BEN ÇALIŞMAK İSTİYORUM.

8.8K 352 29
                                    

Arkadaşlar ropörtaj işi olmadı. Yani çok fazla soru gelmedi, bizde yapmak istemedik. Ama isterseniz merak ettiklerinizi yorum yaparakda sorabilirsiniz. Hepsini cevaplarız. Sizin bir yorumunuz bir vote'den daha kıymetli bizim için. Hikayemiz hakkında düşüncelerinizi belirtmenizi istiyoruz. Sizleri seviyoruuz.Kıymetlilerimiizsiniz. Öptüüük!

Multimedia : Doğa Kaya

-DOĞA-

Antalya tatilimiz bitmişti.Evet biraz kısaydı ama her şey tadında güzeldir öyle değil mi? Yataktan kalkıp banyo'ya geçtim. Elimi yüzümü yıkayıp aşağıya indim. Mutfaktan gelen ses ile oraya yöneldim. Babam ve Doğu önlükleri takmış kahvaltı hazırlıyorlar. Fazlasıyla tatlılar ama bunlar. Telefonumu alıp fotoğraflarını çektim. Sesi duymuş olucaklar ki ikisinin de kafası bi an da bana döndü. Yanlarına geçip ikisinin de yanaklarından öptüm. Babam sağ'ına beni sol'una da Doğu'yu alıp saçlarımızı öptü.

" Ah iyi ki varsınız yavrularım." dedi babam. Ya canım benim ya.

" Sende iyi ki varsın babam." deyip yanağını öptüm. O da memnuyetle gülümsedi. Daha sonra onlar krep'leri yaparken ben de masayı hazırladım. Krep'ler hazır olduğunda hepimiz masa'ya geçtik.

" Baba ben size bir şey söylemek istiyorum."

" Söyle bakalım."

" Ben çalışmak istiyorum." dediğimde Doğu çayı püskürttü ve öksürmeye başladı. 'Helal ,helal' diyerek sırtına vurdum.

" Ne çalışması kızım? Paraya mı ihtiyacın var? Bana söylesen hemen halleder-"

" Hayır babacım. Ben sadece çalışmak istiyorum.Çalışmanın nasıl bir şey olduğunu hissetmek, zorluklarını öğrenmek istiyorum. Hem sadece şu tatil sürecinde."

" Nasıl bir şey istiyorsun peki?"

" O konu da henüz bir fikrim yok ama hem eğlenmek hem çalışmak istiyorum o kadar."

" Madem bu kadar çok istiyorsun peki bakalım. Ama en ufak bir terslik olduğunda bana söyliyeceksin ve iş konusu kapatıcaksın. Çalışmaya başladığın işi de ilk önce bana söyleceksin güvenli mi değil mi? Tamam mı?" dediğinde içim kıpır kıpır olmuştu.

" Çok teşekkür ederim babacııım." diyerek sarıldım. Kahvaltı bittikten sonra odama çıkıp üzerimi giydim. Bugün Kutay'la buluşacaktık. Saçlarımı tarayıp salık bıraktım. Koluma çantamı takıp kapıyı açtım. Hoplaya zıplaya merdivenlerden indim. Babam ve Doğu televizyon izliyorlardı.

" Hayırdır siz bugün evde misiniz?"

" Evet baba - oğul vakit geçiriyoruz işte." dedi babam.

"Alla alla?" dedim elimi de belime koymuş kıskançlıkla bakıyordum.

" Sen nereye böyle ?" diye sordu Doğu.

" Dışarı arkadaşımla buluşacağım?"

"Arkadaş?"

"Tanımazsın?"

"Tanıştır o zaman."

" Of Doğu ya. Ben çıkıyorum hadi öptüm." diyerek kendimi dışarı attım. Bir de Doğu'ya laf anlatmak ile uğraşamazdım yani. Taksiye atlayıp gideceğim yeri söyledim. Kutay'ın durumuna aslında üzülüyorum yani sevdiği insanın başka biriyle evlendiğini düşündükçe ben kötü hissediyorum, o nasıldır düşünemiyorum bile. 15- 20 dakika sonra buluşacağımız kafeye gelmiştim. İlerideki masada oturan Kutay'ı görünce hemen yanına gittim.

İKİZLERTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang