25. İyi ki Varsın Aşk

3K 327 736
                                    

Göksel - Aşk Kahrolsun 

Yol arkadaşım olan herkese teşekkür ediyorum 😘🥰💙

İyi okumalar 

Gecenin ilerleyen saatlerinde Çiğdem, kendine gösterilen odada yalnız başına otururken Ayla odaya girdi.

"Uyumadığını tahmin etmiştim. Biraz konuşalım mı?"

Usulca başını sallayan Çiğdem "Konuşalım," dedi.

"Ben çok fazla hata yaptım. Geçmişimle bugünümün  çatışmasının acısını çeken kişi ise genellikle Aydın oldu. Onun yerinde başka bir adam olsaydı, yaşadıklarına dayanamayıp benden ayrılırdı."

Ayla'nın gözlerine bakan Çiğdem "Aydın abi seni çok seviyor. Senden kolay kolay vazgeçmez," dediğinde genç kadın  derin bir iç çekti.

"Aydın'ı hep babamla kıyasladım. Kendime olan güvensizliğimin suçunu da Aydın'a attım. Onu ne kadar yorduğumu hiç fark etmedim."

"Abla, bunları söylemen gereken kişi ben değilim. Aydın abinin yanına git. Uyuyorsa uyandır. Ona karşı dürüst ol. Bırak kararını o versin."

"Saat..."

Ayla tedirgin bir şekilde parmaklarıyla oynarken Çiğdem, ayağa kalktı. Kapıyı açıp "Git abla. Bu son şansın olabilir. Bunu iyi değerlendir," dedikten sonra Ayla'ya gülümsedi.

"Eğer konuşma istediğim gibi gitmezse ne olacak?"

Ayla'nın kendinden destek beklediğini fark eden Çiğdem "O zaman benim yanıma gel. Sabaha kadar birlikte ağlarız. Yalnız değilsin abla," dedikten sonra kadını kapıya doğru yönlendirdi. Yatak odasına giren Ayla, kocasına yaklaşıp hafifçe koluna dokundu.

"Aydın uyuyor musun?"

Kocası aniden gözlerini açınca Ayla, nefes alamadığını hissetti. Çiğdem'in verdiği cesaret kuş olup uçmuşken Ayla, çaresiz ve savunmasız bir şekilde Aydın'a baktı. Yatakta doğrulan adamın sessizce kendine baktığını görünce boğazını temizledi.

"Söyleyeceklerimin bir anlamı var mı bilmiyorum, ama öncelikle  yaptığım haksızlıklar için senden özür dilerim. Ayrıca Çiğdem'i gördüğünü söylediğini de hatırladım. Ben, onunla gizli saklı görüştün sandım. Melike, bana kafede Çiğdem'in saçlarından öperken çekilmiş fotoğrafınızı atınca kendimi çok kötü hissettim."

Ayağa kalkan Aydın "Hepimiz insanız Ayla. Bir gün tıpkı senin unuttuğun gibi ben de bir şeyleri unutsam ne olacak? Akşamdan beri bunu düşünüyorum. Zerrin nasıl benim ablamsa, Çiğdem de küçük kız kardeşim oldu. Bunu anlamamak için direndin. Her gün karşılaştığımız onca çirkin olaydan sonra kimseye gözü kapalı güven demiyorum, ama bana biraz olsun güvenmen lazımdı. Bana da güvenmeyeceksen kimse güveneceksin sen?" diye sitem ettiğinde Ayla yanıt veremedi.

"Çocuğumuz olması için çabalarken seni inciten insanların şimdi de Çiğdem üzerinden seni incitmesine izin verdiğine inanamıyorum. Bana inanmak yerine Melike, Ayfer ya da adı her ne ise seni üzmek için uğraşan insanların laflarına güveniyorsun. Karım, benden başka herkese güveniyor. Bu durumun nasıl hissettirdiği hakkında bir bilgin var mı?"

Eliyle göğsüne doğru vuran Aydın "Biriyle yatakta sarmaş dolaş fotoğraflarımı bile görsen gelip önce bana sorman gerekiyor Allah'ın cezası. Teknolojinin ne kadar geliştiğinden haberin yok mu senin? Photoshop diye bir olay var günümüzde. Girdiğimiz davalarda hiç akla hayale gelmeyecek olaylarla karşılaştığımızı biliyorsun. Buna rağmen aklını yitirmiş gibi davranmaktan hiç vazgeçmiyorsun," diye bağırdığında Ayla  hatasının farkında olduğu için utançla başını önüne eğdi.

Çiğdem (Tamamlandı)Where stories live. Discover now