Capitolul 1: Asta nu e tot!

3.4K 80 11
                                    

- O haide! Ce vrei la schimb ca sa dispari de aici?

- Nimic, doar lasa-ma in pace odata!

- Diseara vin niste prieteni la mine, NU VREAU SA-NE STRICI IAR PLANURILE CUM FACI DEOBICEI!

- Cum iti incurc planurile daca stau la mine in camera?

- Reusesti tu cumva! doar ia-ti telefonul si sun-o pe Darlett...

- Um... vrei sa spui Scarlett?

- Cui ii pasa, doar sun-o si dispari!

- Nici prin cap nu-mi trece! raspund eu incruntata , iar Mike e numai un zambet. Ce e? Nu ai auzit? Nu plec!

- Oh... ba da! Vei pleca! Doar nu vrei sa afle mama si tata de ce nu dormi tu noaptea! Pentru ca stai pana la 5 dimineata ca sa te uiti la fenomene strani!

- Ce?!

- Da! Daca vrei ii sun chiar acum si le spun! spune si ia telefonul in mana formand numarul.

- Nu! Stai, Bine....fie! Dar imi ramai dator. 

Din cate vedeti minunatul meu frate vrea sa invite niste prieteni diseara. Si prin prieteni ma refer la prietene. Crede ca eu ii stric mereu planurile cu toate fetele alea. Ce prostie! Nu-i vina mea ca ma trezesc sa beau apa de 15 ori pe ora, nu m-am nascut camila sa rezist fara apa! Cu siguranta eu nu sunt singurul motiv pentru ca nu are nici o sansa cu ele. Clar nu am degand sa raman aici. Probabil o voi suna pe Scarlett sa o intreb daca are planuri pentru diseara. Dar cred ca are. Mereu are. Frate , fata asta este obsedata de cumparaturi.

Si din cate se pare ma las iar santajata de fratele meu. De ce? Pentru ca altfel parintii vor afla de ce cateodata cand ma trezeam imi era frica sa nu fie demoni pe hol. Probabil suna a prostie! Insa daca ar afla mi-ar comfisca telefonul meu nou, si am platit multe alocatii ca sa pot sa-l obtin. Nu ca nu am avea bani sau ceva de genu, pot spune ca situatia noastra financeara este destul de ok, datorita servicilor parintilor care ne aduc bani cu usurinta. Deci mai pe scurt, trebuie sa dispar pana diseara. Habar nu am ce voi face daca Scarlett nu e disponibila.

- Si sa nu uiti, la opt vreau sa dispari. Poti sa vi pe la 3-4.

- Cu siguranta... , ii raspund eu lafel de ironic.

Mike pleaca spre camera lui trantind usa in urma lui, iar eu merg spre bucatarie imi iau telefonul in mana, si incep sa-i trimit mesaje lui Scarlett, sparand ca-mi v-a raspunde in scurt timp, adica... poimaine! 

Imi pun ambele brate pe tejgheaua de la bucatarie, si incep sa visez cu ochi deschisi, numai eu stiu la ce. O vibratie ma aduce la realitate, si ma sperie atat de tare, incat ma face sa cred ca o fi vre-un cutrmur si ar trebuii sa ma bag sub masa. Dar e telefonul meu, Scarlett mi-a trimis un mesaj! DA! Sper sa fie acasa.

" Evelyn, nu sunt acasa, sunt plecata pentru treaba aia.., poti te rog sa-mi iei o carte de la posta? Trebuie sa-mi vina diseara, sau cred ca a venit deja! Promit sa ma revansez! Esti cea mai tare! ''

Grozav! Scarlett e plecata din oras din cauza trebii cu magia neagra! Da! Scarlet e o vrajitoare, nici pentru mine nu-i ceva normal, am aflat de curand insa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea! Acum ce naiba fac?

Am dat capul pe spate si am oftat adanc. Apoi m-am ridicat cu pasi lenesi spre camera mea si m-am trantit in pat. E 7 si 55. Asa ca ar fi bine sa ma pregatesc de plecare, si de marea noapte pe care o voi petrece pe strada. Multumesc Mike! Avea astept!

M-am imbracat repede cu niste haine lejere, adica o rochie de culare beji, usor peste genuchi trecuta, si niste balerini de aceeasi culoare si am pornit-o spre usa. Nu l-am mai salutat pe Mike pentru ca stiam ca oricum nu o sa ma salute.

Asta nu e tot!Where stories live. Discover now