* hoofdstuk 21

1.2K 48 6
                                    

* hoofdstuk 21

Sarah POV.

Onderweg naar Dennis' huis ben ik stil. "Saar" zegt Dennis dan. "Vanavond hè. Kunnen we uit eten?" vraagt Dennis dan. "Ja, leuk!" zeg ik dan en glimlach. Wanneer we uitstappen doet Dennis de auto op slot en loopt naar me toe "Vandaag is de dag dat we echt hadden gekregen op die vakantie. Na alle gebeurtenissen. En ik heb zo'n spijt dat ik je alleen heb gelaten toen je zwanger was, maar ik beloof je dat ik je nooit meer zal verlaten" zegt hij dan. "Ahw Dennis" zeg ik dan en vlieg hem om zijn hals. Hij tilt me op terwijl ik hem knuffel en draait rond met mij in zijn armen.

Dennis POV.

Chris zou samen met de schoonmaakster en oppas thuis blijven. Ik was zo zenuwachtig. "Klaar" zegt Sarah dan wanneer ze de trap af loopt. "Wauw beauty" zeg ik en bloos wanneer ze haar handen in mijn nek legt en een beetje met mijn haar speelt. Ik sla mijn armen om haar heupen, losjes. Ze houd haar hoofd schuin en komt dichterbij. Net op het moment dat we beide onze ogen dicht willen doen horen we iemand "Oh het spijt me. Ik dacht dat jullie al weg waren" zeggen. Sarah kijkt meteen op. "Oh, geeft niet" zegt ze dan en bloost lichtjes. Ik glimlach wanneer ik haar zie blozen en laat haar rustig los.

Wanneer we op het toetje wachten pakt Sarah een pakketje en geeft het aan me. "Ah dat had niet gehoeven" zeg ik dan en glimlach. "Je dacht dat ik het vergeten was hè." zegt ze dan en glimlacht. Ik maak het open. "Oeh dankje lieverd" zeg ik dan wanneer ik zie dat het one million parfum is. Ja, het was iets kleins, maar we geven elkaar tussendoor ook veel cadeaus.

"Ik heb ook iets voor jou" zeg ik dan. ze kijkt op. Ik pak het doosje uit mijn zak. "Sarah. Ik weet dat we jong zijn, maar ik wil je echt niet meer kwijt. Ik wil samen oud met je worden" zeg ik dan. "Het trouwen kan wachten echt waar! Maar ik wil dat je op z'n minst met me verlooft" zeg ik dan en open het doosje waar de ring met de grote diamant in zit. Mijn huwelijks aanzoek zou nog romantischer zijn. Op een mooie plek. Een mooiere ring en ik zou op mijn knieën gaan. Ik zie tranen in de ogen van Sarah. "Wil je?" vraag ik dan. "Ja!" zegt ze dan blij. Opgelucht doe ik de ring om haar vinger en berg het doosje weer op in mijn zak.

Op dat moment komt er iemand binnen lopen. Oh lekker dan, m'n ex samen met een jongen die ik niet mag. Ik ken ze beide van school. "Dennis?" vraagt Hannah dan. "Hee" zeg ik dan awkward. "Oh ehm. Ik ben Hannah" zegt Hannah en steekt haar hand uit naar Sarah. "Sarah" zegt Sarah dan en schudt haar hand. "Ik hoorde dat je een kind hebt. Is het waar?" vraagt Hannah dan. "Ehm, ja" zeg ik dan.

Sarah POV.

Ik kijk verbaast naar het meisje wanneer ze "Weet je onze eerste keer nog toen we samen naar bed gingen? Hahahaha dat was zo grappig" zegt. Geschrokken kijk ik op. Die bitch. "Ehm, excuseer mij" zeg ik dan en sta op. Ik loop naar het toilet en kijk in de spiegel. Waar sloeg dat op? Waarom had Dennis over al z'n exen verteld behalve over Hannah?

Dennis POV.

"Kun je alsjeblieft weg gaan? Je verpest het helemaal voor me!" zeg ik dan. "Wat? Oh sorry hoor dat ik met feiten kom" zeg ze dan arrogant. "kom op schat" zegt ze dan tegen James en pakt zijn hand. Samen gaan ze aan een tafel helemaal aan de andere kant van het restaurant zitten.

Dan komt Sarah terug "Kunnen we gaan?" vraagt ze dan. Ze zag er een stuk minder vrolijk uit dan net. "Ehm ja tuurlijk schat" zeg ik dan.

"Waarom neem je een gebeurtenis van 3 jaar geleden ofzo nog sirieus. Toen kende ik je nog niet eens. Zij was mn eerste en het is ook maar een keer gebeurt met haar." zeg ik wanneer ze over Hannah begint in mijn slaapkamer. "Je loog er over. Je hebt nooit iets over ene Hannah gezegd?" zegt ze dan. "Ik was haar gewoon vergeten?" zeg ik dan. "Oh ja tuurlijk. Je vergeet ook echt het meisje die je ontmaagd. Weet je wat Dennis. Laat maar. Je bent gewoon niet te vertrouwen!" zegt ze dan. Net wanneer ze naar de ring grijpt pak ik haar hand vast. "Niet doen. Alsjeblieft. Niet doen" zeg ik dan. "Ik wil dat je me alles verteld" zegt ze dan. "Goed" zeg ik dan.

"Dus jullie hebben maar 1 maand gehad?" vraagt ze dan. "Ja, ik heb het toen uit gemaakt. Daarom probeert ze je jaloers te maken. Neem het alsjeblieft niet Sirieus en we zien haar toch nooit meer" zeg ik dan. "Goed. Maar ik wil echt niet meer hebben dat je tegen me liegt" zegt ze dan. "Jaa sorry" zeg ik dan en kijk omlaag. Pfff wat een kutwijf is die Hannah toch..

~~

Vote & comment

Als jullie twitter hebben zet jullie twitter in een comment of stuur een nf naar @THiSiSMEx_ xx

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu