* hoofdstuk 17

1.3K 44 5
                                    

* hoofdstuk 17

Dennis POV.

Ik word wakker van mijn telefoon die afgaat. Ik zucht en kijk er op. Sarah. 14;32 al. Ik neem op. "Ja?" vraag ik. "Oh, slaap je nog?" vraagt Sarah dan. "Ja" zeg ik dan. "Oh, sorry" zegt ze dan. "Geeft niet lieverd. Is er iets?" vraag ik dan. "Nou, m'n ouders zijn net terug en vragen of je hier wilt komen eten van het weekend.." zegt ze dan. "Ja is goed" zeg ik dan. "Ga maar verder slapen dan." zegt ze dan. "Ik bel je nog wel. Minstens sms ik je. Sorry lieverd. We gaan wel wat leuks doen deze week oke?" zeg ik dan. "Oke schat" zegt ze dan en hangt op. Ik val meteen weer in slaap.

Weekend.

Sarah POV.

Wanneer de bel gaat loop ik de woonkamer uit. Chris rent achter me aan. "Doe nou rustig, straks val je." zeg ik tegen chris. Dan open ik de deur. Daat staat dennis. "Hey" zeg ik. "Hoi lieverd" zegt hij en drukt een kusje op mijn mond. Dan loopt hij naar binnen. Ik sluit de deur. "Papaaa!" roept Chris dan blij. "Hoi kleintje" zegt Dennis dan en tilt hem op. Ze knuffelen elkaar. Ik loop voor ze uit naar de woonkamer. "Hoi Dennis" zegt mijn vader en schud zijn hand.

Na het eten gaan mijn ouders op de bank zitten en tv kijken. De schoonmaakster ruimt het af. "Ehm. Wij gaan even naar boven" zeg ik dan en til Chris op. Mijn moeder knikt. Met Chris op mijn schoot loop ik de trap op. Met Dennis achter me aan. Wanneer we bovenaan de trap zijn zet ik Chris neer. Over een half uur zou hij moeten slapen. Dan is het al half 9. Daarna gaan ik en Dennis naar de meiden & jongens en dan gaan we stappen.

Wanneer we gaan zitten slaat Dennis een arm om me heen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst. Samen kijken we naar Chris die met zijn autootjes speelt en brabbelt. "Moet hij niet in bad? Dan slaapt hij wel lekkerder?" vraagt Dennis dan. "Ik heb hem vanochtend gewassen, maar nu kan ook best wel hoor" zeg ik dan. "Kom we gaan hem gewoon wassen" zegt Dennis dan. Ik knik. "Ik zet de douche wel aan" zegt hij dan en loopt weg. "Kom hier Chris" zeg ik dan. Hij komt lief aanlopen. Ik doe zijn shirt en broek uit. "Ikke slapen?" vraagt hij dan. "Nee jij eerst douchen" zeg ik dan. Dan brabbelt hij iets in zijn eigen taaltje. "Ja precies" zeg ik en grinnik dan. Wanneer ik hem helemaal heb uitgekleed rent hij weg. Hij rent door heel de kamer. "Chris, kom hier" zeg ik dan en loop achter hem aan. Ik merk niet dat Dennis al terug is. "Chris kom op" zeg ik dan. Dan heb ik hem te pakken. "Met je blote billen" zeg ik en sla er zachtjes op. Hij giegelt. Ik grinnik en sla zijn handdoek om hem heen. Wanneer ik de kamer uit wil lopen staat Dennis in de deur opening. "Wow ik wist niet dat je er al bent" zeg ik dan en grinnik.

Wanneer we klaar zijn met Chris is het al kwart voor negen. Snel kleed ik hem aan en stop hem in bed. "m'n sokken zijn nat" zegt Dennis dan wanneer we weer in mijn kamer zijn nadat Chris slaapt. "Pak een paar van m'n vader?" vraag ik dan. Hij knikt. Ik loop naar de kamer van mijn ouders en pak een paar. Hij doet ze aan. Ik loop mijn kast in en pak een paars kort jurkje en zwarte pumps. Ik stijl mijn haren snel even over en doe een beetje make-up op. "Klaar?" vraagt Dennis die van zijn mobiel op kijkt. Ik knik. "Oke, laten we gaan. De rest wacht op ons, schoonheid" zegt hij dan. Ik grinnik en loop met hem de trap af.

"Wij gaan. Ik kom waarschijnlijk laat thuis. Doei" zeg ik tegen mijn ouders en sluit de deur. Dennis en ik stappen in. Dennis rijd het terrein af. "Ze zijn allemaal bij Rick thuis." zegt hij dan. "Oke" zeg ik en kijk uit het raam.

Dennis POV.

"Sarah!" roept Drew blij wanneer hij de deur opent. Ik grinnik en loop naar binnen met Sarah. "Saar!" roept iedereen blij. Ik glimlach zwakjes. "En Dennis" zegt Sarah dan en slaat haar arm om mijn middel. Ik glimlach naar haar. "Hey beauty, wil je daten?" vraagt Drew dan. "Drew!" roept Sascha dan. Ik schiet in de lach. Sarah rolt met haar ogen en laat me los. Ze gaat tussen Lisa en Yasmin zitten.

Later de avond zijn we allemaal bij een club. Wanneer ik even weg loop om naar het toilet te gaan staan Lisa en Sarah even alleen. Wanneer ik terug kom staan ze met twee andere jongens te praten. Sarah kijkt geïrriteerd naar ze. Ik loop er heen en sla mijn arm om Sarah's schouder. "Is er iets?" vraag ik dan aan de jongens. "Hou je er buiten" zegt een van de jongens dan. Dan komen Drew en Sascha aanlopen. "Oh jullie hebben allemaal een vriendje ofzo?" vraagt een van de jongens dan. "Jij zei net nog van niet" zegt hij dan tegen Sarah. "Wat? Ik heb niet gezegd dat ik geen vriend heb" zegt Sarah dan. Ik kijk Sarah aan. "Ja. Zal wel" zeggen ze dan en lopen weg. "Loop je even mee?" vraag ik en pak haar hand vast. Ik loop met haar achter me aan de club uit. We lopen naar een stukje verderop waar het rustiger is.

"Heb je gezegd dat je single bent?" vraag ik dan. "Nee, echt niet!" zegt Sarah dan. "Waarom zeggen ze dat dan?" vraag ik dan. "Omdat ze willen dat wij ruzie krijgen" zegt ze dan. "Ik zou nooit zeggen dat ik single ben" zegt ze dan en slaat haar armen om mijn nek. Ik glimlach en druk mijn lippen dan op de hare en zoen met haar.

Sarah POV.

"Ik hou van je" zeg ik en ga zo dicht mogelijk tegen Dennis aan staan. "Ik ook van jou" zegt hij dan. Ik voel dat hij zijn handen zachtjes op mijn kont legt. Ik leg mijn handen op zijn buik en grijns als hij grinnikt. "Sixpaaack" zeg ik dan en wrijf over zijn buik heen. Hij grinnikt. Dan knijpt hij zachtjes in mijn kont. Ik glimlach en kijk hem aan. Ik druk mijn lippen weer op die van hem.

De rest van de avond zijn we de hele avond in de club. Om 03;08 uur besluiten we om weg te gaan. We hadden nog nooit met zijn allen tot zo laat gefeest. Iedereen gaat naar huis, behalve ik. Ik ga met Dennis mee naar zijn huis om daar met hem te slapen.

~

Vote & comment alsjeblieft! Dat geeft me juist motivatie om te schrijven en het is maar een kleine moeite voor jullie!

xx

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu