* hoofdstuk 3

1.9K 52 4
                                    

* hoofdstuk 3

Sarah POV.

"We maakten ons zorgen" zegt Daisy droog wanneer ik de kamer inloop. "Is te merken" zeg ik dan en sluit de deur "Nee echt!" zegt Lisa dan. "Waar waren jullie? Was het leuk? Hebben jullie samen geslapen? Vertel ons alles!" zegt Sas dan. Ik plof neer op de bank. Ik vertel ze wat er allemaal is gebeurd. Dan zeg ik zachtjes; "Ik ben bang dat hij iets heeft gedaan in mijn slaap ofzo," dan kijken de meiden me verbaasd aan. "Nee, dan zou je het toch wel merken?" vraagt Yasmin dan terwijl ze me aan kijkt. "Ik weet het niet, het is gewoon raar om naast een jongen die je pas een dag kent, wakker te worden. Dan is dat het eerste waar je aan denkt" zeg ik dan. "Maak je geen zorgen, joh, dan had je het wel gemerkt!" zegt Daisy dan.

Ik knik. Nogsteeds was ik aan het twijfelen, maar wat kon ik er aan doen? Ze vonden het raar dat ik zo dacht, mijn vriendinnen waar ik iets bij kwijt wilde, vonden mijn gedachte raar. "Ik ga douchen, ik kom zo wel naar het strand toe" zeg ik dan wanneer de meiden weg gaan. "Oke, tot zo!" zegt Lisa vrolijk. Ik glimlach en stap de douche in wanneer de deur dicht is. Ik neem een verfrissende douche en kleed me dan aan; een blauwe bikini met blauwe bijpassende teenslippers en een blauw jurkje. Ik doe mijn zonnebril, zonnebrand, strand handdoek en reservekleren in mijn tas. Voor het geval dat deze nat zouden worden ofzo. Ik doe mijn haar in een strakke staart naar achter. Alsnog kwam mijn lange, golvende, bruine haar tot net iets boven mijn kont. Dan pak ik mijn tas en doe ik mijn iPhone er in en pak het pasje van de deur. Ik loop de deur uit. Precies op dat moment hoor ik een groep de trap aflopen richting deze verdieping. Dan herken ik de stem van Dennis. Meteen sluit ik de deur en loop de trap af. Het zou gênant zijn om ze in mijn eentje tegen te komen. Hij had vast alles vertelt aan zijn vrienden. Ik loop snel door.

Op een gegeven moment hoor ik mijn sms-toon uit mijn tas. Ik pak mijn iPhone er uit 'Hey beauty, hoe vond je gisteren? x' ik glimlach.

'Hey cutie, echt super. Bedank je vrienden maar voor het helpen' antwoord ik dan. Meteen krijg ik een antwoord; 'We moeten weer een keer samen wat leuks doen! x'

Ik antwoord 'Ja klopt. Het was echt heel leuk x'

'Kan je vanavond?'

'Nee, sorry, we gaan uit met de meiden'

'Jammer. Andere keer? Waar gaan jullie uit?'

'Ik weer het nog niet. Ja andere keer!'

'Laat je het aan me weten?'

'Zodra ik weet waar we heen gaan x'

* Le later *

We waren ons al klaar aan het maken om uit te gaan. "Waar gaan we eigenlijk heen?" vraag ik terwijl ik mascara op doe "Malibu?" vraagt Daisy dan. We knikken allemaal "Oke, Malibu dus" zeg ik dan. De meiden deden jurken aan, behalve Sascha en Yasmin. Zij deden korte broekjes aan met bloussen die ze in hun broekje deden. Ik had een poederroze strakke jurk aan met een rechter mouw, zonder linker mouw met zwarte hoge pumps en een zwart tasje.

'We gaan naar Malibu cutie x' sms ik dan naar Dennis. 'Oke, zie ik je daar dan schatje? x' is zijn antwoord. Ik glimlach 'Ja, tot straks x' antwoord ik dan.

Dennis POV.

"Kom op, jullie haar zit goed" zeg ik als ik al een kwartier zit te wachten. "Moest je maar niet tegen zeggen dat wij ook naar Malibu gaan" zegt Brian dan. "Hoezo?" vraag ik dan. "Kom op, Sarah en haar vriendinnen zijn knappe meiden. Straks zien ze ons niet zitten" zegt Thom dan. Ik grinnik. "Oke, kom we gaan" zegt Drew dan. Dan staan we op. We sluiten de deur en lopen de trap af. Iedereen stapt in, ik achter het stuur. Dan rijden we richting Malibu.

Wanneer na een tijdje achter de bar te zitten de meiden binnen komen, zoek ik Sarah tussen ze.. 1, 2, 3, 4.. Wacht.. Waar is Sarah? Ik loop in mijn eentje naar de meiden toe "Hey, ehm, ik ben Dennis" schreeuw ik een beetje om boven de muziek uit te komen. Wanneer ze zich voor hebben gestel glimlach ik. "Weten jullie waar Sarah is?" vraag ik dan. "Die is buiten, even bellen" zegt Yasmin dan. Ik knik "Dankje" zeg ik en loop dan naar buiten. Ik kijk om me heen en zie Sarah dan "Hey" zeg ik wanneer ik zie dat ze al heeft opgehangen en naar binnen wil lopen.

Er verschijnt een glimlach op haar gezicht. Ik loop dichter naar haar toe en geef haar een knuffel, maar laat haar dan niet los en kijk haar aan. "Ik heb je gemist. Het leek weken te duren tot ik je eindelijk kon zien" zeg ik dan. Ik zie dat ze bloost "Ik heb jou ook gemist" zegt ze dan zacht. Wanneer ze mij recht in mijn ogen aankijkt, kijk ik naar haar lippen en houd mijn hoofd schuin. Ik ga langzaam dichterbij haar lippen met de mijne. Dan sluit ik mijn ogen en druk mijn lippen op de hare. Ik geniet van het moment. Ze was een goeie kusser. Ik open mijn mond een stukje en zoen verder met haar. Wanneer we nogsteeds tegenover elkaar staan, met mijn handen om haar heupen heen geslagen, en haar armen om mijn nek glimlach ik "Zullen we naar binnen?" vraag ik dan. Wanneer ze knikt laat ik haar los en steek mijn hand uit met het teken dat ze hem moet vasthouden. Ik glimlach wanneer ze mijn hand vastpakt. Hand in hand lopen we Naar binnen. De jongens stonden met de vriendinnen van Sarah. We lopen naar ze toe.

Sarah POV.

Het was een erg gezellige avond. Dronken was ik niet, maar ik had wel gedronken. Sascha en Drew waren stom-dronken en stonden heel de avond te schuren en zoenen. Ik en Dennis hadden wel even geschuurd, maar hij was ook al dronken. Yasmin was de hele avond bij Brian, hij had zijn vriendin gedumpt via een sms'je. Triest. Daisy was met Thom. Ook Daisy was stom-dronken. Lisa en Rick hadden ook al wel gezoend maar meer niet. Het was dus wel een drukke avond. Ik, Lisa, Thom en Rick waren wel de enigen die niet dronken waren. We lopen het toilet uit, ik kijk om me heen, maar zie Dennis nergens. Misschien was hij naar het toilet. Wanneer ik op de dansvloer kijk zie ik Dennis.. Schuren met een onbekend meisje.. Meteen schieten er tranen in mijn ogen.. Dennis met een ander meisje.. Hij meende dus niks van wat hij zei.. Hoe kon hij me dit aandoen? Ik ren het café uit en ga naar de achterkant van het gebouw. Ik ga zitten met mijn hoofd in mijn handen. "Gaat het, Meisje?" hoor ik dan. Dan voel ik een hand op mijn schouder. Ik kijk op. Een onbekende jongen.

~~~~~~~~~~~~~~~

Sorry dat het zo lang duurde voor hoofdstuk 3, maar had het een beetje druk x.

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu