrıca, bu kamp gezisi sırasında, iki okulun daha olacağını söylemeyi unuttum, bu yüzden lütfen onlara karşı nazik olun."

Seungmin masasından kalktı ve Felix'in masasına oturdu. "Evet Jisung, hangi gözünü satıyorsun?" Pis pis güldü.

"Buna nasıl gülersin? Önümüzdeki üç günü çete üyeleriyle geçireceğiz." Jisung tısladı.

"Onlarla konuşmadığım sürece sorun olmayacaktır." Seungmin omuz silkti. "Artık onlardan korkmadığını sanıyordum?"

"Bu, şimdi onları sevdiğim anlamına gelmiyor. Onlarla üç gün boyunca bir kulübeyi paylaşmak istemiyorum." diye sızlandı Jisung.

Seungmin gözlerini devirdi, "İyi olacaksın."

"Bence bize uğursuzluk getiriyorsun. Önce bize üç üyenin de bizim sınıfımızda olsaydı ne olacağını sordun ve öyle oldular. Sonra bugün bize üçü ile bir kulübe paylaşırsak ne olur diye sordun ve şimdi paylaşıyoruz." Jisung açıkladı.

"Sanırım bu, sonunda Felix ve Changbin'in konuşması için tanrıdan bir işaret." Seungmin, Felix'e döndü.

Felix iç çekti, "Biraz daha sürdürmeyi umuyordum ama artık sürdüremem."

"Yeterince sürdürdün. Onunla bu akşam konuşma vaktin geldi."

"Evet, evet."

Birkaç dakika sonra öğretmen tekrar konuştu. "Tamam sınıf, otobüslerin olduğu okulun önüne doğru yola çıkalım." Bay Park masasından kalktı ve kapıdan çıktı.

"Pekala, işte hiçbir şey yok." Seungmin, Felix'in masasından atladı ve kapıdan çıktı. Jisung ve Felix arkasında kaldı. Seungmin bu yolculuk için biraz fazla heyecanlı görünüyordu.

Üçü birlikte bir koltukta oturdu. Seyahat sırasında özel bir şey olmadı. Kamp yerine arabayla yaklaşık bir saat sürdü ve hepsi yolculuğun başında uyuyakaldılar. Tüm yolculuk boyunca uyudular ve bir öğretmen sesini duyurabilmek adına öğrencilere sessiz olmaları için bağırmaya başladığında uyandılar.

"Bu otobüsten indiğimizde, herkesin kulübesine gidip eşyalarını bırakmasını istiyorum. Bugün olaysız geçecek. Planlanmış bir şeyimiz yok, bu yüzden sadece takılıp bölgeyi ya da kulübe arkadaşınızı tanıyın. Akşam yemeği vakti geldiğinde düdük çalacağız ama onun dışında istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Yarın aktivitelere başlayacağız." Öğretmen otobüsten inmeye başladı.

Herkes otobüsten inmeye istekli biçimde oturduğu yerde kalktı. Sengmin, Jisung ve Felix otobüsün arkasına oturmuşlardı, böylece inecek son kişiler onlardı.

Bir sıraya park etmiş yaklaşık on otobüs vardı. Bunlardan dördü Jisung'un okulundan geliyordu çünkü okulları en büyüğüydü. Üçü SM Lisesinden ve kalan üçü YG Lisesindendi.

"Gerçekten bizim kulübemize gitmek istemiyorum." Jisung şikayet etti.

"Belki oraya yeterince hızlı varırsak, eşyalarımızı bırakabilir ve onlar kulübeye girmeden önce çıkabiliriz." diye önerdi Seungmin.

His Scars || MinsungWhere stories live. Discover now