SANA KARIŞMAK İSTİYORUM

6.6K 246 63
                                    

Okulun ilk haftası çabucak geçmişti. Bugün cumartesiydi ve haftaya olan düğün için kızlar ile alışveriş yapacaktık. Hafta sonu bile uykumdan oluyor üstüne üstelik sabahtan akşama kadar ayaklarımız şişene kadar gezecek olmamızın baskısı altında kalıyordum. Umarım bir an önce başlar ve biter umuduyla yataktan kalkıp doğru banyoya koştum. Banyo da ki işimi halledip gardropumun kapağını açıp kıyafetlerle bakışmaya başladım. Her kız da olduğu gibi önümde bir çok seçenek olmasına rağmen ne giymem gerektiğini bilememe hissi bende de vardı. En sonunda bu saçmalığa son verip jean şortumu giyip üzerine üzerinde sonsuza dek anlamı taşıyan beyaz tişörtümü giydim ve belime karei gömleğimi bağladım.Converslerimi de giyip hızlıca çantama da bir kaç parça eşyamı koyup çıktım. Kızlarla olan grubumuza çıktığımı belirten bir mesaj iletip yürümeye başladım. Hava oldukça güzeldi bu yüzden yürümek işime gelmişti. Pekte uzak sayılmazdı zaten buluşacağımız avm.

Yarım saat sonunda avm'nin önüne gelmiştim. Taksiden inen Ece'yi görüp hızlı adımlarla yanına ulaştım. Sarılıp,öptükten sonra bir süre öyle bakışıp gülüştük.

"Bizim kızlar çoktan gelmiş güzelim bizde hızlı olalım bence mâlum Masal'dan bize giyecek elbise kalmayacak." derken bir yandan da avm'nin içine giriş yapmıştık. Çantamdan telefonumu çıkarıp masal'a nerede olduklarına dair mesaj attım. Kısa sürede cevap gelmişti. Söylediği yeri kolayca bulup onlarla karşılaşmıştık.

"Ee buldunuz mu bakalım güzel bir şeyler"

"Doğaa hiç güzel bir şey yok ki" derken suratı asıktı.

"Sen beğenmedin değil yani elbise yok dime Masal?" diyerek güldüğümde somurtuk bir yüz ile karşılık vermişti.

"Hadi siz de öyle bakmayı kesin yüzüme ve kendinize bir şeyler bakın" diye konuşmaya başlamıştı. Gözüm güzel gelen ilk şeyi alacak ve mümkünse bir an önce buradan tüyecektim. Fazlası ile uykum vardı ve şu teyze olayı ile ilgilenmeliydim.

***

Bir kaç mağaza sonucunda ben tercihimi kırmızı bir elbiseden yana kullabmıştım. Straplez kesimli ön kısmı dizlerimin hafif üstünde olan arkası biraz daha uzub ve tül olab bir elbise seçmiştim. Ece fazla koyuya kaçarken yağmur daha cıvıl cıvıl bir şey almıştı. Masal ise hiç bir ley beğenmemekte ısrarcıydı. Sabahtan beri denediği yaklaşık 100 elbiseden hiçbirinde tatmin olamamıştı. Hâlâ da arıyordu. Telefonumun melodik sesini duyar duymaz elimi cebime attım. Buğra arıyordu.

"Sevgilim alışverişiniz bitti mi?"

"Masal haricinde evet hepimiz elbisemizi aldık."

"Ne zaman çıkacaksınız?"

"Fazlasıyla yoruldum. Tek isteğim bir çift kol ve huzurlu bir uyku." dediğimde harikası kahkahasını bahşetmişti.

"O zaman hemen gelip alayım seni."

"Gerek yok ya,taksiye atlar gelirim"

"En azından şöförü gönder-"

"Buğraa gelirim ben canımın içi."

"İyi bakalım görüşürüz o zaman, çabuk gel,özledim." dediğinde gülümseyip telefonu kapattım.
Arkamı döndüğümde yerimde sıçradım.

"Kız sen beni mi dinliyorsun"

"Yok be ne dinliyceğim seni. Nereye gidiyorsun?"

"Bence gayet iyi biliyosun Yağmurcuğum." diyerek ece ve masalın yanına gittim.

"Kızlaar ben buğranın yanına gitsem sorun olmaz değil mi?"

"Yok güzelim,keyfine bak sen."

"Görüşürüz" ikisini de öpüp hızlı adımlarla mağazadan çıktım. Sevgilimi özlemiştim nihayetinde.

Şansıma kısa sürede taksi gelmişti. Gideceğim yeri söyleyip arkama yaslandım. Alışveriş beni yormuştu. Masal da öyle. Umarım istediğini bulurdu da tüm hafta asık suratla gezmezdi.

"Kızım geldik." diyen amcaya parayı uzatıp taksiden indim. Kapıya varıp zile durmadan bastım. Bir kaç dakika sonra açılan kapı ile buğra'nın üstüne atladım diyebiliriz.

"O kadar çok mu özledin bakalım" dediğinde gözleri yüzümden aşağıya indikçe kaşları çatılmıştı.

"Şort giydin ve taksiye bindin öyle mi?"

"Yaşlı bir amcaydı zaten"

"Kimseye güven olmaz. Şimdi genci,yaşlısı mı var? Kimse senin bedenini süzemez arkadaş" dediğinde hafif gülüp yanaklarını öptüm.

"Burada mı bekliyceğiz?"

"Akıl mı kaldı kızım geç içeri geç."

"Aç mısın? Bir şeyler hazırlatayım mı?"

"Yok canım." dediğimde mutfaktan çıkan hizmetli gözüme takıldı. Buğra'nın kulağına yaklaşıp 'yeni kız mı bu ya?'

'Evet yeni. Pekte güzel maşallah dime?" Diye sorduğunda omzuna geçirmiştim bir tane.

"Ah napıyorsun ya?"

"Ay canım çok mu acıdı"

"Eveet. Öpte geçsin."

"Oh az bile." diyerek hızlıca yürüdüm. Kısa sürede yanıma ulaştı ve bedenimi ona doğru çevirdi.

"Tepkini görmek için öyle dedim. Yoksa banane ki o kızdan." deyip ellerime öpücükler kondurdu ve beni kendisine çekip sarıldı.

'Özür dilerim doğa. Seni çok seviyorum biliyorsun'

"Başka kızlara bakarsan o gözlerini oyarım biliyorsun" diyerek gülümsemiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Başka kızlara bakarsan o gözlerini oyarım biliyorsun" diyerek gülümsemiştim. Fazla uzatmanın alemi yoktu.

***

BUĞRA

'Ellerin ellerimde,gözlerin gözlerimde kalbinde bende olacak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Ellerin ellerimde,gözlerin gözlerimde kalbinde bende olacak. Bir kaç yıl sonra da ellerimize bir kaç el daha eklenecek ve kalbimize minik kalpler eklenecek,mutluluğumuz katlanacak sevgilim. Seni seviyorum.'

'Unutma ki her ne olursa kalbim daima senin kalbinin yanında sevdiğim. Her geçen gün daha hızlı atıyor bu kalp. Senin için atıyor. Her an sana sarılmak istiyorum. Aklımla kalbimle sana karışmak istiyorum. Bende seni çok seviyorum sevgilim.'

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İKİZLERWhere stories live. Discover now