KIZLAR GECESİ.

7.4K 329 8
                                    


Multimedia: Ece

-BUĞRA-

Masal ve Berkay olayından sonra herkes dağılmıştı. Bende bu durumdan faydalanıp Yağmur'un yanına gittim. Kapıyı çaldığımda sanki bekliyormuş gibi hemen açtı.

"Buğra, hoşgeldin." deyip içeri davet etti. Hemen tekli koltuğa oturdum ve Yağmur'un oturmasını bekledim.

"Bir şey içer misin ? " kafamı olumsuz anlamda sallayınca o da karşıdaki ikili koltuğa oturdu.

"Uzatmadan direk konuya dalıyorum. Doğu ile aranızda ki problemi birde senden dinlemek istiyorum. " kafasını hemen yere eğdi. Derin bir nefes alıp kafasını kaldırdı.

"Kıskançlık," klasik sorundu zaten bu kıskançlık. "hem kötü hem iyi bir şey. Hem sevgi göstergesi hem de ayrılık sebebi. Ya Buğra sorun o kızın ona yapışması değil." gözleri dolmuştu. "Sorun Doğu'nun kızı itme gibi bir girişiminde bulunmaması. Yani ne biliyim ya çok değişik bir duyguydu. Bir an onu kaybettim sandım. " Kahretsin ağlıyordu. Çok nadir ağlayan biridir. Doğa gibi değil. Güçlüydü Yağmur. Yani ağlamak güçsüzlük değil aksine rahatlatıcı bir ilaç gibi olduğunu düsünüyordum fakat etraftakiler ağlamak kelimesi 'güçsüzlük' bellemiş.
Hemen Yağmur'un yanına gittim sıkıca sarıldım.

"Ağla, ama sakın onu kaybettiğini düşünme. Çünkü onun seni sevdiğinden adım gibi eminim. O seni kaybetmez Yağmur. Sende onu kaybetmezsin, kaybedemezsin. "

"Nerden biliyorsun ? "

"Yağmur, ben bir erkeğim ve diğer erkeklerin gözlerinden anlayabilirim. Yani tesadüfen anlamak değil bu ya da görür görmez farkedilcek bir şey değil. Dikkatle bakınca anlaşılacak bir şey bu. Ben Doğu'nun gözlerine dikkat ederek baktım. Sana bakarken baktım, öyle sevinçliydi öyle neşeliydi ki. Gözlerinden okunuyor seni sevdiği. "

"Buğra, bilemiyorum çok hızlı oldu. Daha neyi sevip sevmediğini ayrıntılı bilmiyorum. Huylarını bilmiyorum mesela. Bildiğim tek şey, ona değer vediğim, onu sevdiğim. "

"Önemli olan da bu ya. " derin nefes aldım ve devam ettim. "Şimdi ara vermek mi istiyorsun? Düşünmek mi istiyorsun? İstediğini yap ama ona güven. O seninle evlilik hayalleri kurarken dediklerin kırıcı olabilir onun için. "

"Ne ? Evlilik mi şaka falan mı ? Sen nerden öğrendin be ? "

"Ee siz dedikodu yapıp erkekleri çekiştirirseniz bizde kızları çekiştiririz. Bak tüyoda verdim gerisi sana kalmış. Hadi ben gidiyorum, görüşürüz. " ayağa kalkıp sarıldı.

"İyiki varsın Buğra, iyiki. Ailem bile böyle düşünmüyor beni. Ya da düşünüyor da hissettiremiyor. Bana beni sevdiğini, değer verdiğini, düşündüğünü hissettirdiğin için çok teşekkür ederim. " duygusallık yok!

"Her zaman, ne olursa olsun, kavga etsek bile yanındayım. Her zaman, ne olursa olsun, kavga etsek bile yanında olacağım. "

Sarılıp vedalaştıktan sonra hemen abimin yanına gittim bu konuyu da halletsem iyi olacak. Eve kısa sürede varmıştım.

"Abi gelsene bi konuşalım. "

"Noldu iyi misin ? "

"İyiyim iyiyim de şu konuyu konuşsak daha iyi olacağım. " anlamaz gözlerle bakıyordu.

"Hangi konu ? "

"Doğa konusu. "

"Doğa ? " dedi anlamamış mıydı ?

"Hani şu iş ayarladığın. "

"Hee. Ee ne olmuş Doğa'ya ? İyi değil mi ? "

"İyi. Nerden tanışıyorsunuz ? "

İKİZLERWhere stories live. Discover now