* hoofdstuk 15

1.3K 44 1
                                    

Dennis POV.

De hele nacht had ik wakker gelegen naast Sarah die op mijn borst sliep. Ik dacht maar aan 1 ding: Sarah die 9 maanden zwanger was, door mij. Ik had haar hart gebroken, en toch kwam ze bij me terug. Ik verdiende haar niet meer. Zij verdiende beter..

"Ben je al lang wakker lieverd?" hoor ik dan. Ik kijk Sarah aan. "Ehm, ja. Ik heb niet kunnen slapen" zeg ik dan. "Ah waarom niet? Waarom heb je me niet wakker gemaakt?" vraagt ze dan. Ik kijk haar in haar vertrouwde, liefdevolle ogen aan. "Je sliep te mooi. En ik dacht aan nouja.." zeg ik dan. "Aan wat?" vraagt ze dan. "Aan dingen." antwoord ik. "Zoals?" vraagt ze dan. "Jou" zeg ik dan. Ik druk een kus op haar voorhoofd en glimlach. Ze legt haar hoofd weer op mijn borst en haar hand op mijn buik. "Oeh ik voel je sixpack" zegt ze dan. Ik grinnik.

Dan gaat de bel. "Pff" zegt Sarah. Ze drukt op een knop van de afstandsbediening en de tv gaat aan. Dan verschijnt de voordeur in beeld. "Drew en Sascha. Die wisten zeker dat jij hier ook bent" zegt ze dan en staat op in haar korte zwarte broekje en normale roze hemdje. Haar haar zat nog in een perfecte staart. Ik hoor haar de trap af lopen.

Na een tijdje komt ze terug naar boven. "Ze willen samen ontbijten. Kom op luierd bed uit. Ik ga de oppas bellen" zegt ze en springt het bed op. Ze komt op me liggen en kijkt me aan. Ze drukt haar lippen op de mijne. Ik glimlach tegen haar lippen aan en laat mijn tong langzaam in haar mond glijden, wanneer zij dat ook doet voel ik me helemaal in de wolken. Ze is en blijft een goeie kusser.

Nadat ze zich terug trekt zegt ze "Ik wil de hele dag zo blijven liggen, maar dat kan niet." ik glimlach en antwoord dan "Ik wil voor altijd bij je zijn, en dat gaat gebeuren ook" ze drukt haar lippen weer op de mijne, maar dit keer een klein kort kusje. Dan staat ze op en gaat staan. "Nou, opstaan" zegt ze en trekt me aan mijn arm totdat ik uit bed val.

"Kies jij maar" zegt ze terwijl ze naar haar inloopkast wijst. Ik loop er naar binnen. Ik pak een kort broekje, een spijker en een roze soort bloesje. "Zo?" vraag ik dan. "Ja, leuk" zegt ze dan. Ik grijns. "In korte broekjes heb je een mooie kont, vandaar" zeg ik dan. "Ooohh Dennis!" roept ze dan. "ja wat? Mag ik niet naar de kont van mijn vriendin kijken?" vraag ik dan. "Jij kijkt toch ook altijd naar mijn sixpack" zeg ik. "Als je niet zo leuk zou zijn zou ik je allang een klap in je gezicht gegeven hebben." zegt ze dan. Ik grinnik. "Ik ga naar beneden" zeg ik dan.

Wanneer ik net haar kamer wil uitlopen springt Sarah op mijn rug. "Wacht op miiij" zegt ze dan. "Oke oke schiet op" zeg ik en haal haar van mijn rug af. Ik grinnik wanneer ze struikelt en mij meetrekt waardoor we beide vallen. Ik hang boven haar. "Je bent prachtig" zeg ik dan. "Jij bent super lief" zegt ze dan en drukt haar lippen op de mijne.

"Aahw" horen we dan. Geschrokken kijk ik op. Ik sta op en help Sarah dan met opstaan. "sorry, het was mijn idee" zegt Sascha dan. Ik grinnik om ze. "Ik ga me omkleden" zegt Sarah dan een beetje verlegen. Na 10 minuten komt ze aanlopen. Ze zag er prachtig uit, zoals gewoonlijks. "zullen we?" vraagt ze dan. We knikken en verlaten het huis nadat de oppas er is.

~

Beetje saai hoofdstuk, maar wel vol met liefde hahahaha =$

Vote, comment alsjeblieft! Dat geeft me ook weer motivatie om verder te schrijven! (: xx

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu