Uzun Süre Sonra

18.7K 626 245
                                    

     Cihan hoca yavaşça gözlerimi kapamamı söyledi. Ben de ağır ağır gözlerimi kapatıp beklemeye başladım. Gözlerim kapalıyken bir süre sonra bir ürperti hissettim. Cihan hoca yavaş yavaş gözlerimi açabileceğimi ve sorularına doğru yanıt vermem gerektiğini söyledi.

    Bilmiyorum neden ama o an gözlerimi açmak istememiştim. Hafifçe gözlerimi araladığımda bir kadın ve iki erkeğin Cihan hocanın sağında ve solunda oturduklarını gördüm.

    Cihan hoca lafı dolandırmadan "Bu odada kaç kişi var Duygu hanım?"dedi.

    "Hocam,siz ve ben dahil beş kişiyiz." dedim.

    "Herkese merhaba der misin?"dedi Cihan hoca.

    "Merhaba ben Duygu."dedim gülümseyerek herkese.

    Ordaki bayan hafifçe gülümseyerek kafa salladı ,yanındaki beylerin siyah saçlı olanı elini kalbine götürüp tamamdır işareti yaptı. Öbür adam hareketsiz bir şekilde gözlerime bakıyordu. Bu beni çok ürkütmüştü ve ne diyeceğimi şaşırmıştım. O günü hiç unutamıyorum. Cihan hocaya durumu anlattım,bana şöyle dedi:

    "Bu odada insanların görebildiği sadece iki kişi var.Birisi sensin birisi benim. Sana selam verenler Amir soyundan gelen cinlerden ikisidir ve benim yardımcılarımdır. Diğer kişi seni buraya kadar takip eden koruyucu bir cindir ve büyük ihtimalle Marid soyundan gelen çok önemli bir cin tarafından görevlendirilmiş bir Marid askeridir."dedi.

    Daha önce de böyle garip kişileri ara sıra görüyordum ama bunu bu şekilde birinden duymak iliklerime kadar korkuyla ürpermeme sebep olmuştu. O kadar çok sorum vardı ki en merak ettiğimden başladım.

    "Cihan hocam, ben bir cinin görevlendirdiği başka bir cin tarafından takip mi ediliyorum?Bu ne demek ve neden ben?" dedim.

    Öyle sesim titreyerek gözlerimde büyük bir endişeyle söylemiştim ki odadaki herkes bir anda bana baktı.İste o an omzumda bir el hissettim. Bir süredir hiçbir olay olmayınca hiç olmayacakmış gibi hissetmiştim ve rahat davranmıştım. Ama bir anda olan bu durum beni panikletmişti, korku içinde bırakıp ne yapacağımı bilemez bir hale getirmişti.Tam arkamı dönerken bir anda bayılmışım.

    Gözlerimi açtığımda odamda yatağımdaydım.O an anne ve babama seslendim.Kimse cevap vermedi.Icimde tarif edilemez bir korkuyla ailemin yatak odasına gittim.Annemle babam oradaydı ama sanki orada değillerdi.Bunu nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.Karşımdalardı ama onlar değillerdi.Annemin omzuna dokunurken uyandım ve bir anda kendime geldim. Halâ Cihan hocanın evindeydim. Acaba Cihan hoca omzuma birdenbire dokunan kişiyi görebilmiş miydi yada hissedebilmiş miydi?Aklımdaki bazı soruların yanıtını almadan buradan ayrılmaya niyetim yoktu.

Lanetli Aşk Cinin AşkıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin