Capitolul 6: E o poveste lunga

799 58 15
                                    

Deschid cu grije ochi, iar ploapele mi se par niste bolovani, sa nu mai spun de cap, cred ca ar fi o nimica toata sa zic ca-mi bubuie. Vad totul parca incetosat , dar in scurt timp observ ca nu sunt in patul meu. Asta-i patul lui Emily! Da, asa e, aseara am ramas la ea. Dar ce s-antamplat aseara? Nu-mi amintesc prea multe. Mi-am intors privirea la 90 de grade ca sa pot vedea corpul masiv care-mi emana caldura. Ah....e doar Darcian! Stai! Ce?! Ce cauta Darcian langa mine? Si mai exact de ce stau cuibarita langa el? Nu pot spune ca ma deranjeaza........adica arata exact ca un inger atunci cand doarme. Dar nu asta conteaza! Ce-am facut aseara?

Ma dau usor de langa el , fara sa-l trezesc si ma ridic in sezut ducandu-mi mainile la tample. Durerea nu ma lasa deloc in pace. Imi scutur usor capul apoi imi asez mana pe umarul lui Darcian, si il zgudui incet.

- Am......Darcian? spun dar nu spune nimic.

Il mai zgudui inca odata , dar daca deja vad ca nu spune nimic , trec la alte masuri.

- DARCIAN! strig fara sa-mi dau seama zguduindu-l mai tare de data asta. Mormaie ceva, dar nu-mi dau seama ce, apoi deschide ochi somnoros si ma priveste urat.

- Ce dracu' faci? ma intreaba nervos dar la fel de adormit.

- Asta vreau si eu sa stiu! Ce faci aici?

Darcian rade usor.

- Nu-ti amintesti?

- Nu! Ce sa-mi amintesc?

- Ce s-antamplat aseara!

- Ce s-antamplat aseara? Si de ce ma doare capul in ultimul hal?

- Nici asta nu-ti amintesti?

- NU-MI AMINTESC NIMIC! tip una buna , apoi imi pun mainile in san si ma rezem de perna. Darcian se ridica si el in sezut , isi trece mana prin par, si dupa ce casca incepe sa vorbeasca.

- Pai, aseara te-ai imbatat, dupa vreo 10 pahare de vodka, si dupa nu te-ai mai putut tine pe picioare, asa ca te-am adus aici ca sa dormi putin, dar nu ai vrut sa stai singura, si dupa ce te-ai milogit de mine sa dorm cu tine, am cedat intr-un final si am acceptat.

- E imposibil! spun fara sa ma uit la el. Eu nu beau !

- Se pare ca totusi bei!

- Nu! Nu o fac! Si in niciun caz nu te-as fi rugat sa dormi cu mine, dar sa ma milogesc de tine! Iar tu ai profitat de situatia mea de betie.....

- Crezi ca-i o placere sa stai langa tine noaptea? Vorbesti in somn! Si te mai si misti! Abea am reusit sa inchid un ochi aseara.

- Da, bine! spun infranta. Ce alte prosti am mai facut aseara? Darcian se facu ca se gandi, apoi un zambet ii aparu din senin. Ce e? Ce am facut? intreb panicata. Dupa un oftat lung imi raspunde.

- Ei bine, nu stiu daca iti amintesti, dar oarecum flirtai cu mine!

- Ce?!  spun si imi pica fata.

- Se pare ca iti par atragator!

L-am lovit cu o perna apoi m-am ridicat din pat si mi-am cautat cu privirea telefonul. Chiar vroiam sa plec cat mai repede acasa. Cum nu dau de el imi vine sa tip de nervi.

- Am......mi-ai vazut cumva telefonul? il intreb pe Darcian care cred ca a adormit la loc.

- E in buzunarul de la blugi! spune pe un ton acru. ( Cumde nu l-am observat pana acum? )

Mi-l iau repede, si incep sa-mi verific mesajele, si apelurile. Se pare ca aveam 8 apeluri si 3 mesaje, 6 apeluri de la Mike si 2 mesaje,

" Tu vezi cat e ceasul? Nu mai sti unde e casa? "   " Sti.....mie chiar nu-mi pasa ce faci, dar nu vreau probleme cu parinti! "

Asta nu e tot!Where stories live. Discover now