Capitolul 18: Situatii rele.

562 40 10
                                    

Ok, capitolul este super naspa si nu. De data asta chiar nu glumesc. De aia am si intarziat cu el pentru ca nu stiam ce sa scriu in el fiind intr-o pana imensa de idei. Sper totusi sa va placa chiar daca mie nu-mi place cum mi-a iesit. Mersii pentru cele 9,3 k cititori si 531 voturi. Sunt mai mult decat fericita. Va multumesc tuturor care cititi cartea asta si ma sustineti cu mesaje care apropo chiar ma ajuta mult. Acum va las sa cititi. Lectura placuta! :* 

- Ce naiba Emily? spun ducandu-mi mana la piept respirand alert. Mai speriat! continui si o vad cum ma priveste ciudat. Am aprins lumina in speranta de a lumina situatia.

- Scuze, spune pe un ton mai jos strambandu-se. Mi-am dat ochii peste cap indiferenta apoi m-am rezemat de perete. M-a analizat cateva clipe, privind confuza , facandu-ma sa ma intorc cu fata spre ea.

- Cum ai intrat? o intreb restabilindu-mi respiratia. 

- Pe usa. zice aceasta ridicand din umeri. Mi-am aplecat capul pe o parte privind confuza.

- Usa e deschisa? Intreb mirata ducandu-ma brusc langa ea si inchizand-o. Darcian a lasat-o deschisa? spun mai mult in soapta dar o observ pe Emily cum ma priveste ciudat.

- Darcian a fost aici? ma intreaba surprinsa mutandu-si privirea spre stanga.

- Da. spun simplu si imi mijesc ochii confuza. Dar tu ce cauti aici? o intreb mai departe punandu-mi mana in sold. Nu intelegeam ce era cu atata interogatoriu din partea mea dar se pare ca, chiar insistam pe subiectul asta.

- Darcian mi-a spus sa vin aici. imi spune incruntandu-se. De ce am impresia ca vorbim numai despre Darcian?! Ce probleme s-au intamplat mai exact? Avand in vedere ca venea de la tine... banuiesc ca aici trebuie sa fie problema.

- Problema?

- Asta e tot ce mi-a spus inainte sa plece! imi spune si ma baga total in ceata.

- Em, sa o luam mai incet. Nu inteleg prea multe. Despre ce problema ti-a spus Darcian mai exact? o intreb inchizand ochii incercand sa ma linistesc. Emily deschise gura confuza si deja nervii incepeau sa apara din toate partile.

- Ok, ce se intampla mai exact? ma intreaba , iar eu expir tot aerul cel tineam in mine. 

- Tu nu stii absolut nimic? Darcian nu ti-a povestit nimic? o intreb ridicand o spranceana, aceasta dand negativ din cap. Am inspirat adanc si am continuat. Ei bine... e posibil sa fi facut o mica chestie... chestiuta ce nu trebuia sa o fac. Spun incordandu-ma , incepand sa ma joc incontrolabil cu degetele.

- Adica? ma intreaba confuza si incep sa ma fastacesc iar.

- Of... am facut exact lucrul pe care Darcian mi-a spus cu seriozitate sa nu-l fac. continui destul de repede. Emily se stramba in continuare, stiind prea bine ca nu intelege ce vreau sa spun. Am privit-o cu subinteles, aceasta avand aceeasi privire confuza. Dupa cateva clipe in care se gandii, aceasta a marit incet ochii lasandu-si gura deschisa.

- Doar nu ai... , incepe sa vorbeasca dar se opreste singura nestiind cum sa iterpreteze situatia. Ai facut vraja? ma intreaba nervoasa tipand facand un pas fulgerator spre mine.

- Teoretic vorbind... Scarlett a facut-o! spun ridicand mainile in sus instinctiv in semn de pace.

- Te-ai tampit? ma intreaba pastrandu-si tonul serios si nervos. Am chicotit usor la afirmatia sa apoi am inchis incet ochii.

- Amuzant, asta a spus si Darcian cand a aflat! spun pe un ton usor amuzat si pot citii iritarea de pe chipul lui Emily. Si-a dus usor mana la frunte inchizand ochii, dandu-mi de inteles ca se gandeste la ceva.

Asta nu e tot!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin