* hoofdstuk 12.

1.4K 45 0
                                    

* hoofdstuk 12.

Dennis POV.

Elke week ging ik langs bij Sarah. En vandaag was ik naar Sarah gegaan. Nu zaten we samen op de bank en Chris lag boven te slapen. "Hoe is het met je school?" vraag ik dan. "Goed, ik begin volgend jaar weer met gewone school in mijn examen jaar. Dan stop ik met privé lessen." zegt ze dan. "Dan is Chris wat ouder.." zeg ik dan. "Ja, klopt" zegt ze dan. "Sarah?" vraag ik dan. "Ja?" antwoord ze dan.

Na een tijdje stilte zeg ik "Ik hou van je.." ze zucht. "Dat heb ik zo vaak van je gehoord. Ik geloof het, maar wil het biet meer geloven" zegt ze dan. "Ik heb het altijd gemeent. Alleen, toen je me vertelde dat je zwanger was, was ik zo geschrokken.. Het kwam gewoon onverwachts.." zeg ik dan. "Ik heb 9 maanden alleen gestaan. Je komt niet opdagen bij de geboorte maar de dag erna pas. Wanneer het voorbij is. Je was er niet voor je toen ik je nodig had.." zegt ze dan.

"Ik weet het. Ik had mijn Tijd nodig. Nadat ik het hoorde ben ik één keer uit geweest. Maar het was niks zonder jou" zeg ik dan. "Was je met een meisje?" vraagt ze dan. "Nee.." zeg ik dan. "Oh" antwoord ze dan weer.

Na een tijdje zegt ze "Dennis..?" ik kijk op. "Ik ook van jou, nogsteeds, ik ben nooit gestopt.." ik grijns. "Krijg ik mijn laatste kans? Dit keer écht mijn laatste?" vraag ik dan. "ehm.. Beloof je dat dit de laatste, laatste kans is?" vraagt ze dan. Ik knik meteen. "dan... ja." zegt ze dan. Ik sla mijn armen om haar heen. Ze drukt een kusje op mijn wang.

Sarah POV.

"Blijf je hier eten?" vraag ik terwijl ik de woonkamer in loop. "ben je heel de avond alleen?" vraagt hij dan. "Ja, de komende 3 dagen. Mijn ouders zijn op vakantie zodat ze een beetje rust krijgen" zeg ik dan. "Oke." zegt hij dan. "Dus je blijft" vraag ik dan. Hij knikt. "Hier" zeg ik en geef mijn iPhone aan hem. "mijn moeder zou bellen. Neem maar op. Dan ga ik even naar Chris." zeg ik dan en loop weg.

Wanneer ik Chris heb gevoed en terug de woonkamer inloop zie ik dat Dennis in slaap is gevallen op de bank, voor de tv. Ik glimlach en leg een dekentje op hem. Ik druk een kus op zijn wang en loop dan naar de keuken waar ik een glas water drink. Ik pak de afstandsbediening en zap wat op tv. Wanneer ik Jersey shore zie stop ik en kijk er naar. Ik besluit om gewoon te wachten tot Dennis wakker is. Dan bestel ik een pizza en zullen we gaan eten.

Na het eten ruim ik alles af. We hadden de schoonmaakster vrij gegeven. Ze had problemen met haar man. Ik ruim de keuken af. Wanneer er opeens handen om me heen worden geslagen van achter. Ik schrik even en glimlach dan wanneer het Dennis is. "Ben je klaar?" vraagt hij dan. Ik knik. Ik draai me om en sla mijn armen om zijn nek en zoen hem vol op, op zijn lippen.

~~

Ik wil best door schrijven! Helaas heb ik straks schoolfeest en wil jullie niet langer laten wachten. Sorry!

Vote & comment! x

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu