Capitolul 15: Viziune?

665 41 8
                                    

Vreau sa incep capitolul asta multumindu-i lui @LoveNandM pentru ideiile pe care le voi folosii pe parcurs. Meriti dedicatia asta! :)))

Din perspectiva autorului.

Se pare ca nici vremea nu a tinut cu mine!  isi spuse Evelyn in sinea ei continuand sa mearga prin ploaia consistenta aparuta de nicaieri. Era ingandurata in legatura cu cele intamplate mai devreme. Lucruri banale probabil! Se gandea ea facand pasi tot mai rapizi din ploaie. Gandul ii zbura la multe, si totusi la nimic. Vroia sa ajunga mai repede acasa. Era destul de obosita. Cine poate sa digere atatea? Atat de multe, atat de repede. Totul parea a fi o nebunie... si teoretic vorbind, chiar era!

Ingandurata fiind si deloc atenta la drum, nici nu mai putea distinge trotuarul de sosea. Martora fiind masina care era pe punctul sa o calce in urma cu cateva secunde. Cum sunt posibile toate astea? Se intreba oprindu-se brusc din mers. Nu! Nu se poate!

In urma cu 24 de ore ☆

- Faci vraja sau nu? Intreba Darcian vizibil plictisit dar cu o urma de disperare.

- Ai rabdare, magia nu merge asa! Spuse Scarlett dandu-si ochii peste cap. Citea , foarte pasionată fiind, din cartea cu vraji câştigate pe un termen mai lung de la mătuşa sa.

- Atunci cum merge? Continua acesta tinand-o  pe a lui. Scarlett îl fulgeră. Tonul liniştii din camera era scăzut. Nici măcar mărcile ironice ale lui Evelyn nu mai apăreau. Se simţea oarecum ciudat. Un gand nefiresc de nelinişte o străbată fortand-o să nu schiţeze nici-un fel de gest.

- Hei, te simţi bine? Întreba Emily spre Evelyn, aşteptând un răspuns pozitiv. Aceasta dădu din cap.

- Da, poker-face-ul e interzis în casa asta! Spune Darcian sarcastic dar Evelyn nu-l băgă în seamă. Asta se putea numii ciudat. Ea mereu găsea replici ironice referitoare la comentariile lui Darian. Cu siguranţă nu se simţea bine.

- Si daca cutia asta este o... cutie! Nimic special la ea? intreba Evelyn , iar Scarlett se stramba.

- Oh, incetati cu vorba! Nu ma pot concentra! spuse aceasta rascolind mai departe cartea. Evelyn isi lasa privirea sa cada spre Emily care-i soptii un Vom afla apoi se concentra mai departe pe ce facea Scarlett. Era destul de curioasa de ce urma sa se intample gandindu-se la sansa ca vraja sa-i esueze fiind aparent prima oare cand isi vedea prietena facand o vraja. 

Scarlett inchise cartea brusc lasand-o pe masa. Murmura un Sa incepem apoi se ridica ducandu-se la masa unde era pozitionata cutia aceea blestemata. Aprinse doua lumanari in jurul ei, toti find atenti la fiecare miscare facuta. Pana si Darcian isi lasa la o parte glumele seci privind cu atentie tot ce se intampla in fata lui. Surprinzator isi spune Evelyn ironic in capul ei, aruncand cate un ochi din cand in cand spre el. Era o liniste deplina, cu totii asteptand sa vada rezultatul. Scarlett isi pozitiona mainile pe cutia aceea apoi inchise incet ochii incepand sa rosteasca niste cuvinte stiute doar de ea. Admosfera camerei se tempera , lucrurile incepand sa se zguduie asemenea unui cutrem destul de ridicat. Evelyn privii nelinistita in jur strambandu-se la fiecare lucru anormal care se intampla. AI zice ca dupa atata timp s-ar fi obinuit cu anormalul, dar din cate se pare , e clar ca nu.

Scarlett incepu sa rosteasca din ce in ce mai tare si mai repede acele cuvinte incepand sa tremure la propriu, vraja devenind tot mai intensa. 

- Ce se intampla? intreba Evelyn nesigura de situatie. Emily ii facu semn sa taca, nevrand sa o intrerupa pe Scarlett din ceea ce facea. Poate patii ceva? intreba aceasta mai departe folosind un ton speriat. 

- Evelyn, ssh! spuse Emily aruncandu-i o privire manioasa. Evelyn ii privii pierduta pe fiecare in parte apoi isi stranse bratele mai bine la piept nelasandu-si ego-ul ranit la vedere. 

Asta nu e tot!Where stories live. Discover now