* hoofdstuk 25

1.2K 38 1
                                    

* hoofdstuk 25.

Sarah POV.

"Hey Sarah" hoor ik wanneer ik met Dennis zit te whatsappen. Ik kijk op. "Oh. Hoi Sam." zeg ik dan. We kenden elkaar eigenlijk alleen van naam. We kenden elkaar verder niet goed. "Ehm, is deze plaats vrij?" vraagt hij dan. Ik knik. Hij komt naast me zitten en glimlacht. "Ehm eigenlijk had ik een vraagje" zegt hij dan.

Oh nee.

"Hmm ja?" vraag ik dan. "Ehm over het school gala van morgen" begint hij dan. "Ja?" vraag ik dan. Op dat moment gaat mijn telefoon af. Ik zie dat er 'Dennis <3" staat met een foto van Chris en Dennis onder. Ik glimlach dan "Ehm, ik spreek je later wel" zeg ik dan tegen Sam en sta op.

THANK GOD precies op het goeie moment.

"Hey lieverd" zeg ik dan. "Hee" zegt hij dan. "Ik wilde je stem even horen" zegt hij dan. Ik grinnik "Ahw liefje" zeg ik dan en hoor Chris dan op de achtergrond iets onverstaanbaars zeggen. Ik grinnik. "Hoe is het daar?" vraagt Dennis dan. "Ehm. Anders. Wel super leuk. Leuke mensen enzo maar ik weet niet. Het is gewoon anders" zeg ik en grinnik dan. "Hmm. Heb je het wel naar je zin?" vraagt hij dan. Ik knik. Ohja. Hij kan me niet zien "Jaa" zeg ik dan.

"Ehm er is trouwens een brief van de psychiater binnen. Dit weekend is onze afspraak.." zegt hij dan. "Oh oke." zeg ik dan en zucht. Ik ga hangen" zeg ik dan. "oke hou van je." zegt hij dan. "ik ook van jou" zeg ik en hang dan op.

Die avond zitten ik, Ruby, Rebekka Selena en Matt aan tafel te eten. Dan komen Sam en een van zijn vrienden aan lopen. "Hee" zeggen ze en komen er bij zitten. Sam komt naast mij zitten en glimlacht.

"Ehm kan je even mee lopen?" vraagt Sam dan aan me. Ik knik en sta op. Ik loop met hem mee. "Ehm. Nou goed dan. Ga je mee met mij naar het gala morgen?" vraagt hij dan. "Ehm. Ja. Lijkt me leuk.." zeg ik dan. "Oke. Dan zie ik je nog wel" zegt hij dan.

* avond van gala. Op het gala *

Wanneer het gala bijna is afgelopen zitten ik en Sam alleen. Ik wist het nu zeker; ik heb een zwak punt voor Sam.. Shit..

"Ehm. Zal ik met je mee lopen naar je kamer?" vraagt Sam dan. "Ehm nee niet verkeerd opvatten. Ik moet ook op die verdieping zijn" zegt hij dan. Ik grinnik. Wanneer we voor mijn kamer staan knuffelt hij me. Hij rook lekker.

Hij kijkt me recht in mijn ogen. Ik kijk terug. Hij komt dichterbij terwijl hij zijn hoofd schuin houdt.

Nee Sarah.

Niet doen.

Niet doen..

"I-ik had het erg naar m'n zin" zeg ik dan snel en glimlach zwakjes. "Oh. Ehm. Tot morgen." zegt hij dan.

Ik plof neer op mijn bed. Ik kon niks voelen voor Sam. Dat mocht niet.. Ik kijk op mijn mobiel. 2 voicemail berichten. Ik luister ze. "Hey lieverd, waarom antwoord je nergens op? Ehm hoe was je gala..?" hoor ik Dennis' stem. Bij het laatste klinkt zijn stem wat minder vrolijk. Ik zucht.

Dan luister ik de volgende "Saar neem nou op. Ik maak me zorgen" ik kijk naar de ring om mijn vinger. Op dat moment belt Dennis weer. Ik neem op. "Oh gelukkig. Hoe was het?" vraagt hij dan.

"Ja wel leuk" zeg ik zacht. "Is er iets?" vraagt hij dan.

Ik aarzel even. "Nee. Ben een beetje moe" zeg ik dan en voel een brok in mijn keel.

"Oke lieverd ga maar slapen. Ik bel je morgen wel. Ehm zaterdag zal ik je om 12 uur van het station ophalen" zegt hij dan. "Oke. Hou van je" zeg ik en hang dan op. Dan komt Rebekka binnen lopen. Ik glimlach.

~~

DRAMA DRAMA DRAMAAA.

Ik heb de geprekken expres niet Engels gedaan. Sommigen zullen misschien niet zo goed zijn in Engelse taal.

Vote en comment x

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu