AÇIKLAMA VE KÜLTÜRLENME

1.2K 98 46
                                    

Bunun olacağını biliyordum sllskw

Bu bölümü tamamen aslında ficin yapısını ve en önemlisi Xiao Zhan'ın karakterini anlamanız açısından yayınlıyorum. Çünkü sizin için aman be denilen şeyler, gerçek hayatta gerçekten bu konuda takıntılı olan insanların var olduğunu değiştirmiyor.

BDSM psikolojik ve fiziksel kısıtlama, rol oyunları, güç değişimleri ve hatta bazen ağrı/acı vermesi ile öne çıkan bir cinsel uygulamadır. BDSM zaten esaret-disiplin, hakimiyet-boyun eğme, sadizim-mazoşizmin kısatlması. İlk smutta hakimiyet-boyun eğme ağırlıktayken, bundan önceki bölüm tamamen esaret-disiplindi. Elbette bdsm sürekli bağlama, hard olmak zorunda değil, çeşitlilikleri vardır fakat oraya henüz gelmedik.

Çünkü bu aslında hem dom, hem de subın karakterine göre değişir. Dominant, yani hakim olan -ki bu da Xiao Zhan- belirli ciddi kurallara sahip olabilir. Yönetmekten haz alırlar, sadece yatakta değil günlük yaşamda da sub olan kişinin sorumluluklarını üstlenir ve onu yönlendirir. Sizce Xiao Zhan'ın her seferinde Yibo'nun derslerinde yardım etmesi, gitar çalmayı öğretmesi, bölümünü seçmesinde yönlendirici etken olması, ona istediği yenilikleri sağlaması, flörlerini sahipçi bi tutumla uzaklaştırması "iyi bir insan" oluşundan mıydı ;)

Bu kurallar dom olan kişinin gururları gibi bir şey oluyor. Dokunulmaması gereken, hiçbir koşulda taviz tanınılmayan hassas konudur. Yöneten kişi bağlılık ister, uymak değil, uyulmasına alışıktır. Bunların da sebepleri vardır ama ficte ilerinin konusu, sadece sikiş barındıran bir şey değil bu. Sub elbette küçük, yeşil yaramazlıklar ve baş kaldırmalar yapar bu BDSM'de fantezi olarak kullanılır fakat Sözleşme olarak geçen maddeler zaten bunun için vardır. Taraflar maddeleri okur, kabul eder ve üzerinde tartışarak gerekirse hafifletir yahut kaldırır. O sözleşme kuralları kırmızıdır, yani aksine yakın bir şey dahi yapılması kabul edilemez.

İhlalin büyüklüğü kadar ise ceza uygulanır. BDSM budur.

Tam açıklayabildim mi emin değilim ama o sözleşme ve kurallar, öylesine kağıt parçasından ibaret değil. Tşk ederim.

BU KISIM BİTTİĞİNE GÖRE KÜLTÜRLENMEK AÇISINDAN XİAO ZHANIN ODASINDA BAHSEDİLEN ALETLERİ HEMEN ŞURAYA BIRAKABİLİRİM

Kırbaç:

Kırbaç:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Salvatore |yizhan|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin