deux [2]

1.3K 114 3
                                    

" (...) s ott fönn, ahol nincs keresnivalója,
az a szádból kiütött, vékonyka Memphis cigaretta
átégeti a bőrt egy csillagon."






[ Visszavonul a világszerte híres koreai modell, Kim Taehyung ]

Kim Taehyung, ismertebb nevén V, a napokban kijelentette, hogy szünetet tart; egy időre visszavonul. Modellügynökségével ideiglenesen felfüggesztette a szerződését, valamint kijelentette, hogy az elkövetkezendő hónapokban nem áll szándékában elfogadni bármiféle modellkedéssel kapcsolatot ajánlatot.

"Én is emberből vagyok, éppen ezért van szükségem nyugalomra és magányra egyaránt. Nem szeretném, ha reggelente a házam előtt fényképezőgépeket kattogtató paparazzik állnának és kérem, az álhírek terjesztését is kerüljék. Amint úgy érzem, hogy jobban vagyok, visszatérek." - mondja V, koreai modell.

Nemrégiben Kim Taehyung menedzsere is nyilatkozott a visszavonulásról, s csak annyit tudott mondani, hogy a menedzseltjének pihenésre van szüksége ahhoz, hogy később újult erővel tudjon visszatérni a modellkedés világába. V egészsége nem verdesi a mennyezetet, éppen ezért döntöttek úgy, hogy inkább megelőzik a bajt.

Ugyan, mindezen dolgok nyomós alibiknek tűnnek, az emberek többsége mégis követelte Kim Taehyung visszavonulásának igazi okát. Az egész szituáció akkor robbanhatott ki, amikor a szóban forgó modellt lencsevégre kapták, ahogy a híres színésszel, Park Bogummal, enyeleg. Később a sztárpár megerősítette, hogy tényleg együtt járnak, azonban a rajongók utálata miatt végül szakításba torkollott a kapcsolatuk. Kim Taehyung eddig sosem jelentette ki nyíltan, hogy meleg lenne, de mindezek után ezt elég nehéz lenne letagadnia.

Vajon felvállalja majd a másságát vagy élete végéig elzárkózik az emberektől?



Nem kicsit frusztáltan olvastam végig az interneten talált cikket Kim Taehyungról, amely lassan már három éve íródhatott, azóta pedig nem jött új hír a modellünkről. Ugyan voltak cikkek, melyek olyan témákat boncolgattak, miszerint Taehyung elszökött Bogummal, hogy nyugodtan élhessenek együtt, azonban miután a színész letagadta a kapcsolatukat, ennek mostanra már elég csekély esélyét látom.

Szinte egész éjszaka az internetet bújtam, melyet ma reggelre már egészen megbántam, hiszen a szemem tikkelni kezdett és a fejem is hasogatott miatta, de úgy éreztem megérte. Miután tegnap Yeosang elhagyta az irodámat, azonnal belevetettem magamat az ügyébe, melyet minden egyes alkalommal ugyanazzal kezdek: információgyűjtéssel. Yeosang egy szóval sem mondta, hogy ez a bizonyos Kim Taehyung modell lenne, aki méghozzá egy ilyen zűrös múlttal rendelkezik, bár úgy gondolom, hogy ez nem kéne, hogy különösebben megnehezítse a dolgunkat; elég, ha csak a Yeosang által említett bárba kapaszkodunk, onnantól kezdve pedig simán kéne mennie a dolgoknak.

Ugyan, az tiszta volt, hogy ez a bizonyos Taehyung már lassan három éve visszavonult, azóta pedig semmi hír nem érkezett róla, azt mégsem értettem, hogy hogyan lehetséges, hogy én most hallom először a nevét? Tudtommal nem élek egy barlangban, és igaz, általában nagy mértékben leköt a munkám, de azért tisztában szoktam lenni a jelenlegi celebekkel. Furcsálltam a dolgot, hiszen a kutatómunkám során azt is megtudtam róla, hogy, amikor kirobbant ez az egész botrány, Kim Taehyung volt a legkeresettebb ember az interneten Koreában. Ha ilyen hatalmas skandalum lengi őt körbe, hogyan lehetséges, hogy én még sosem hallottam róla? Még csak a művészneve sem dereng.

Rendez-vous (Taekook) ✓Where stories live. Discover now