El Mazerun

18.9K 639 371
                                    

    Uyandığımda Cihan hoca hariç kimse kalmamıştı odada ya da ben göremiyordum. Cihan hoca o kadar çok alışmış olmalı ki bu tip olaylara,beni hiç yadırgamadı. Sakinleşmem için bir bardak suyu eline alıp suyun içine bazı bilmediğim kelimeler söyleyerek bana verdi. Suyu alıp içtiğim zaman gerçektende içimde bir rahatlama hissettim. Bir iki dakika dinlendikten sonra Cihan hocaya merak ettiğim şeyleri sormaya başladım.

    "Cihan hocam az önce olanları görebildiniz mi?Omzuma soğuk bir el dokundu. O an korkudan elim ayağım titredi,birden bayıldım. Çünkü ikinci kez rüya görmediğim bir anda gerçek hayatta bana geldi. El Marid El Mazerun dediğinde bile bu kadar korkmamıştım.Hocam neden benim için geliyorlar,benden ne istiyorlar?"dedim Cihan hocaya.

    "Duygu hanım en başta anlatacaklarım için biraz sakin olmanız gerekiyor.Yardımcılarımla konuştuk ve durumu anlamanız için açık açık konuşmam gerektiğine karar verdik. Marid soyundan gelen ve size korumalık yapan cin sizi bizden bile koruyor,bu yüzden odadaki beş kişiden başka birinin varlığını iliklerime kadar hissetsem de omzunuza dokunan o kişiyi hiçbirimiz göremedik.Ama suan sizinle konuşabilmek için bir koruma yaptım,size suyu içirdiğim andan itibaren hiçbir cin bu odaya yanaşamaz ve bizi dinleyemez. Bilmemizi istemedikleri bir sır var ve benim anladığım kadarıyla bu sır sizinle Marid kabilesinin en asil cinlerinden biriyle ilgili çok önemli bir sır.El Marid El Mazerun diyen kişi sizinle tanışmak için gelmiş.Ben Marid soyundan Mazerun diyerek size kendini tanıtmış.Bu cin tahminlerim doğruysa çok büyük bir yetkiye sahip olan Marid kabilesinin prenslerinden birisi olmalı.Size şimdiye kadar hiçbir zarar vermemiş,büyük ihtimalle kendisi icin çok önemli bir sebepten dolayı sizi koruyor ve iletişim kurmak istiyor."dedi Cihan hoca.

    "Cihan hocam ben şimdi ne yapacağım?Korku içinde yaşamak,sesler duymak ve her gece kabuslarımda bu görüntüleri görmek bile kaldırabileceğim şeylerdi. Ama bu çok fazla geliyor. Canlı canlı onları görebilmek ve isminin Mazerun olduğunu söyleyen bir cinin benimle konuşması,bu cinin benim için başka cinleri koruma olarak göndermesi kaldırabileceğimden çok daha fazla şeyler.Beni tüm bunlardan kurtarın nolur Cihan hocam.Hayatımı geri istiyorum."diyerek ağlamaya başladım.

    Cihan hoca gözlerimin içine bakıp "Senin icin elimden gelen herşeyi yapacağım."dedi. Bilmiyorum neden ama o an Cihan hocanın gözlerinde beni ürküten ve içime huzursuzluk veren bir bakış hissettim.

    Cihan hoca birkaç şey yazıp bir muskanın içine koydu. "Bunu boynuna takıp asla çıkarma, her gece sana yazdığım şu kağıttaki kelimeleri üçer kere tekrar et." dedi.

    "Hocam bu kelimelerin anlamı ne ve neden boynuma bunu takmam gerekiyor?"dediğimde Cihan hoca:

   "Bu çok güçlü cinin yanına gelmesine engel olamasamda o an yaşadıklarını kontrol edebilmeni sağlayacağım.Bu muska ve yazılar bunun için yazıldı.Söylemek istediğin şeyleri söyleyebilecek ve ne istediklerini anlayabileceksin.Sana sen istemeden hiçbir varlık dokunamayacak Duygu hanım.Ayrıca istediğin zaman beni arayabilir veya buraya gelebilirsin."dedikten sonra onun söylediği şeyleri yaparsam olayları kontrol edebileceğimi söyledi.

     Bunu duymak bile beni çok rahatlatmıştı. Herşey için çok teşekkür ederek Cihan hocanın evinden ayrıldım. Ama yine de bazı soru işaretlerim vardı ve Cihan hocada tam anlayamadığım bir sebeple beni rahatsız eden bir şeyler vardı.Şimdilik tüm bunlardan uzaklaşmak istiyordum ve sahile doğru yürümeye başladım.

Lanetli Aşk Cinin AşkıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin