İSTEMEYE GELİCEZ.

9.3K 395 28
                                    

Multimedia : Çınar

Daha 2 gün olmuştu bizim grup ile görüşeli ama çok özlemiştim. Bugünü arkadaşlarım ile geçirmek istiyordum. Hemen telefonumu alıp Masal'ı aradım. İlk çalışta açmıştı.

"Alo biriciğim nasılsın?" dedim. Sanki görücekmiş gibi birde gülümsüyordum.

"İyiyim de çok özledim be kuzuum seni."

"Bende öyle. Buluşsak ya hep birlikte."

"Aslına bakarsan Ece bugün kafe de olucağını söylemişti. Babası'nın işi mi ne varmış işte. Bizde oraya gideriz konuşuruz."

"Oluur süper bir fikir bu. O zaman ben Ege'yi arıyorum sende Berkay'ı ara haber ver.Öpüyoruum hadi bay baay." diyerek kapattım. Konuşmasına izin vermemiştim çünkü itiraz edicekti yine. Ben niye Berkay'ı arıyorum sen ara diye.

Hemen Ege'nin numarasını tuşladım.Bir süre sonra açmıştı.

"Alo hayırdır fıstık?Yoksa duydun mu? Oysa ki süpriz olcaktı ya."

"Ne saçmalıyorsun Ege sen? Ne süprizi? Neyi duydum mu?"

"Ne yani sen Çınar'ın geldiğini duyduğun için aramadın mı?"

"Ne?! Çınar mı geldi? Ne zaman geldi? Neden haber vermiyorsunuz hem bana?"

"Ooo kızım sakin ol ya. Sen ilk önce neden aradığını söyle."

"Az önce Masal ile konuştum. Ece'lerin kafesinde buluşalım diyecektim. Hiç itiraz kabul etmiyorum. Çınar'ı da alıp geliyorsun hemen. Öptüüm baay." deyip telefonu kapattım. Bu yüze telefon kapatma işini fazlası ile sevmiştim aslında. Ayy Çınar gelmiş oğluuum boruu muu?

Şimdi Çınar kim merak ediyorsunuzdur siz. Etmiyor musunuz ? Hm. Tm. Tşk. Ö.d Peki. peki baay. Şaka şaka şimdi Çınar Ege'nin kuzeni. Bildiğiniz üzere Masal , Ege ben ve Doğu çocukluktan beri yakın arkadaşız. Ee haliylen Çınar da öyle. Kendisi Antalya'da yaşıyor ama buraya arada geliyor. Fazlası ile özledim keratayı. Koşarak odadan çıkıp Doğu'nun odasına daldım.

"Upss.! Yanlış zaman da geldim sanırsam.". Doğu duş almış olmalı ki altın da bir eşortman vardı üzeri çıplaktı ve saçlarını kurutuyordu. Ahh canım ikizim. Ne tatlısın sen öyle yaa.

"Gel Doğa saçmalama sanki hiç görmedin beni böyle daha önce. İkizim değil misin lan?" diye söylendi.

"Öf sus be tamam."

"Hayırdır?" (Hayrın yolu bayırdır Doğu. Taam lan sustum nbfbdhfgfhjxjxxjj) Bu gözler ne oldu da böyle ışıldadı uzun zaman sonra."

"Çınar gelmiş Doğu. Ne zamandır görüşemiyoruz ya özledim işte."

" Şimdi anlaşıldı. Bizim onca zaman yapamadığımız yapmış. Seni böylesine güldürmüş aferin ona. Bizim şebekliklerimize gülmeyen Doğa hanım Çınar'ın geldiğini duyunca sevinç çığlıkları atar. Orantısız neşe saçar bu gözler. İyiyimiş." dedi. Ne yani kızmış mıydı? Hemen de gözlerim dolmuştu. Ne vardı bu kadar duygusal olunacak ya?

"Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?" Sesim ağlamaklı çıkmıştı.

"Doğa? Ah meleğim yapma böyle ya dalgasına demiştim onu. Seni böyle mutlu görmek benim için ne kadar güzel biliyor musun sen?" dedi ve masum msum bakmaya başladı.

"Deme bana öyle şeyler ya. Sana olan sevgimi biliyorsun. Üzülüyorum."

"Kıyamam sana ben ya gel buraya." dedi. (Kıyamazsın tabi Doğu kıyma makinesi misin?Sustum.!) Beni kendine çekip sarıldı. Ben her ne kadar tirp atmak istesemde yin dayanamamış ellerimi beline dolamıştım.Doğu sırtından gıdıklanan biriydi. (Yazar duygu yani ben de öyle jxxjjx) Ben de bile bile sırtını gıdıklıyordum. Doğu beni yavaşca itti.

İKİZLERWhere stories live. Discover now