* hoofdstuk 2

2.3K 67 1
                                    

* hoofdstuk 2

Sarah POV.

We kiezen een fijn plekje uit en leggen onze strand handdoeken op het zand. Ik doe mijn korte broekje en zwarte hempje uit waar mijn knal-roze bikini onder zit. De meiden doen ook hun jurkjes enzo uit, dan gaan we liggen.

We horen luid gelach achter ons. We trekken ons er niets van aan tot ze aan komen lopen en stil staan, "Hey" zegt een van de jongens. We kijken op, maar wauw wat was die rechtse knap. Daisy, de arrogantste van ons allemaal, zegt meteen "Euh nee, we hebben geen gezelschap nodig" "Dais!" fluistert Sascha naar haar. "Dat was wel duidelijk" zegt de rechtse dan. "Het spijt ons voor haar, maar wat is er?" vraagt Yasmin dan. De jongens glimlachen dan.

Dennis POV.

Ik glimlach als het meisje zich verontschuldigd voor haar vriendin "Ehm, we vroegen ons af of we hier mogen, nou ja, liggen" zegt Rick dan. Het mooie meisje in de knal-roze bikini glimlacht "Tuurlijk" zegt ze dan. We leggen onze strand-handdoeken neer en doen onze shirts uit. Trots bekijk ik hoe de meiden staren naar onze sicpacks. Ik ga liggen op mijn handdoek, die ik expres zo dicht mogelijk op die van het knapste meisje, met de roze bikini, had gelegd. Ik glimlach naar haar. Wanneer ze terug glimlacht zeg ik "Ik ben Dennis" en blijf glimlachen. "Sarah" zegt ze dan. "Sarah.." denk ik dan hard op. "Ehm, heb je plannen voor vanavond?" vraag ik dan.

Sarah POV.

"Heb je plannen voor vanavond?" vraagt Dennis dan. Ik glimlach "Nog niet" antwoord ik dan. "We gaan wat eten, ga je mee?" vraagt Yasmin dan. Ik knik en sta op. Ik doe mijn broekje en hempje aan. Ik buk en pak mijn handdoek op en prop hem in mijn tas. Net wanneer we weg willen lopen zegt Dennis "Wacht, Sarah. Mag ik je nummer?" ik knik "Ja tuurlijk" zeg ik en geef mijn nummer dan. "Doei" zeg ik dan verlegen en loop met de meiden mee.

Later lopen we een leuk terrasje op. We gaan zitten om een tafel en bestellen allemaal een broodje gezond en cola. Behalve Sas, die nam Fanta.

Wanneer de serveerster alles komt serveren bedanken we haar en beginnen te eten. Wanneer ik de helft van mijn broodje op heb, zit ik helemaal vol. De meiden krijgen hun broodjes ook niet helemaal op. Wanneer ik mijn mobiel voel trillen in mijn broek zak kijk ik; een onbekend nummer. Ik open het sms'je en lees hem;

'vanavond, 8 uur voor het hotel? Alleen jij en ik? x Dennis' ik glimlach en lees het sms'je nog een keer over. De meiden kijken me vragend aan. "Dennis, hij wil vanavond afspreken" zeg ik dan. "Ga je?" vraagt Dais dan. "Ik denk het wel" zeg ik dan en beantwoord zijn sms;

'Is goed hoor, dan zie ik je vanavond x' en vergrendel mijn iPhone weer. Ik had er wel zin in, aangezien hij me een leuke jongen leek.

19;00 Avondeten in het hotel

We gaan om een tafel zitten. "Die met dat blonde haar is schattig" zegt Daisy wanneer Dennis en zijn vrienden in de eetzaal komen. Ik grinnik "Ik wist dat je hem zou uit kiezen, hij is meet je type" zegt Lisa dan. Ik grinnik en glimlach naar Dennis. Dan draaien we ons weer om en eten wat van onze borden die al klaar stonden. Wanneer we allemaal vol zitten is het al half 8.. Nog maar een half uur om me klaar te maken voor het afspraakje met Dennis. "Ik ga me klaar maken voor straks" zeg ik wanneer ik opsta en de sleutels van tafel pak. "Ik help je wel" zegt Lisa dan en staat op. "Wij blijven nog even zitten" zegt Daisy dan. Ik knik en loop met Lisa de eetzaal uit. Om me klaar te maken.

"Deze of kort broekje?" vraag ik terwijl ik een roze jurkje omhoog houd. "Jurkje" zegt Lisa terwijl ze een druif eet van de fruitschaal op de kamer. Ik knik en doe het jurkje aan. Ik doe mijn make-up overnieuw en stijl mijn haren overnieuw. Wanneer de meiden binnen komen, merk ik pas dat het al 8 uur is geweest. "Oh ik moet gaan!" zeg ik dan, terwijl ik wat make-up en mijn mobiel in mijn tasje doe. "Doei!" roep ik nog voordat ik de deur dicht doe en loop de trap af op m'n pumps.

Dennis POV.

Ik zat op het bankje voor het hotel te wachten. Het was inmiddels al 20;04 om precies te zijn. Telkens als de deur van het hotel open ging, hoopte ik dat het Sarah was. Ik zat er al 10 min. Ja ik was er te vroeg, als jongen kan je gewoon niet te laat zijn op een afspraakje.

Dan gaat de deur open, daar is ze, ze ziet er prachtig uit. Ik sta op en glimlach naar haar "Hey, je ziet er beeldschoon uit" zeg ik dan en geef haar een knuffel. Dan een klein kusje op haar wang, ik kon het gewoon even niet laten. Ze bloost lichtjes, waardoor ik ook moet blozen. "Ehm, zullen we?" vraag ik dan om de stilte te verbreken. Wanneer ze knikt lopen we naar mijn auto. Ik houd de deur voor haar open en laat haar instappen. Dan stap ik zelf in. Ik start de auto en rijd het terrein van ons hotel af. Het was 10 minuten rijden hier vandaan. "Mag ik je wat vragen?" vraag ik dan. Op deze vraag moest ik wel antwoord hebben, voordat ik ergens aan zou beginnen met haar. Ze kijkt me vragend aan en zegt voor het eerst wat vanavond "Ja?" vraagt ze dan

Sarah POV.

Wanneer hij zegt dat hij me wat wil vragen, ben ik benieuwd wat "Ja?" vraag ik dan. "Nou ehm, vat het niet verkeerd op hè?" vraagt hij dan. Ik knik "Heb je een vriendje, zoals in een relatie?" vraagt hij dan. Ik grinnik "Nee, natuurlijk niet" zeg ik dan. "Oke, mooizo" zegt hij dan terwijl hij naar de weg kijkt. Ik voel dat ik bloos en kijk uit het raam zodat hij het niet zag als hij naar me keek. "Je hebt echt lang haar, echt heel mooi" zegt hij dan. Ik glimlach naar hem "Dankje" zeg ik dan. Ik wil een complimentje terug geven, maar weet niet wat, dus zeg niets.

"Waar zijn we?" vraag ik wanneer hij op een afgelegen plek stopt waar niemand was. "Dat zie je zo wel" zegt hij en stapt uit. Ik doe mijn gordel los. Wanneer hij de deur voor me open houdt stap ik uit. Ik loop met hem mee, geen idee waarheen. We lopen een huisje in. Het was een schattig huisje. Het rook er heerlijk. Er lagen rode geur-kaarsen op de grond in de vorm van een hart. Op tafel stond een stapel dvd's, popcorn en cola. "Heb jij dit geregeld?" vraag ik dan en draai me om naar hem. "Zonder de jongens was het me niet gelukt, ik wist niet of je alcohol lust, dus we zijn maar voorde cola gegaan" zegt hij dan terwijl hij licht glimlacht. Ik glimlach dan "Dat is echt heel lief van je" zeg ik dan "Een film-avond leek me wel leuk" zei hij toen. "Ja, dat is heel leuk" zeg ik dan.

* le later *

Dennis POV.

Het was al 12 uur geweest. We hadden al 2 films gekeken. Sarah had al gezegd dat ze moe was, maar ik dacht dat nog een film geen kwaad zou kunnen, maar nu was ze in slaap gevallen op mijn schouder. Ze was zelfs prachtig wanneer ze sliep. Ik had geen idee wat ik zou moeten doen; hier blijven slapen met haar in het enige bed dat er stond, of haar wekken en naar het hotel te gaan? Ik ga toch maar voor het eerste denk ik. Ik zet de tv uit en til haar voorzichtig op. Ik leg haar in het bed nadat ik haar schoenen heb uit gedaan. Ze mompelt wat maar slaapt daarna weer gewoon.

* volgende ochtend *

Ik word langzaam wakker. Waar was ik? Dan krijg ik een flashback van gisteren. Ohja.. Wanneer ik me omdraai zie ik dat Sarah al wakker is en me aankijkt. Dan sta ik op "Sorry, ik wilde je niet wakker maken om naar het hotel te gaan. Daar sliep je veel te mooi voor" zeg ik dan en glimlach. Ze glimlacht terug "Maar kunnen we nu wel terug? De meiden zullen zich vast zorgen maken" zegt ze dan. "tuurlijk" zeg ik en sta op. Ik doe mijn shirt weer aan. Ik had ook in mijn spijkerbroek geslapen. Ik doe mijn schoenen aan en wacht dan op de bank tot zij klaar is om te vertrekken. Wanneer we bij het hotel zijn bedankt ze me nog en geeft ze me een kus. Dan loopt ze het hotel in, naar haar vriendinnen..

~~~~

Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Hoofdstuk 3 komt er zo snel mogelijk aan. (: xxx

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu