* hoofdstuk 4

1.8K 50 3
                                    

* hoofdstuk 4

Sarah POV.

Ik kijk op naar de onbekende jongen. "Het gaat wel" zeg ik dan zacht en snikkend. Hij komt naast me zitten. "Mooie meiden zoals jij horen niet te huilen" zegt hij dan. Ik glimlach. "Wil je me vertellen wat er is gebeurt?" vraagt hij dan. "Oh, de jongen die ik leuk vind stond met een ander meisje te schuren, heftig te schuren. En een paar uurtjes geleden heeft hij me nog gezoend" zeg ik dan en veeg een traan weg. "Wacht, jij zit toch in Luna Piena hotel?" vraagt hij dan. Ik knik terwijl ik snik. "Ik ben de jongen die jullie koffers heeft gedragen" zegt hij dan. Dan pas herken ik hem. "Ik weet het weer" zeg ik en glimlach. "Dagje vrij" zegt hij dan. "Leuk" antwoord ik dan. "Niet huilen om iemand die niet om jou geeft." zegt hij dan. Ik knik "Je hebt gelijk" zeg ik dan. "Met wie ben je gekomen?" vraagt hij dan. "Met de meiden" zeg ik dan. "Dronken?" vraagt hij dan. Ik knik. "Behalve Lisa." zeg ik dan. "Ehm, ik moet eigenlijk maar eens gaan" zegt hij dan. Ik knik. "Dankjewel, je bent echt heel lief" zeg ik terwijl we opstaan. "Is niks. Jij ook" zegt hij dan. Ik glimlach zwakjes. "Mag ik je nummer?" vraagt hij dan. Ik knik en geef mijn nummer. Dan geeft hij mij zijn nummer. "Dankje, ik spreek je nog wel" zeg ik dan en glimlach weer zwakjes. Wanneer hij een auto instapt en wegrijdt loop ik Malibu weer in. Dit x stond Dennis recht voor me, wel alleen. Ik loop hem voorbij, naar Lisa. "Zullen we de meiden roepen en gaan?" vraag ik dan. Wanneer ze knikt roepen we de meiden en na een half uur rijden we weg bij Malibu.

Dennis POV.

Ik word wakker met barstende hoofdpijn. Ik ga overeind zitten. "Goeiemorgen" zegt Thom dan die recht voor m'n neus staat. "Heb je je excuses al aangeboden?" vraagt Drew dan. Ik krab op mijn achterhoofd "Aan wie?" vraag ik dan. "Aan Sarah" antwoord Brian dan. "Wat?" vraag ik dan verbaasd. "Je stond te schuren met een ander meisje. Wees blij dat ze jullie niet zag zoenen." zegt Rick dan. "Wacht, wat?" vraag ik dan nog verbaasder. "Je hoorde het wel" zegt Thom dan. "Nee, grapje zeker." zeg ik dan. "Je was heel dronken. Je herinnert je er vast niks meer van" zegt Rick dan. "Hier" zegt Brian terwijl hij me mijn mobiel geeft. "Wij gaan. We zien je zo wel" zegt Drew dan. Ze lopen de deur uit en sluiten de deur. Meteen zoek ik Sarah op en bel haar dan.

"Met Lisa?" hoor ik door de telefoon. "Oh, hey Lisa, is Sarah er?" vraag ik onzeker. "Die is aan het douchen" zegt ze dan. "Kan ze me terug bellen wanneer ze klaar is?" vraag ik dan. "Nee, we gaan dan lunchen" zegt ze dan. "Waar?" vraag ik "bij het hotel?" vraag ik dan weer. "Nee, we weten nog niet waar. Maar niet bij het hotel." antwoord ze dan. "Wie is dat?" hoor ik dan van de achtergrond. Sarah.. Dat was Sarah.. "Dennis" hoor ik Lisa dan antwoorden. "Oh." hoor ik Sarah dan zeggen. "Ik moet hangen" zegt Lisa dan. Zonder dat ik antwoord kan geven hangt ze op. M'n kans bij Sarah was vergaan. Dit was dag 3 dat ik haar kende, en ze is al boos op me. En dan had je mij. De jongen die na 3 dagen al vreemd ging.. Ik zucht en bel Sarah nog eens. Dit keer onbekend. "Met Sarah?" hoor ik haar stem na een paar keer overgaan. Wanneer ik haar stem hoor, voel ik me schuldiger dan ooit. "Hee Sarah, met mij.." Zeg ik dan zwakjes. "Oh" zegt ze dan na 10 seconden ofzo. Haar stem trilde. Nee. Niet huilen. "Kan ik je vandaag spreken, alleen wij twee?" vraag ik dan. "Nee sorry. Ik wil mijn vakantie niet verpesten aan jongens zoals jij" zegt ze dan. Haar stem trilde nogsteeds. "Alsjeblieft Sarah, ik hou.." ze hangt op. "Ik hou van je" fluister ik dan. Wat had ik gedaan? Hoe kon ik? Dan kijk ik op mijn telefoon wanneer hij trilt 'We hadden toch niks. Je boeit me verder niet. Verwijder mijn nummer zoals ik de jouwe heb verwijderd en laat me voortaan met rust' Meende ze dit nou.. Iemand vertel me dat ze het niet meent. Ik lees het sms'je over. En nog eens.. Waarom..?

Sarah POV.

Wanneer ik het sms'je heb verstuurd zucht ik. Het was beter zo. We zijn twee verschillende mensen van verschillende werelden. Dat is hoe ik er nu over dacht. Ik veeg een traan van mijn wang. Mijn make-up was niet uitgelopen omdat ik waterproof op had. Ik zucht. Drink wat water. "Zullen we gaan?" vraag ik dan. "Gaat het wel?" vragen de meiden. "Ja. Het gaat" zeg ik terwijl ik de deur open doe. Ik loog. Er was een stuk van mijn hart afgebroken en onder de piano gerold.

* Le later *

"Hey!" horen we wanneer we op een terrasje zitten om te lunchen. "Hooi!" zegt Sascha vrolijk. De jongens komen bij ons zitten wanneer Dais dat vraagt. Dennis was er niet. Gelukkig. "Gaat het?" vraagt Thom wanneer hij naast me komt zitten. Ik knik "Prima" lieg ik dan. "Zeker? Je ogen zeggen namelijk iets heel anders" antwoord hij dan. "Ja. Hij speelde gewoon een belachelijk spelletje met me waar ik ben ingetrapt." antwoord ik dan. "Hij speelde geen spelletje. Hij was erg dronken. Dennis moet gewoon niet te veel drinken, maar hij drinkt af en toe wel te veel." antwoord hij dan. "Als hij weet dat het de slechte kant op gaat wanneer hij drinkt, moet hij het gewoon niet doen. Ik ga 5 minuten weg en hij staat met een ander wijf" antwoord ik dan. "Laat het alsjeblieft, ik heb hier even geen zin in. Sorry" zeg ik dan. "Geeft niet. Snap ik" zegt hij en glimlacht.

Na een tijdje gezellig te zitten, te praten, te lachen en wat te drinken, vergeet ik alles over Dennis op dat moment. Ik had het heel gezellig. Tot op het moment dat ik "Hey" hoor. Ik draai me om. Daar staat hij. Dennis. Ik voel een brok in mijn keel. Ik kijk Sascha smekend aan. "Ehm. We stonden net op het punt op weg te gaan, toch meiden?" zegt Sascha dan. De meiden knikken wanneer ze opstaan. Drew geeft Sascha een kusje voordat ze opstaat. Ze glimlacht zie ik. Ik zucht. "Doei" mompel ik dan. "Wacht, Sarah. Alsjeblieft heel even" zegt Dennis dan. "Ik heb niet alleen je nummer verwijderd. Ik heb jouw uit mijn hele leven verwijderd" fluister ik dan zodat alleen hij het hoort. Dan loop ik snel door zodat ik bij de meiden kan lopen.

Dennis POV.

"Wat heb ik gedaan?" denk ik, hardop. "Oh niks bijzonders, het hart van een meisje gebroken Die je leuk vond door te schuren voor haar neus terwijl je haar ervoor zoent" zegt Rick dan. "Dankje voor de samenvatting" antwoord ik dan. "Gast, je doet er ook niks aan om het goed te maken. Als je weet dat het slecht gaat wanneer je dronken bent en zij daar is dat het dan uit de hand loopt. Waarom raak je dan nog dronken?" zegt Drew dan. "Je doet ook niks om het goed te maken met haar.. Waarom niet?" vraagt Drew dan. "Ik weet het niet. Ze neemt niet op, ze wil niet met me praten. En ze heeft me verteld dat ze me uit haar leven heeft verwijderd.." zeg ik dan. Pff. Waarom waren meiden zo ingewikkeld? "Doe nou iets. Ze vind je leuk. Maar je hebt haar hart gebroken. Nu moet je het ook weer goed maken, tenzij je echt alles speelde met haar en niets meende" zegt Brian dan. "Laat me gewoon met rust. Jullie zien me nu aan voor een player. Omdat ik perongeluk schuur en zoen met een meisje wanneer ik dronken ben. Jullie denken alsof het me niks doet" zeg ik en loop dan boos weg. Jezus. Waar zagen ze me voor aan..? Boos trap ik een blikje op de grond weg terwijl ik loop en naar mijn voeten kijk.

~~~~~~~~~

Sorry dat het zo lang duurde! Ik had het nogal druk met school. Volgend hoofdstuk komt er zo snel mogelijk aan, dat beloof ik jullie!

Vote en comment zijn altijd welkom!

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu