Capitol special

450 41 4
                                    

 - Nu este suficienta putere! striga aceasta nervoasa si frustrata invartindu-se  imprejur disperata. Imprejurul locului nu se putea zarii nicio farama de lumina, fiind bineinteles si noapte. Fiecare dintre acele vrajitoare privea speriata spre Destra cum incerca din rasputeri sa duca vraja la bun sfarsit insa se putea observa cum nu avea sa aiba un sfarsit , nefiind destula putere. 

- Asta nu v-a merge niciodata! isi facu una dintre vrajitoare curajul sa vorbeasca, iar o liniste apasatoare se lasa. Destra isi intoarse privirea spre ea, strambandu-se instinctiv. isi lasa capul pe o parte zambind afectata apoi continua sa vorbeasca.

- Nu cred ca am cerut parerea cuiva! Striga enervata privind-o pe cea ce indraznii sa strice linistea apasatoare din camera. Celelalte vrajitoare privira nedumerite spre Destra cum continua sa vorbeasca fiind vizibl speriate. Trebuie sa mearga. Intreg cosmarul asta se v-a sfarsii odata cu existenta acestor monstrii. spuse pe un ton mai serios fiind sigura de fiecare cuvant.

- Are dreptate! Nu stim daca v-a merge. De ce sa facem asta? Ne riscam vietiile. incepu si Liana sa vorbeasca, folosind un ton serios si amenintator in acelasi timp, cat sa poata fii cat mai mult luat in serios. Destra o fulgera si pe aceasta rapid cu privirea mijindu-si ochii nervoasa.

- V-a merge! tipa Destra iar simtindu-se depasita. 

- Sa fim seriosi, nu avem destula putere! Si nici nu mai avem de unde sa putem lua. Intelege Destra, nu putem sa facem vraja asta. continua Liana sa vorbeasca fiind sigura de fiecare cuvant rostit. Linistea continua sa persiste fiind mult mai tensionata ca inainte, moment in care Destra ofta. 

- Nu v-ati saturat de toata situatia asta? intreba Destra incrucisandu-si bratele si privind disperata imprejur. Nu suntem obligate sa fiim slugi monstrilor astia. Trebuie sa se termine intr-un final. SI chiar daca nu se v-a intampla astazi, tot se v-a intampla intr-o zi, indiferent care ar fi aceea. spuse aceasta mai soptit aruncandu-si privirea catre altarul de langa pe care cartea de vraji se afla. Iar daca astazi nu facem nimic, aceasta sansa se v-a pierde...

- Fie si asa, intelege Destra! Nu avem cum sa adunam atata magie intr-un timp atat de scurt, nu avem cum sa o canalizam nici in asa fel incat sa poata functiona. Am incercat diverse moduri de a ne aduna puterile insa mereu se termina prin a cadea totul. 

Destra lasa privirea in jos, ochii ei intunecandui-se privind nervoasa podeaua. Speranta si absolut nimic ii mai ramasesera in rest totul era in zadar. Nu vroia sa renunte atat de usor la ideea asta indiferent de situatie si de cele posibile si imposibile.

Se intoarse nervoasa cu spatele spre restul reintorcandu-se in dreptul altarul si incepand sa rasfoiasca cartea de vraji in continuare. Trebuie sa fie ceva... se gandii apoi mai dadu o pagina, si inca o pagina, si inca o pagina pana ce ajunsese la sfarsitul cartii. In momentul acela, o apuca enervata aruncand-o imediat pe jos si lasand-o acolo. Restul vrajitoarelor incepura sa vorbeasca intre ele speriate in timp ce o urmareau pe Destra cum se exteriorizeaza.

- Calmeaza-te odata! zise Liana indiferenta rotindu-si ochii frenetic in timp ce o urmarea atent. Destra isi intoarse privirea spre ea fiind total enervata. Ochii ei intunecati acum puteau fi asemanati cu cei a-i monstriilor. Se intoarse rapid pe varfuri apoi se apropie imediat de Liana privind-o fix in ochi. Aceasta ii urmarii miscarii pentru a putea vedea ce vrea sa faca , insa in urmatoarea secunda se simtii brusc rau. Se lasa usor in jos ducandu-si mainile la tample si incepand sa tipe de durere zvarcolindu-se.

- Totul v-a fi asa cum trebuie! soptii Destra privindu-i reactile pas cu pas. Intreg chinul se sfarsii in mai putin de cateva secunde, gatul Lianei rupandu-se automat, in fata celorlalte vrajitoare care acum nu mai indrazneau sa scoata un sunet. 

Asta nu e tot!जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें