Capitolul 8: Atat am apucat sa vad.

696 53 11
                                    

Doua lucruri am imvatat in viata asta! 1. Cand afli despre o persoana ceva gen... ca este un vampir, stai departe de ea! si 2. Niciodata nu ar trebuii sa ma bag in treburile altora care nu ma privesc si pe mine! Dar cred ca niciuna nu mai conteaza acum.

M-am ridicat de ma scaun si am luat-o la fuga spre usa, ignorand toate comentariile celor pe care ii loveam din greseala. Am ajuns intr-un final afara din club, si am stat cateva clipe incercand sa ma obisnuiesc cu aerul rece care ma lovii din plin. Nu mi-a placut niciodat aerul rece. Cu toate ca e vara, trebuie sa recunosc ca afara este destul de frig. Dar nu asta conteaza acum.

Oare unde or fi? Pot sa jur ca i-am vazut iesind afara. Mi-am aruncat privirea in stanga si-ndreapta si am inceput sa-i caut cu privirea. Dar nimic. Vazand ca nu-i vad nicaieri, m-am gandit sa ma intorc. Poate soarta imi spune ca sunt o mare bagacioasa care ar trebuii sa stea in banca ei. 

- Darcian... , se auzii vocea tipei alea venind undeva de mai incolo. Nu am mai stat pe ganduri si am ignorat vocea subconstientului meu care tipa la mine spunand sa ma intorc inapoi la Scarlet care probabil ma astepta si se intreba unde sunt, fugind spre locul de unde provenea vocea. 

Am intrat in gradina cu trandafiri roşii  din spatele clubului, si i-am vazut. Erau langa foisorul de langa pisticina, Darcian parca asteptand sa spuna ea ceva, iar ea la fel. M-am ascuns dupa tufisul de mai incolo si mi-am aruncat privirea spre ei, acum fiind atenta la fiecare cuvant si miscare pe care-o faceau.

- N-ai degand sa spui nimic? incepu roscata, cu o incredere imensa in voce. Credeam că după tot acest timp vei vrea sa spui măcar ceva...

- Ce naiba căutati aici? Se simţii prezentă vocea iritată a lui Darcian.

- Eh, măcar facem progrese. Îi răspunse ea în următoarea secundă fiind plină de sine. Am venit pentru treburi nerezolvate.

- Treburi nerezolvate?! Tu nu laşi niciodată treburi nerezolvate!

- Ştiu! Dar de dată asta mi s-a părut amuzant dacă le lungesc decât sa scap de ele din prima şi apoi sa mă întreb ce sa făc pe urmă...

- Şi care-i treabă asta atât de importantă?

- Păi... În mare parte te implică pe tine, pe draga ta sora, spuse ultima parte cu o urmă de dezgust în voce, şi pe prietena ta. Cum o cheamă? Evelyn? Spune şi îşi încrucişează bratele la piept luând o postură malefică, care mă baga în sperieţi. Ce treabă are asta cu mine? Mi-am spus în sinea mea ducandu-mi mâna la gura incercand sa-mi astup gura care mai avea puţin şi începea sa ţipe.

- Ce treabă ai tu cu ea? Se răstii acesta atât de repede că nici nu am apucat sa clipesc.

- Eu nu am nimic, însă altcineva are...

- E şi Blaise aici, nu? Spune cât se poate de direct Darcian, facand-o pe roşcată sa ofteze.

- Ce te face sa crezi asta?

- Raspunde-mi la întrebare! S-a întors nu-i aşa? Cu el s-a întâlnit Evelyn ieri seara...

- Ar fi putut fi oricine. continuă ea hotărâtă.

- Spune-mi altă persoană care sa lucreze atât de neglijent. A lăsat foarte multe urme! Dacă o găsea altcineva ,ar fi pus întrebări!

- Poate a fost un începător... Nu ai idee cât de mulţi sunt în ultima vreme...plus că Blaise nici măcar nu e aici, el e în...

- Lasă aburelile! Nu tin! Replică imediat Darcian pe un ton neutru. Câteodată chiar mă surprind schimbările sale de personalitate.

- Bine... fie! Este aici, şi da! El a fost... Spune ea, apoi îşi muscă obrazul şi îşi întoarce privirea în altă parte pentru a evita contactul vizual. Dar... Nu am am minţit în legătură cu cei noi. Chiar sunt foarte mulţi , cineva... cineva ii transformă!

Asta nu e tot!Where stories live. Discover now