* hoofdstuk 6

1.6K 42 6
                                    

* hoofdstuk 6

* na de date van Sarah en Jake *

Sarah POV.

Tijdens de date had ik alleen aan Dennis zitten denken. Was hij dat maar in plaats van Jake.. Ik had met Jake gezoend.. Dom van me.. Super dom.. Nu gaf ik hem juist de hoop dat ik hem leuk vond, terwijl ik nogsteeds gevoelens had voor Dennis. Waar ben ik mee bezig. Zo iets deed ik voor de eerste keer. Ik zucht en loop de deur van de suite uit, omdat de meiden beneden op me wachten. Ik sluit de deur. "Heee" hoor ik een jongensstem dan. "Hooi" zeg ik wanneer de vrienden van Dennis aan komen lopen. "Waar is Dennis?" vraag ik dan. "Die hebben we niet gezien nadat hij weg was gegaan van de tafel" zegt Rick dan. "Dus jullie weten niet dat hij heeft gevochten?" vraag ik dan. "Nee? Is het erg?" vraagt Thom dan. "Nee, gewoon een wond.. Hebben jullie hem geprobeerd te bellen?" vraag ik. "Ja, hij neemt niet op" zegt Brian dan. "Oh" zeg ik dan en pak mijn mobiel. Ik draai Dennis' nummer.

"Hallo, met Dennis?" hoor ik dan. De jongens kijken me vragend aan. Ik knik. "Ehm, hoi met Sarah.. Ehm. Je vrienden vroegen zich af waar je bent?" vraag ik dan. "Het gaat goed met me. Gewoon afgesproken met het meisje van Malibu.." zegt hij dan. Mijn hard brak in stukken. Het meisje van Malibu.. "W-wie?" vraag ik dan. "Meisje van Malibu, hoor je me soms slecht?" vraagt hij dan. "N-nee.. Waarom neem je niet op wanneer je vrienden bellen?" vraag ik dan. Ik slikte de brok in mijn keel weg.. "Hoorde het niet" zegt hij dan. "Vraag wanneer hij terug komt?" vraagt Drew dan. "Ze vragen wanneer je terug komt.." zeg ik dan. "Ben bijna bij het hotel" zegt hij dan. "Oh, oke. Doei" zeg ik dan en hang op. "Hij is bijna bij het hotel. Ik Moet gaan, de meiden wachten" zeg ik dan. "Waar?" vraagt Brian dan. "Voor het hotel als het goed is" zeg ik dan. "We lopen wel mee!" zegt Thom dan. Ik knik en loop de trap samen met ze af. Ik zie Jake staan. Hij krijgt zijn loon. Ik doe alsof ik hem niet zie. Ik loop met de jongens. Ik zie Jake deze kant op lopen. Oh nee.. Ik kijk naar Thom wanneer hij "Hij staart naar je" zegt. Ik grinnik en draai me om naar Jake. "Hey" zegt hij dan wanneer hij dichterbij staat. "Hooi" antwoord ik dan. "Wij gaan alvast naar de meiden" zegt Brian. "Oke" zeg ik dan.

"Waarheen?" vraagt Jake dan. "Ik weet niet. De meiden zouden wachten dusja.." zeg ik dan en glimlach. "Moet je niet naar huis?" vraag ik dan. "Jawel, moest alleen m'n loon op komen halen" zegt hij dan. Ik knik. "Ik ga maar eens naar de meiden toe" zeg ik. Precies wanneer ik een kus druk op Jake's wang, gaat de deur open. Jake glimlacht. Ik kijk om en zie dat het Dennis is. Ik zucht. "Ik spreek je nog wel" zegt jij dan. "zeker weten" zeg ik en glimlach dan. Dan loop ik het hotel uit.

Dennis POV.

Ik zeg tegen de jongens dat ik me even ga omkleden en loop dan het hotel in.. Dan zie ik Sarah een kus op de wang van een jongen geven.. Waarom..? Waarom had ik dan ook gelogen dat ik met 'het meisje van malibu' was, terwijl ik gewoon een terrasje had gepakt, daarna wat was wezen rondkijken. Waarom kon ik dat niet zeggen. Ik loop de trap op. Ik zucht. En loop de kamer van Sarah enzo voorbij. Een paar uur geleden zaten we daar nog samen.. Met haar hand op mijn wang.. Een paar uur geleden heb ik haar nog gezoend en kijk nu, we doen alsof we elkaar niet kennen.

"Kunnen we niks anders doen dan uitgaan?" vraagt Brian aan me wanneer ik het hotel uit loop. De meiden stonden er nog. Inclusief Sarah. "Wat?" vroeg ik. "Pretpark hier in de buurt ofzo? Die is tot 2 uur open!" zegt Thom dan. "Lijkt me leuk" zeg ik en glimlach. Sarah was bezig op haar mobiel. Ze keek me geen seconde aan. "Er kunnen maar 5 personen bij mij in de auto.." zeg ik dan. "Er kunnen er ook 5 bij mij" zegt Sarah dan, zonder van haar mobiel af te kijken. "oke, dan rijden we gewoon apart en komen we daar weer samen" zeg ik dan. "Oke" zegt Sarah dan. Ze deed haar iPhone in de zak van haar korte broekje. Ze is zo mooi.. Waarom loog ik er over.. Ze was nu zeker helemaal gebroken en probeerde me zeker helemaal te vergeten. "Kom" zegt ze dan terwijl ze naar haar auto loopt. De meiden stappen in. Wij stappen ook in. Sarah rijdt achter ons aan, omdat ze niet wist waar het was ofzo denk ik. We rijden de parkeerplaats op. Wanneer we weer in een groep staan lopen we met zijn allen naar de ingang. Het was een soort Efteling/kermis gebeuren denk ik. Sarah pakte haar portemonnee. "tien" zegt ze dan. "Ik betaal wel" zeg ik dan. "Hoeft niet" zegt ze dan. "Jawel" zeg ik dan. Ze duwt me weg en geeft 150 euro aan de man. 15 per persoon dan.

We lopen naar binnen. Sarah loopt achteraan, weer bezig op haar mobiel. "Met wie praat je?" vraagt Sascha dan. "Jake" antwoord ze ongeïnteresseerd. Ik zucht. "Daar in!" roept Thom dan. Dan pas kijkt Sarah op. "Iel nee, daar word ik misselijk van" zegt ze dan. "Ja dan kunnen jullie twee wachten, want Dennis kan daar ook niet tegen" zegt Drew dan. Sarah haalt haar schouders op. Sarah gaat zitten en ik ga naast haar zitten op het bankje voor de ingang. "Was het leuk?" vraag ik dan.. "Ja, heel leuk" zegt ze dan. Ze meende het wel, maar ze zei het niet enthousiast. "Oh" zeg ik dan. "bij jou?" vraagt ze dan. "Ik was niet met meisje van Malibu.. Ik was alleen terrasje pakken en Rond kijken.."

Zeg ik dan.. "Oh, oke, leuk" zegt ze dan. Ik knik.. Dit kon nog lang stil blijven, aangezien ze haar mobiel weer pakte en begon te sms'en. Ik kijk wat om me heen.

~~~~

Sorry, dit hoofdstuk was misschien een beetje saai, maar was een beetje inspiratieloos! =( xxx

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu