KÖTÜ ŞAKA.

9.1K 388 7
                                    

Multimedia : Bir adet şebek Doğa ve Doğu ikizler. ☺

"Doğaaa? Nerdesiiin?" Bu Doğu'nun sesiydi. Benim burda olduğumu bilmiyorlardı yani. Ee o zaman küçük bi oyun oynayabilirim değil mi? Hem kızgınım ben ona. Hemen çalıların arkasına saklandım.

"Doğaa bu bi şakaysa hiç komik değil." diye bağırıyordu. Ay burası da ne rahatsızmış ya. Battı hep çalılar güzelim sırtıma.

" Doğu sakin ol abi buradadır nerde olucak allah aşkına?" diye söylendi Berkay. Aaa gerçekten birşey olsa böyle mi diyeceksin Berkay. Alıcağın olsun. İyice saçmalıyorum ben sanırım ya.

**********

"Doğa?!"

"Ne bağırıyorsun be başımda?" diye söylendim. Aaa ben en son çalıların arkasındaydım ya.Uyuya kalmışım tüh.

" Sonunda uyanabildin küçük hanım. Saatlarce seni aradım!. Sen yatmış uyuyorsun. Nerede? Çalının arkasında? İnsan bi ses verir değil mi?! Ödüm koptu burada ya?"

" Sadece bir şakaydı Doğu. Büyütme bu kadar ya."

" Ben mi büyütüyorum?"

"Evet."

" Anlamıyor musun? Korkuyorum Doğa. Sana birşey olucak diye ödüm patlıyor ve sen bunu bile bile bana oyun mu oynuyorsun? Çocuk musun sen? Artık birşeylerin farkına varma zamanı bence. Saçma sapan oyunlar oynama!"

"Bağırma bana Doğu.! Sadece şaka yapmak istedim."

"Çok güldüm sağol ya." deyip bahçeye çıktı. Ne yani sinirlenmişmiydi ? Saçmalık ama. Hemen yatağımdan kalkarak bahçeye çıktım. Doğu oradaydı.

''Özür dilerim, bu kadar kızacağını düşünmemiştim. Yine düşüncesizlik ettim affet beni. '' diyerek affetmesini bekledim. Biraz bekledikten sonra konuşmaya başladı.

'' O gün kafeden sonra kaza yaptın hatırlıyor musun ?'' dediğinde içimde birşeyler oldu sanki. '' İşte o gün anladım ben senin değerini. O gün söz verdim kendi kendime, bir daha Doğa'yı ne olursa olsun bırakmayacağım diye. Ben senin değerini geç anladım. Belki de onun cezasını veriyorsundur şuan bana ama yapma be Doğa, üzülüyorum yemin ederim. Sen bir an ortalıktan kaybolunca nefesim kesildi sandım. '' onu bu kadar üzdüğümün farkında bile değildim, ne kadar da aptalım. '' Yapma bana Doğa bunu. Sen bana annemden kalan son şeysin. Biraz geç olsa da farkettim bunu. Farkındayım normal ikizler gibi değiliz. Yani şu ana kadar aramız hiç iyi değildi. Ama şu an çok çok iyi. Çok garibiz. Bizi tanımayan birileri sevgili bile sanabilir öyle yakınız yani. '' haklıydı. Aramız bir anda çok iyi olmuştu. Garipti, ama harikaydı. Evet dışarıda görenler ya da bizi tanımayanlar ikimizi sevgili sanabilirdi. Ama bu pek umurumuzda değildi. '' Bunun ikimizinde umrunda olmadığını biliyorum. Herneyse ya, boşver affettim zaten. Ama sırf tatilin berbat olmasın diye. Evde konuşacağız bunları. Ayrıca şimdi bir sarılmayı hakediyorum ne dersin ? '' dediğinde gülmüştüm. Bizim Doğu'ydu işte her zaman affeden. Aynı benim gibi. Gerçi sadece beni böyle affediyor sanırım. Herneyse bir önemi yok diyerek kollarımı boynuna sardım. Seviyorum bu salağı.

*************

Olay çabuk unutulmuştu ve şu an her şey yolundaydı. Odaları da ayarlamıştık, şu anlık problem yoktu. Doğu ve Berkay bir odada, Yağmur, Ece ve Masal'larda bir odada kalacaktı. Beni dışlayıp Yağmur'u almışlardı. Bunu yazdım bir kenara. Ben ise tek başıma kalacaktım. Çınar tabii ki kendi odasında yatacaktı, yanında da Ege. Böyle ayarlanmıştı. Kimse problem çıkarmadı zaten. Büyük salonda Doğu ile Yağmur, Ece ile Ege, Masal ile Berkay takılırken canım sıkılmıştı. Koşarak yukarıdaki Çınar'ın odasına gittim. Kapıyı çalarak içeri girdim ama Çınar yoktu. Resim odasında olacağını düşündüğümden hemen resim odasına yöneldim. Çınar resim yapmayı çok severdi, bende öyle. Beraber hep resim yapardık. Duvarlarda bizim birçok resimlerimiz vardı zaten. Beraber yaptıklarımız. Odaya girdiğimde resim yapıyordu. Başka ne yapabilirdi ki?

İKİZLERWhere stories live. Discover now