Capitolul 20: Dinou.

574 39 7
                                    

- Dispari! suiera Darcian printre dinti privind la tipul de langa mine. Am inceput sa chicotesc, fiind amuzata de situatia din fata mea. Habar nu aveam ce urma sa se intample dar probabil situatia ar fi facut toata seara mai amuzanta. Acesta il privea cu un dispret onorabil, facandu-l pe tipul de langa el sa zambeasca batjocoritor si pe mine sa ma amuz de-abinelea. Ochii sai albastrii se intunecasera facandu-se de o culoare stranie. 

- Si ma rog, de ce? intreaba acesta pe un ton autoritar, usor amuzat facand un pas in fata si privind atent spre mine. Fata sa de obsedat ar fi trebuit sa ma bage in sperieti dar mai mult ma amuza. Darcian isi ingusta privirea mijindu-si ochii intr-un fel straniu facand si el un pas in fata. Am privit oarecum confuza, continuand sa zambesc. Il tintea cu privirea parca vrand sa-l ucida, lucru care nu mi s-ar parut chiar atat de anormal pe moment.

- Doar pleaca! ii spune mai apoi pe un ton calm privindu-l fix in ochi cu aceeasi privire de ucigas. Ii zambea superior vrand sa-l intimideze si sa fiu sincera, nu cred ca are nevoie de un zambet pentru a intimida persoane.

- Si daca nu vreau? continua tipul acela sa-l provoace verbal, impingandu-l mai apoi cu mainile inapoi. Oh!  Darcian isi ridica privirea spre el fiind vizibil nervos, moment in care si-a infipt mainile in tricoul sau ridicandu-l deasupra solului. L-a privit drept in ochi, tipul incepand sa-si piarda din tupeu... si glas fiind imobilizat de puterea lui Darcian.

- Nu vrei probleme, asa ca dispari! Ii scuipa cuvintele in fata apoi ii dadu drumul brusc, lasandu-l sa cada zgomotos pe podea. Statu cateva clipe jos apoi se ridica imediat fiind usor speriat. Il mai privii odata pe Darcian, urmand sa-mi arunce si mie o privire apoi scutura din cap intorcandu-se cu spatele si disparund din aria noastra vizuala.

Am privit in stanga si in dreapta fiind surprinsa de faptul ca nimeni nu observase tot spectacolul oferit pe gratis apoi am ridicat din umeri indiferenta strambandu-ma in momentul in care Darcian se pozitiona in fata mea. Privirea lui era intunecata dar incetul cu incetul se diminua, insa nu cu mult, privindu-ma cu atentie. Si-a intors capul pe o parte asteptand sa zic ceva insa sa fiu sincera, habar nu am de ceea ce as putea spune.

- Cine mai e si tipul asta? Intreaba simtindui-se dezgustul din glas. Am ridicat zambind din umeri privindu-mi manechiura. Darcian privea usor confuz spre mine, ochii lui reintorcandu-se la culoarea aceea perfecta de albastru.

- Habar nu am, iar acum nu mai am nici sansa sa aflu cine e. spun strambandu-ma asemenea unui copil mic. Darcian se apleca usor spre mine privindu-ma atenta mai apoi dand afirmativ din cap razand batjocoritor.

- Esti beata! imi zice urmand sa faca un pas spre mine, eu facand unul inapoi. Nu e de bine! Imi amintesc ultima oara cand ai fost beata si avand in vedera ca suntem si intr-un club... Am expirat cateva clipe simtind un miros apasator de bautura care nu parea sa vina doar de la tinuta mea.

- Doar eu sunt beata? intreb razand mai departe apropiindu-ma inapoi. Darcian isi dadu ochii peste cap zambind afectat. 

- Eve, eu nu sunt beat. Posibil sa fii baut putin, dar nu sunt beat. imi zice convins de ceea ce spune lucru care m-a facut sa pufnesc batjocoritor. De ce razi? ma intreaba ridicand o spranceana si privindu-ma obosit. Am clatinat din cap razand, mai apoi apropiindu-ma mai mult de el inconjurandu-mi gatul cu mainile mele. M-am apropiat usor de fata sa, privindu-l atent in ochii. Darcian se apleca usor spre mine mine , buzele noastre fiind la cativa cm. Ii puteam simtii respiratia calda peste fata mea, lucru care ma facea sa ranjesc mai departe. Fara nicio ezitare, mi-am izbit rapid buzele de ale sale. Dupa cateva secune, Darcian raspunzandu-mi la sarut adancindu-l cat de mult cu putinta. L-am tras mai aproape de mine, jucandu-ma cu mainile in parul sau saten, el plimbandu-si mai departe mainile pe corpul meu.

Asta nu e tot!Where stories live. Discover now