* hoofdstuk 30

1.2K 61 2
                                    

Dit verhaal was eigenlijk om 100 lezers ofzo te krijgen, maar niet te geloven! Ik heb bijna 7000 lezers alweer! Dank jullie wel voor het lezen! Voor het voten, voor het leuke commentaar die ik altijd krijg. Het betekend echt veel voor me!

~

* hoofdstuk 30

* volgende ochtend *

Dennis POV.

"Ehm. Saar. Kan ik je even spreken?" vraag ik wanneer ik naar de keuken loop, waar Sarah is. Chris was in de woonkamer aan het spelen. "Hmm. Ja tuurlijk" zegt ze en kijkt me aan wanneer ik binnen kom.

Ik kijk haar in haar prachtige blauwe ogen aan. "Ehm. Nou kijk.." begin ik.. "Ik weet al waar dit naar toe gaat.." zegt ze zacht.

"Huh? Hoe?" vraag ik. "Ik merkte het al wel aan je" zegt ze. Er rolt een traan over haar wang. En eerlijk gezegd, ik had een brok in m'n keel. "Het spijt me. Het is gewoon, het gaat niet meer zo goed. We zijn niet meer altijd even eerlijk tegen elkaar. En ik voel niet meer zo veel voor je.." dat laatste zei ik wat zachter.

"Ik begrijp je." zegt Sarah. "Het spijt me. Echt waar." zeg ik en omhels haar dan. Ze knuffelt me en laat me dan los. "Ehm. En Chris dan..?" vraagt ze dan. "Een week jij, een week ik?" vraag ik dan. Ze knikt. "Kan ie bij mij beginnen.." zegt ze dan. Ik knik en leun tegen de muur aan.

"Mama, papa kijk!" roept Chris terwijl hij aan komt rennen.. Mama.. Papa.. De brok in mijn keel word groter.. Ik zucht en glimlach zwakjes.. Hij laat z'n Lego huisje zien vol trots. "Ehm. Chris. Zullen we gaan?" vraagt Sarah dan. "Waar?" vraagt Chris en kijkt op. "Naar je vriendinnen" zegt Sarah. Als ze dat zei, bedoelde ze de meiden. "JAAA" roept Chris dan blij. "Ehm. Ik pak wel ff wat spullen" zegt ze en loopt naar boven.

"Tot volgende week dan he.." zegt ze dan. Ik omhels naar nog een keer en druk een kus op de wang van Chris. "Doei.." zeg ik dan. Wanneer ze weg zijn gereden schreeuw ik alles er uit. Alles.

* 6 maanden later *

Dennis POV.

Ik had een andere vriendin, genaamd Ashley. Blond, blauwe ogen, mooi lichaam, en super lief. Tegen mij tenminste.

"Kom je mee Chris halen?" vraag ik aan Ashley terwijl ik overeind ga zitten in bed. Ze knikt en komt op mijn schoot zitten en zoent me dan. Ik zoen mee, tegen mijn wil in.

Het enige waar Ashley aan dacht was klef doen. Zoenen. Bed in duiken en dat soort dingen. Dat was nooit zo bij Sarah. Ik dacht bij alles wat Ashley deed aan Sarah. Met Sarah kon ik twee uur praten zonder me te vervelen, maar bij Ashley liep het uit tot een zoen partij..

Wanneer we bij Sarah zijn zeg ik "Wacht even" en loop de auto uit. Ik bel aan. Sarah doet open. "Chris!" roept ze dan. Hij komt aanrennen. "Papaaa!" roept hij blij. Ik til hem op en knuffel hem. "Ehm. Kom binnen als je wil. De jongens zijn er ook" zegt ze. "Ehm. Ashley is in de auto" zeg ik. Ze knikt. In haar ogen zie ik nogsteeds die blik, zoals ze me de eerste dag aankeek.

"Ik kom hem volgende week wel halen. Je hoeft hem niet te brengen" zegt ze. Ik knik. Ik had spijt dat het uit was. Maar het was te laat..

De hele week was leuk met Chris. Ashley werd alsmaar kleffer. Ik kon er niet meer tegen. Ze was one night stands gewend ofzo..

* 1 week later *

De bel gaat. "Ik ga wel!" roept Ashley. Ik knik. Ze loopt naar de deur en opent hem. Wanneer het een tijdje stil is loop ik naar de deur. Ik zie Sarah. Huilend. "Ashley heb jij dit gedaan?" vraag ik verbaasd. "Ja. En trouwens. Dit was m'n doel. Haar jaloers maken. Het is gelukt. En je was toch mn type niet. Fijne dag verder" zegt ze.

Wat?

Sarah huilt nog. Ik omhels haar. "Het spijt me" zeg ik dan.

~

Beetje n hoofdstuk waarin alles in een keer gebeurd. Maar dat leek me fijner dan 7 hoofdstukken een heel probleem enzo. Dan word het langdradig en niet meer leuk om te lezen..

Vorig hoofdstuk had ik 15 votes! Ik was er super blij mee! Ik hoop dat ik er dit hoofdstuk nog meer zal krijgen!

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu