Девета глава

379 32 12
                                    

Здравейте!

Нямаше да пускам нова глава, но не издържах хахах. Надявам се да ви хареса! Не знам за Кейси, но аз определено си падам по Дерек!

Тези дни забелязах, че Lost in Spanish  words е на първо място в класацията #highschool и съм страшно горда! Благодаря ви много, без вас нямаше как да се получи!!! ❤❤❤

Приятно четене и не забравяйте да изразите мнение!

Лека вечер!

- Cathy

***

Това да си вързан за леглото е официално най-гадното нещо, просто защото умираш от скука.

Сутринта, след като се събудих писах на Маделин да ми намери записките от часовете ми за да не изпускам материала и тя от своя страна пусна "миньоните си", които наистина си вършеха работата. До края на училищния ден имах всичко необходимо да наваксам с уроците.

След училище се чух с Мередит, която бе разбрала, че има нещо щом не съм се появила сутринта с Дерек. Имала двойна тренировка и нямало как да дойде да ме види днес, но обеща да го направи утре.

Щях да остана само два дни вкъщи, но пак ми се струваха много.

Баща ми си дойде от работа сутринта и веднага провери как съм. Това, че родителите ми са медицински лица е голям плюс, защото нямаше нужда да ходя на прегледи за щяло и нещяло.

Отново нямаше как да сляза да вечерям, затова вечерях в стаята ми в компанията на нашите. След вечеря родителите ми слязоха в кухнята, а аз взех лаптопа си и започнах да разглеждам колежите, за да изпратя есето си.

Изобщо не бях чула звънеца на входната врата, разбрах, че някой е дошъл едва когато мама се провикна.

- Кейси, имаш гости!

Кой ли е?

Най-вероятно Мер, все пак е намерила време да дойде.

Не след дълго чух стъпки идващи от коридора, а след това едно познато тъмнокосо момче се появи със сладолед Ben&Jerry в едната ръка и две лъжици в другата.

- Здравей! – поздрави усмихнато Дерек.

Честно казано бях изненадана от посещението му, независимо от съобщението му снощи.

- Здравей, заповядай! – подканих го да седне, а той не губи време и се настани на леглото до мен.

Lost in Spanish wordsWhere stories live. Discover now