EVLENECEK.

10K 447 28
                                    

İKİZLER-Wattpad facebook sayfası açıldı. Yorumda paylaşıcağım linkini. Bi bakamnızı tavsiye ederim. Hikaye ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Ayrıca yeni kapak yapıldı. :DD

Multimedia : Doğa

Buğra ve mağaza da elbise yüzünden tartıştığımız çocuk.İkisi de benim gibi şaşkındı.Ben dahi hiç beklemiyordum bunu. Buğra'yı bir hafta'dan sonra ilk kez görüyordum.Saçları uzamıştı ve fazlasıyla yakışmıştı.Arada saçları gözüne girecek gibi oluyordu ve Buğra eli ile her seferinde düzeltiyordu.Bir yandan da bana bakıyordu. Ona fazlasıyla kırılmıştım. Beni bir başıma orada bırakması hiç hoş bir durum değildi açıkçası.Beni hiç düşünmüyor muydu? Ah herneyse onu umursamayacak, gerekmedikçe de konuşmuyacaktım. Öyle değil mi?

Mağaza da elbise yüzünden kavga ettiğimiz çocuk'un adı Kutay'mış.Aslında o kadar da kaba değil. Sevecen tavırları ile tatlı biri aslında. Fakat telefon'u çaldı ve önemli olduğunu söyledi.Bu yüzden özür dileyerek kalktı masadan.

Masa da tatlı mı tatlı bir kadın veyanında eşi olan beyefendi Buğra'nın anne ve babasıymış. Babam ile birşeyler konuşuyorlardı fakat ben pek birşey anlamıyordum. Eh konu iş olunca tabi anlamamam pekte şaşırılıcak bi mesele değil. Telefonumun titremesi ile bir anda sarsıldım. Kendime geldiğimde telefonu açtım. Doğu 'Evdeyim. Siz neredesiniz?' diye bir mesaj atmıştı.

'Babamın bir iş toplantısı varmış bende onunla beraber geldim işte. Yemek yiyoruz şu an. Ve iş konuşuyorlar durmadan. Beni arasana Doğu.' diye mesaj attım. Bir beş dakika sonra beni aramıştı. Ben de izin isteyip terasa yöneldim.

"Alo Doğa iyi misin canım?"

"Çok bunaldım burada Doğu ya. Sen ne yapıyorsun?"

"Hiç pizza söyliyceğim şimdi acıktım da." dedi.

"Doğu pizza 2 olsun. Ben izin isteyip kalkıcam." dedim ve telefonu kapattım. Fazlası ile gerilmiştim burada. Bu elbise ile de hiç rahat değildim hem. Bana ters böyle şeyler ya rahat olmalıyım.

Arkamı döndüğümde Buğra'nın da burada olduğunu gördüm.

"Doğa özür dilerim."

"Önemli değil Buğra. Boşversene."

"Doğa konuşalım işte lütfen."

"Doğu evde beni bekliyor. Belki başka bir zaman kusura bakma." deyip masaya geldim.

"Eğer bi sorun olmazsa ben kalkabilir miyim efendim?"

"Bir sorun mu var kızım" dedi babam.

"Hayır babacım yok birşey. Doğu evde bekliyor.Onun yanına gideceğim." dedim.

"O zaman şöförümüz bıraksın seni kızım. Gece vakti tek başına olmaz şimdi." dedi Ahu Hanım tüm kibarlığı ile. ( Buğra'nın annesi).

"Peki olur. Teşekkür ederim."

Arabanın önüne geldiğimde şoför de beni bekliyordu. Adımın seslenilmesi ile arkamı döndüm.

"Nereye?"diye sordu Buğra.

"Eve gideceğim. "

"Gel ben bırakırım seni."

"Saol şoför bırakacak beni."deyip arabaya bindim.

***

"Nerede kaldın? Çok merak ettim."

"Geldim işte Doğu. Bekle üzerimi deģistiriyim."diyerek odama çıktım.

"Mmm pizzalarda gelmiş miss."

"Hadi otur da az konuşalım. "

"Ne konuşucaz ki?" dedim pizza dilimini ağzıma atarken.

İKİZLEROnde histórias criam vida. Descubra agora