* hoofdstuk 31

1.1K 65 4
                                    

Niet te geloven! 7000+ reads! Ik ben jullie echt dankbaar! Bijna 300 votes! Wauw! (:

~

* hoofdstuk 31

Sarah POV.

Ik heb Dennis alles verteld over Ashley. Op de middelbare vond zij een jongen leuk, Jonathan, maar ik en Jonathan hadden gekregen terwijl zij hem leuk vond. Ze was ZO jaloers, en wilde altijd al wraak op me nemen..

Dennis zat in shock mee te luisteren terwijl ik mijn verhaal tussen mijn tranen door vertelde.

"Saar. Het spijt me zo erg" zei hij terwijl hij me omhelsde. Ik miste zijn armen om me heen. Zijn geur. Zijn lippen op de mijne. Samen slapen. Samen met Chris leuke dingen doen.. Ik miste Dennis.. Maar wat kon ik er aan doen..

"Ehm. Ik ga maar is denk ik.." zeg ik dan. "Ehm. Zijn de jongens er..?" vraagt Dennis dan. Ik knik. "Eh. Kan ik mee? Dan kan Chris hier met de oppas blijven.." zegt hij. Ik knik weer.

"Oh en Sarah" zegt Dennis. Ik kijk weer om. "Ik hou van je" zegt hij dan. "Ik ook van jou" zeg ik en vlieg hem om zijn hals. Grappig hoe het altijd weer goed komt.. Zelfs na 6 maanden, komt het weer goed.. Ik barst in tranen uit. "Shh. Niet huilen." zegt Dennis zachtjes terwijl hij me omhelst. Ik veeg mijn tranen weg en kijk hem aan. Ik druk mijn lippen op de Zijne en glimlach tegen zijn lippen aan. Dan lopen we samen de deur uit.

Dennis POV.

"Dennis?" vraagt Lisa verbaasd wanneer we binnen komen. "OOHH HET IS WEER GOED!" roept Drew en wijst naar onze handen. Ik grinnik. "Sascha. Je buik!" roep ik dan perongeluk. "Ja. Dat heb je wanneer je zwanger bent hè. Dankje dat je het er in wrijft Dennis" zegt ze dan.

De jongens beginnen te lachen "Ze vind het niet leuk dat ze zo dik is!" roept Brian dan. "BRIAN!" Roept Drew dan. "Ze is niet dik. Ze draagt een ander persoon" zegt Drew dan. Ik schiet in de lach. Wat had ik het gemist om met z'n allen bij elkaar te zijn.

"Maar Sas. Hoe lang nog?" vraag ik "anderhalve maand!" roept ze. "Nou succes. Ik heb gehoord dat vrouwen tijdens de bevalling harder schreeuwen dan ooit." zegt Rick. "Oh ja! Dat heb je in dat magazine voor wijven gelezen" zegt Thom dan. "Wacht, wat?" vraag ik en kijk geschokt op. "Sinds wanneer lees jij die tijdschiften... ZONDER MIJ?" vraag ik.

"Wat?" vraagt Sarah en kijkt me geschrokken aan "Grapjeee" zeg ik en grinnik.

Ik hield van deze mensen, en dat besef ik nu pas. Hoe kinderachtig we soms ook zijn, we zijn beste vrienden voor het leven..

~

vorig hoofdstuk bijna 30 votes! Jullie zijn geweldig! Ik hoop er dit hoofdstuk weer zo veel te krijgen! Dank jullie wel!

Ohja.

Ik ga minder snel posten. Daarvoor mijn excuses. Mijn proefwerk week komt er aan en ik moet er goed op voorbereiden.. Sorry!

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu